• 15 jun 2015

  Berlin rejse: 3 dage på et meget flot 3* butique-hotel inkl. fly til kun 1.014 kr.

  berlin-269426_1280

  Tysklands hovedstad er gennem de sidste år blevet en af de mest trendy byer i verden. I Berlin finder du hele året masser af events, kultur og ikke mindst et livligt natteliv. Derfor kan jeg kun anbefale en tur til Berlin, som er en af mine klare favorithovedstæder.

  Jeg har fundet et rigtig godt tilbud, midt i juli måned, på en tur til Berlin. På skyscanner.dk findes der lige nu meget billige fly fra København til Berlin. Og så har jeg fundet det meget lækre 3* boutique-hotel ”art’otel berlin kudamm” (4 ud af 5 ud af 430 anmeldelser på Tripadvisor) til kun 721 kr. for 2 nætter. Tidligere gæster roser især hotellets perfekte beliggenhed, den gode service og de flot indrettede værelser.  Hotellet ligger, som navnet fortæller, meget centralt ved Berlins mest kendte gade, Kurfürstendamm.

  Med rejseeksemplet, jeg har fundet, rejser du om morgenen d. 14.07. fra København med Air Berlin (gratis bagage) og rejser tilbage om aftenen d. 16.07. Så har du nemlig 3 hele dage til at nyde Berlin.

  berlin ticket

   

  BOOK FLYET HER

   

  art

   

  BOOK HOTELLET HER

  Hotel art’otel Berlin (2 nætter)

  360 kr.

  Fly med Air Berlin

  654 kr.

  TOTAL (per person)

  1.014 kr.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *