• 05 mar 2019

  Billige charterrejser til Cypern: 1 uge med hotel og fly fra kun 1.249 kr.

  Sigter du altid efter solrige destinationer, når du skal på ferie, så kan du næsten ikke undgå at ramme plet med Cypern! Den store, naturskønne ø syd for Tyrkiet byder på nogle af Middelhavets allerlækreste strande og sol i rå mængder (så husk solcremen). Og lige nu kan du i maj og juni finde virkeligt billige charterrejser dertil med både fly og hotel. I øvrigt er maj og juni nok mine egne yndlingsmåneder ift. Sydeuropa. Priserne er superlave, vejret er fantastisk og højsæsonens mange turister indtager først for alvor strandene i juli og august. What’s not to like?!

  Billige pakkerejser til solskinsøen Cypern
  maj og juni
  fra1.249 kr.
  Billund og København
  Cypern
  1 uge på Cypern
  inkl. hotel og direkte fly
  fra1.249 kr.

  Pakkerejser til Cypern

  Først og fremmest skal du vide, at det er med vilje, at der står pakkerejser i flertal. For der er faktisk adskillige gode Spies-tilbud på både 2-, 3- og 4-stjernede hoteller. Det billigste tilbud starter fra kun 1.249 kr. pr. person, og man skulle da være et skarn, hvis ikke man havde lyst til en uges ferie på Cypern til den pris!

   

  Til den pris bor du på det enkle men fine lejlighedshotel Pavlinia (3,5 ud af 4 på TripAdvisor), der ligger centralt i Ayia Napa. Hotellet har et hyggeligt poolområde med liggestole, en solterrasse og en lille snackbar. Fordi hotellet ligger mindre end 10 minutters gang fra Ayia Napas mange restauranter, natklubber og butikker, er Pavlinia et oplagt valg, hvis du ønsker en livlig ferie.

   

  Jeg har fundet en afgang fra den 20.05. til den 27.05. med afgang fra Billund til kun 1.249 kr. pr. person (i alt 2.498 kr.) for både fly og hotel. Prisniveauet i både maj og juni ligger herudover generelt mellem 1.998 og 2.399 kr. pr. person.

   

  Jeg vil dog kraftigt anbefale dig at tjekke de andre tilbud også. For på nogle af datoerne kan du finde bedre hoteller til samme pris. F.eks. kan du den 10.06. booke det anmelderroste 3* smartline Lantiana Gardens til samme pris som Pavlinia (1.998 kr. pr. person). Og du kan også finde rigtig fine priser på det 3* Christabelle (fra 1.699 kr. pr. person). Så kig endelig listen igennem, og find det hotel, du bedst kan lide!

   

  I de fleste tilfælde er det billigst at flyve fra Billund, men du kan også finde billige afgange fra København.

   

   

  Billeder

   

  2* Pavlinia

   

  3* Christabelle

   

  3* smartline Lantiana Gardens

   

  4* Nelia Gardens

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige charterrejser til Cypern: 1 uge med hotel og fly fra kun 1.249 kr.

  1. Lena says:

   Tak for fine rejsetilbud. Hvor finder du rejser i juni til den pris….

   Vh lena

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lena 🙂

    Tak for din kommentar.

    Hvis du gerne vil rejse i juni, vil jeg anbefale dig at vente lidt med at booke. Juni-priserne plejer nemlig at falde lidt i løbet af foråret. Så du kan godt slå koldt vand i blodet 🙂

    Du kan i øvrigt overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for juni. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se tilbud her