• 08 maj 2018

  Bulgarien: 1 uge på et fremragende 4* beach resort fra kun 1.209 kr. inkl. fly og transport

  Bulgarien har (desværre) ikke det bedste image herhjemme, hvor mange nok associerer landet med halvdårlige reality-serier og drukferier for unge mennesker. Og det er en skam. For Bulgarien kan virkelig være et fortrinligt valg til en afslappende og rolig strandferie for hele familien ved Sortehavet. F.eks. har jeg her fundet en tur til skønne Obzor, der ligger 30 km nord for Sunny Beach. Her får du et superlækkert og familievenligt hotel, hvor du kan nyde solrige Bulgarien fra sin bedste side!

  Afslappende strandferie i Bulgarien
  maj - september
  fra1.209 kr.
  København og Billund
  Bourgas
  Billig, familievenlig ferie i Bulgarien
  inkl. flot 4* hotel, fly og transport
  fra1.209 kr.

  sunweb.dk har jeg i dag fundet et superlækkert tilbud på det 4* Obzor Beach Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award) ved Sortehavet i Bulgarien.

  Hotellet ligger helt nede ved den flotte sandstrand i byen Obzor og kan prale af nogle yderst imponerende faciliteter – bl.a. 5 meget indbydende poolområder, der hver især har swimmingpool, børnepool og solterrasse!

  Ud fra hotellets TripAdvisor-anmeldelser fremgår det tydeligt, at rigtig mange danskere har besøgt Obzor Beach Resort – og der bliver kvitteret med rene 5’ere over næsten hele linjen!

  Er I en større familie, der skal på ferie, vil I sikkert også blive lykkelige over at vide, at hotellet tilbyder værelser, der kan rumme helt op til 8 personer! Mon ikke det kan klare de fleste familiers behov 😉

  I eksemplet ovenfor har jeg fundet rejsen fra København (det er også muligt at flyve fra Billund) den 18.05. – 25.05. Her kan du få et dobbeltværelse for bare 1.209 kr. pr. person. Og hotelværelser til 3 og 4 personer kan faktisk bookes helt ned til 1.195 kr. pr. person. Rejsen er klart billigst den 18. maj, men selv i starten af august (inden for skolernes sommerferie) kan du finde den til ca. 3.600 kr. pr. person (ved en rejse for 3 eller 4 personer).

  Som med alle Sunwebs rejser inkluderer priserne ikke kun hotel men også flybilletter og transport til og fra lufthavnen.

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”. Som udgangspunkt viser den nok 2 voksne, så hvis du vil bestille et større værelse, skal du ændre antallet af rejsende, før Sunwebs kalender viser dig de større værelser.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Bulgarien: 1 uge på et fremragende 4* beach resort fra kun 1.209 kr. inkl. fly og transport

  1. Kit says:

   Hej kan i hjælpe med at finde nogle gode tilbud i juli 14 dage gerne med All in

  2. Kasper says:

   Kan i hjælpe med at finde nogle gode tilbud ned til varmen i juli måned

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kasper 🙂

    Jeg kan love dig for, at jeg hver dag holder godt øje med billige rejsetilbud i juli. Men de hænger desværre ikke på træerne 😉

    Hvis jeg finder noget billigt, kan du dog være sikker på, at jeg skriver om det på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se tilbud her