• 07 dec 2016

  The Big Apple: direkte fly til New York til kun 1.791 kr. tur/retur

  rsz_shutterstock_227318326

  Det er næsten ufattelig, hvor billig man kan komme til New York for tiden! Og i dag er jeg faldet over endnu et lækkert tilbud, hvor du kan flyve direkte fra Danmark til "The Big Apple" til kun 1.791 kr. De billge billetter findes med Norwegian med afrejse fra København i perioden fra januar til april. På Norwegians lavpriskalender kan du finde de datoer, som passer dig bedst og efterfølgende kan du går inde på momondo for at tjekke om man kan finde endnu billigere billetter! Fly fra Billund og Aalborg koster omkring 2.500 kr. så turen til hovedstaden kan i hvert fald betale sig!

  zz2016-12-07-13-03-46SE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller i New York

  Med så billige fly er det næsten oplagt at tage på en lille tur til denne spændende by! På trivago.dk kan du finde det passende hotel til din New Yorker-tur

  Jeg har f.eks. fundet meget lækkert tilbud på det lækre 4* Holiday Inn Manhattan – Financial District (4 ud af 5 på Tripadvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har en fantastisk beliggenhed midt i Lower Manhattan og som bonus har samtlige værelser har udsigt over Frihedsgudinden og Manhattans skyline!

  skaermbillede-2016-12-07-kl-11-50-34

  HOTELLER I NEW YORK


  Hos Norwegian er der 10 kg håndbagage inkluderet i prisen, som burde være nok til en lille sviptur – vil du have mere med koster det 250 kr. oveni (hvis man kun tilkøber bagage og ikke deres "LowFare+" billetter)

   

  Eksempler på rejsedatoer

  næsten alle datoer fra januar til april. Tjek Norwegians lavpriskalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *