• 20 maj 2016

  Billige fly til Cuba: Tur/retur til Varadero til kun 2.121 kr.

  rsz_shutterstock_360509507

  Cuba er måske et af de absolut mest unikke rejsemål, man kan besøge. Foruden varemærker som den cubanske salsa, kridhvide strande, amerikanske veteranbiler og det velkendte cuba-sæt (cigar og rom), har dette historiske land så meget at byde på. Fra minuttet du står ud af flyveren, fornemmer du allerede en helt speciel stemning, som kun forstærkes jo mere tid du tilbringer på denne perle midt i det Caribiske hav. Slap af ved stranden med en cuba libre i hånden, oplev den autentiske hovedstad Havana, tag på dykkertur i den historiske Svinebugt, besøg en økologisk cigar-farm i Viñales eller tag en salsa-lektion. Cuba er et must.

  Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på billige fly til Varadero på Cuba.

   

  Fly

  Skyscanner.dk har jeg fundet et rigtig billigt fly til Varadero med rejse d. 2 – 23. juni (lander 24. juni), til kun 2.121 kr. med Thomson Airways (inkl. håndbagage) . Turen starter i London, men lad dig ikke afskrække af dette for der findes billige billetter dertil (se nedenfor).

  flycuba

  SE FLY-TILBUD HER

  Bemærk: i der er kun håndbagage inkluderet i prisen. Vil du indtjekke 20 kg bagage koster det 60 pund oveni.

  Alternative datoer:

  Flybilletter fra Danmark til Varadero: 4.759 kr.

   

  Hoteller

  Cuba er en speciel destination hvad angår hoteller. Man må absolut ikke rejse hertil og tro, at man bliver mødt af 5* luksus, for det er et sjældent syn i landet. Pga. Cubas historie, har den frie økonomi ikke haft adgang til at overgå hinanden i hotel-mekkaer og en konsekvens af dette er, at mange hoteller i landet er af lidt ældre dato.

  Men så længe man er forberedt på dette, så er det et fantastisk rejsemål og et unikt land med masser af historie. Så tag et kig herunder med hoteller på øen, og se om der er noget du finder spændende.

  rsz_hotel-1249348_1280

  HOTELLER PÅ CUBA

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Transport på Cuba

  Du må for alt i verden ikke snyde dig selv for en tur i en af Cubas helt store varemærker, de gamle amerikanske veteranbiler. Jeg selv rejste flere 100 kilometer med disse, og selvom det er som at sidde i en sofa, så vil jeg nok anbefale at tage et kig på Cubas Viazul-busser til de lidt længere ture. Tag derfor et kig på Viazuls hjemmeside, som er den billigste transportform på øen. Busserne er meget sikre, har allesammen aircondition og plejer at komme til tiden.

   

  Fly til London

  Fra København kan du komme billigt til London Gatwick hvor du skal flyve fra. For at det passer med ovenstående billet har jeg fundet denne billet med Norwegian. Vær opmærksom på at tiderne passer ift. det andet fly. Prisen er 559 kr. (+ 400 kr. for bagage).

  cphlgw

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Alternativt kan du overveje at køre til Hamborg hvor jeg har fundet følgende billet. Igen skal du lige være opmærksom på at vælge denne billet, så det passer med det andet fly. Prisen er 933 kr. (+231 kr. for bagage).

  lgwham

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *