• 29 jul 2015

  Tur til Berlin: 3 dage inkl. fly og hotel til kun 718 kr.

  rsz_berlin-269426_1280

  Tysklands hovedstad er gennem de sidste år blevet en af de mest trendy byer i verden. I Berlin finder du hele året masser af events, kultur og ikke mindst et livligt natteliv. Derfor kan jeg kun anbefale en tur til Berlin, som er en af mine klare favorithovedstæder.

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud til Berlin. På Skyscanner.dk findes der lige nu meget billige fly fra København til Berlin i september og oktober. Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 22.09. til d. 24.09. til kun 326 kr. med flyselskabet easyJet. Hos easyJet kan du medbringe 1 stk håndbagage (med standardstørrelsen 56 x 45 x 25cm) gratis og uden vægtbegrænsning.

  berlin10

  Der findes masser af andre datoer til denne pris, bare gør brug af ”3-week-view” på easyJets hjemmeside, så kan du finde de datoer, som passer dig bedst. Og man kan selvfølgelig blive længere eller kortere tid i Berlin, end de 3 dage, hvis man har muligheden.

  rsz_berlin4

  Hvis man kommer fra Jylland kan man tage bussen til Berlin til kun 300 kr tur/retur. Du kan bestille busbilletterne her.

  BOOK FLYET HER

  rsz_berlin2

  Hotellet

  Trivago.dk har jeg fundet hotellet ”easyHotel Hackescher Markt” (4 ud af 5 på TripAdvisor ud af 807 anmeldelser), som ligger i den livlige bydel Hackescher Markt i centrum af Berlin og byder på døgnåben reception.

  easyHotel Berlin ligger 100 m. fra u-bahnstationen Rosenthaler Platz. Alexanderplatz ligger 2 metrostop derfra, og fra Alexanderplatz er der direkte forbindelse til lufthavnene Tegel og Schönefeld.

  Man bør bemærke, at easyHotel er et budgethotel og man får, hvad man betaler for: et værelse med eget bad – men hvis man kun har planer om at sove her, ville det være godt nok til mig.

  berlin2

   

  BOOK HOTELLET HER

   

  Fly med easyJet

  326 kr.

  easyHotel Hackescher Markt

  392 kr.

  TOTAL (pr. person)

  718 kr.

   

  Hvis du vil have lidt mere luksus, har jeg fundet et super tilbud til det 4* hotel ”Winters Berlin Mitte” (4 ud af 5 på TripAdvisor ud af 763 anmeldelser). Hotellet ligger i Berlin Mitte, lige ved siden af en af Berlins største attraktioner ”Checkpoint Charlie”. På trivago kan du booke dette hotel til kun 650 kr. inkl. morgenmad.

  berlin12

  BOOK 4* HOTELLET HER

   

  Transport til hotellet

  Fra lufthavnen Schönefeld kan du tage expresstoget RB7 ind i byen. Turen tage kun 25 minutter og koster 2,80 euro (21 kr.). Du kan købe billetterne ved lufthavnen.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *