• 03 maj 2016

  Billige fly til Cuba: tur/retur til Varadero til kun 2.233 kr.

   rsz_cuba-637233_1280

  Cuba er måske et af de absolut mest unikke rejsemål, man kan besøge. Foruden varemærker som den cubanske salsa, kridhvide strande, amerikanske veteranbiler og det velkendte cuba-sæt (cigar og rom), har dette historiske land så meget at byde på. Fra minuttet du står ud af flyveren, fornemmer du allerede en helt speciel stemning, som kun forstærkes jo mere tid du tilbringer på denne perle midt i det Caribiske hav. Slap af ved stranden med en cuba libre i hånden, oplev den autentiske hovedstad Havana, tag på dykkertur i den historiske Svinebugt, besøg en økologisk cigar-farm i Viñales eller tag en salsa-lektion. Cuba er et must.

  Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på billige fly til Varadero på Cuba.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet direkte fly til Varadero på Cuba fra Køln. I dette eksempel rejser du fra d. 3 – 17. juni, men der findes også et par andre billige afgange i maj, juni og juli. Flybilletten koster 2.233 kr. (inkl. 8 kg. håndbagage) og du flyver med Eurowings.

  2016-05-03 14_29_30-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  Alternativt kan du overveje at kigge hos tyske TUI (StarTour i Danmark), som har billetter til kun lidt flere penge men inkl. 23 kg bagage. Tag et kig på dem her. Rejser du fra Jylland, kunne dette tilbud være værd at overveje, da du i forbindelse med bestilling af billetten kan tilkøbe en billigt togbillet fra Flensborg til Køln til 29€ (ca. 215 kr.) hver vej.

  Bare for at sammenligne, så koster billetterne til Varadero i sammen periode næsten 5.500 kr., så turen til Køln kan virkelig betale sig!

   

  Andre datoer

  I juni findes der billige afgange på alle mandage samt fredage. I maj og juli kan du også finde et par afgange som kun er lidt dyrere. Jeg har lavet et par eksempler herunder, men der findes også andre kombinationer, så hvis datoerne her ikke passer dig, så kan du lege lidt selv med datoerne inde på Skyscanner.dk.

  • 06.05 – 16.05
  • 09.05 – 16.05
  • 23.05 – 03.06
  • Alle mandage samt fredage i juni
  • 20.06 – 04.07
  • 24.06 – 08.07
  • 27.06 – 11.07
  • 01.07 – 08.07
  • 01.07 – 11.07
  • 01.07 – 15.07

   

  Hoteller

  Cuba er en speciel destination hvad angår hoteller. Man må absolut ikke rejse hertil og tro, at man bliver mødt af 5* luksus, for det er et sjældent syn i landet. Pga. Cubas historie, har den frie økonomi ikke haft adgang til at overgå hinanden i hotel-mekkaer og en konsekvens af dette er, at mange hoteller i landet er af lidt ældre dato.

  Men så længe man er forberedt på dette, så er det et fantastisk rejsemål og et unikt land med masser af historie. Så tag et kig herunder med hoteller på øen, og se om der er noget du finder spændende.

  rsz_hotel-1249348_640

  HOTELLER PÅ CUBA

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Transport på Cuba

  Du må for alt i verden ikke snyde dig selv for en tur i en af Cubas helt store varemærker, de gamle amerikanske veteranbiler. Jeg selv rejste flere 100 kilometer med disse, og selvom det er som at sidde i en sofa, så vil jeg nok anbefale at tage et kig på Cubas Viazul-busser til de lidt længere ture. Tag derfor et kig på Viazuls hjemmeside, som er den billigste transportform på øen. Busserne er meget sikre, har allesammen aircondition og plejer at komme til tiden.

   

  Fly til Køln

  For at benytte sig af disse billige flybilletter, skal man lige fragtes til Køln, hvilket kan gøres rigtig billigt fra København. Her har jeg fundet billetter fra d. 2 – 18. juni til 318 kr. tur/retur. Man må også lige nævne at du er nød til at tage en overnatning i Køln for at nå flyene. Det lad sig gøre til ca. 180 kr. pr. person ved en rejse for to.

  cphkøln

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *