• 12 aug 2016

  Bali: 10 dage på et lækkert 4* hotel til kun 4.883 inkl. morgenmad og fly og bonus-stop i Kuala Lumpur

  Bali

  Bali er en af de mest spektakulære og gæstfri øer i Det Indiske Ocean. Den lille grønne ø danner rammen om en perfekt eksotisk ferie for dig, der gerne vil slappe af, men også vil ud at se noget i din ferie. Når du holder ferie på Bali, vil du blive begejstret for den storslåede natur og de smukke strande , men her er også fine kulturelle seværdigheder. Øen byder desuden på smukke templer, balinesisk dans og billig shopping.

   

  Hotel

  På trivago.dk jeg har jeg fundet det lækre 4* hotel ”The Adma Umalas” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.559 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets smukke værelser, den skønne pool og den gode forplejning. Hotellet byder på store luksuriøse værelser og en dejlig udendørs pool. The Adma Umalas ligger i Umalas på Balis sydkyst. Hotellet ligger ca. 30 minutters gang fra både Samanyak og Echo Beach. Du kan også tage taxaen dertl – turen koster ca. 10 kr.

  Du kan læse mere om hotellet her.

  2016-08-12 13_19_58-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes masser af andre lækre hoteller til meget lave priser på Bali. Så jeg anbefaler at shoppe lidt rundt. Et overblik over alle hoteller kan du få herHOTELLER PÅ BALI

   

  Fly

  For et par uger siden kunne jeg præsentere jer for nogle meget billige fly til Kuala Lumpur. I dag vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge flyene for at sammensætte en tur til Bali og spare masser af penge. På momondo.dk kan du lige nu få fly til Kuala Lumpur til kun 2.649 kr. Du flyver fra København med Europas bedste flyselskab (5 år i træk) Turkish Airlines (inkl. 23 kg bagage). Der findes også fly med Qatar Airways til lidt flere penge og du kan finde billetter til denne pris fra slutningen af august til april 2016 (undtagen jul/nytår). Med mit rejseeksempel rejser du fra d. 20. september til d. 1. oktober. Men som skrevet findes der masser af andre muligheder.

  2016-08-12 13_20_56-CaptureSE  FLY-TIILBUD HER

   

  Fly til Bali

  Næste step er, at du booker fly til Bali. Der findes masser af billige billetter med forskellige flyselskaber og på alle mulige tidspunkter. Jeg har valgt flyet med Malindo Air (inkl. 30 kg bagage) da bagagen allerede er inkluderet i prisen og flytidspunkterne passer også meget godt ift. fly til/fra Kuala Lumpur.

  2016-08-12 13_21_45-CaptureSE  FLY-TIILBUD HER

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: forskellige datoer fra august til april 2017
  • Rejselængde: 12 dage (10 dage på Bali)
  • Flyselskab: Turkish Airlines/Qatar Airways
  • Til: Umalas, Bali, Indonesien
  • Hotel: 4* The Adma Umalas
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 27⁰ C
  • Vandtemperatur: 26⁰ C

   

  Hotel Bali (10 dage)

  1.559 kr.

  Fly Kbh. – Kuala Lumpur

  2.649 kr.

  Fly Singapore – Bali

  645 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.883 kr.

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Taxaer på Bali er meget billige. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 45 minutter og koster ca. 60.000 indonesiske rupees (ca. 30 kr.).

   

  Hoteller i Kuala Lumpur

  Ved nogle forbindelser (mellem Kuala Lumpur og Bali) har du nød for en overnatning i Kuala Lumpur – eller hvis du også vil udforske denne meget spændende by! Hotellerne finder du på trivago.dk. F.eks. det dejlige 3* Time Hotel tæt ved lufthaven til kun 96 kr. pr. nat (48 kr. pr. person).

   

  Rejsetip

  Rejsehjemmesiden tripcanvas har lavet en liste med nogle af Balis smukkeste (og ukendte) strande – kig forbi her.

   

  Pas og visum

  Turistvisum kan opnås ved indrejse med gyldighed indtil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Bali: 10 dage på et lækkert 4* hotel til kun 4.883 inkl. morgenmad og fly og bonus-stop i Kuala Lumpur

  1. Amanda says:

   Er Malindo Air, sikkert at flyve med? Og kender du noget til Tiger air, om det også er et godt flyselskab? mvh. Amanda 🙂 

   • Rejsespejder says:

    Hej Amanda,

    er self fløjet med Tiger og de var mega gode! Malindo er jeg ikke endnu fløjet med men jeg vil sige alle større selskaber i Asien er sikker.

  2. Steffen Stougaard says:

   Hej. 

    

   Er det muligt at finde noget der er til at betale sig fra med Bali henover julen nu her i 2016?

    

   mvh Steffen 

  3. Helle Morgen Dalstrup says:

   Obs!!!

   Afgifter og skatter kan koste lige så meget som den billige flybillet

   /Helle

  4. Emil says:

   Ærgerligt at billetterne til Kuala Lumpur kun kan bookes med maks en måneds rejse. Kæresten og jeg står og skal til at arrangere 2-3 måneders rejse i foråret, så det havde ellers været perfekt. 

  5. Henrik says:

   Husk når man kommer til Kuala Lumpur at der skal være rigelig tid til at komme igennem immigration. Man skal have sin bagage ud og tjekke ind igen når skifter til Malindo Air. Derfor er 3 timer ofte en nødvendighed.

  6. özgür says:

   Hej!

   Mange af de rejser du lægger op er med 1-2 skidt hvilket er meget trælst.

   Findes der direkte men gerne fra Hamburg eller andre steder ?

    

    

   • Rejsespejder says:

    Der findes ingen direkte fly fra Danmark til Bali. Heller ikke fra Hamborg. Men selvfølgelig finders der fly med mellemlanding til Bali – og priserne ligger omkring 6.000 kr.