• 14 nov 2018

  Billig all inclusive-rejse til Egypten: 1 uge på et anmelderrost 3* beach resort i Hurghada til kun 1.999 kr. inkl. fly

  Her kommer den perfekte rejse til alle, der er en smule kuldskær, savner solens varme og til enhver tid går efter rejser med all inclusive! På denne kolde tid af året er det ikke længere tilstrækkeligt at tage til Sydeuropa, hvis du vil være nogenlunde sikker på sol og varme – vi må endnu længere sydpå. Og her er egyptiske Hurghada altså lidt af et (billigt) solparadis! For selv hvis du rejser på et budget, der er strammere end buksebæltet efter juleaften, kan du stadig finde virkelig billige rejser, hvor de fleste kan være med – og endda med all inclusive!

  Sol og all inclusive i Hurghada
  november og december
  fra1.999 kr.
  København og Billund
  Hurghada
  1 uge på det 3* MinaMark Beach Resort
  med fly og all inclusive
  fra1.999 kr.
  Masser af billige datoer i november og december!

  Billig all inclusive-pakkerejse til Hurghada

  Hvis du gerne vil prøve at være solbrun til jul, så spar pengene på solarium og tag til Hurghada! Du kan nemlig finde en superbillig charterferie til det 3* MinaMark Beach Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Som du nok kan regne ud fra prisen alene, er MinaMark Beach Resort ikke et splinternyt luksushotel. Men til prisen får du stadig et rigtig fint resort centralt i Hurghada, som ligger helt ud til Det Røde Hav og byder på et fint poolområde med vandrutschebaner. MinaMark har endda en privat sandstrand, hvor du tage en dukkert eller bare slappe af i en liggestol under en parasol med en kold forfriskning fra strandbaren.

   

  TripAdvisor er fyldt med danske anmeldelser, og de er overvejende positive. Særligt den private strand og det høflige personale får pæne ord med på vejen, mens de mere negative kommentarer primært handler om, at hotellet er en smule nedslidt. Langt hen ad vejen handler det dog om at have realistiske forventninger.

   

  Prisen for en hel uge med fly, overnatning og all inclusive er 3.998 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.999 kr. pr. person! Denne pris har jeg f.eks. fundet fra København fra den 18.11. – 25.11. Men som du kan se på billedet ovenfor, kan du i skrivende stund finde denne pris i hele november og det meste af december. Du kan også finde rejsen fra Billund, hvor priserne ligger på enten 1.999 kr. eller 2.499 kr. pr. person.

   

   

  Transport til/fra lufthavn

  Hotellet ligger ca. 8 km fra lufthavnen. Derfor anbefaler jeg, at du tager en taxi. Det burde ikke koste specielt meget.

   

   

  Visum

  Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 161 kr.).

   

   

  Vaccinationer til Egypten

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  MinaMark Beach Resort

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billig all inclusive-rejse til Egypten: 1 uge på et anmelderrost 3* beach resort i Hurghada til kun 1.999 kr. inkl. fly

  1. Karin says:

   Fin app

  Se tilbud her