• 06 maj 2016

  Billige fly til Bangkok: Tur/retur til kun 2.643 kr. – med rejsetip til en dejlig ferie i Thailand

  rsz_rama-viii-bridge-722552_1280

  En rejse til Thailand er en rejse til gæstfrihedens og smilenes land og hovedstaden Bangkok er ikke nogen undtagelse. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer.Hovedstaden er en charmerende sammensmeltning af højhuse, templer og pagoder, over 11 millioner indbyggere, boder og markeder i alle hjørner af byen, både til vands og til lands. Du må ikke snyde dig selv for at udforske det gastronomiske Thailand, det er i en klasse for sig selv!

  Idag har jeg fundet nogle super billige fly til Bangkok, hvis du har planer om at rejse til Thailand, senere på året. Husk at kigge lidt længere nede i indslaget, hvor jeg har et par rejsetip!

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly med Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage) fra København til Thailands hovedstad. F.eks. fra d. 24.09. til d. 02.10.2016.

  flybkk

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Andre datoer

  Der findes også andre datoer hos Norwegian til samme pris eller kun lidt højere. Specielt er billetterne billige i september – november. Tag et kig i deres lavpriskalender og se, om dine datoer findes.

  LAVPRISKALENDER NORWEGIAN

   

   

  Rejsetip

  Fra Bangkok kan du gøre mange ting. Du kan vælge at holde en dejlig storbyferie i denne spændende by, eller måske kombinere det med en tur til den sydligere del, hvor det ene ferieparadis afløser det andet. Vil du f.eks. flyve videre til Phuket til kun 373 kr. (tur/retur). Husk at få det til at passe med din billet mellem København og Bangkok.

  Vil du have mere inspiration til, hvordan du kan få mest muligt ud af denne oplagte mulighed, så skrev jeg i april et indslag om mange af de øer, man kan rejse til i dette smukke land. Indslaget finder du her.

   

  Vil du udforske lidt hoteller i Phuket, findes der rigtige mange lækre hoteller til få penge, så tag et kig her.

  HOTELLER I PHUKET

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *