Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.584 kr.
Gran-Canaria-Amadores-Beach-banner
Pakkerejser

Solferie på Gran Canaria: 1 uge på 3* lejlighedshotel fra kun 2.584 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

Solferie på Gran Canaria: 1 uge på 3* lejlighedshotel fra kun 2.584 kr. p.p. inkl. fly

Nu hvor efteråret er over os, dagene bliver mørkere og bladene falder af træerne, er det da for alvor ved at være tid til at finde en lækker solferie at se frem til. I dag har jeg fundet en billig vinterrejse til altid populære Gran Canaria! Og hvis du undrer dig over, hvorfor Gran Canaria egentlig er så populær, så skal jeg nok fortælle dig det. Er du bare en lille smule vinterdeprimeret, findes der nemlig ikke noget bedre end at sætte sig ind i et fly, der sender dig direkte ned til en solrig, naturskøn atlanterhavsø med et varmt, subtropisk kystklima. På Gran Canaria er vejret med andre ord lunt og lækkert året rundt! Herudover er Gran Canaria det perfekte sted til vandreture i maleriske landskaber og lange, afslappende dage på stranden, hvor solen bager dig godt igennem. Uanset hvad du er mest til, er det bare om at komme afsted. Vamos! ☀️

Rejse til Gran Canaria

december – april

fra

2.584 kr.

København, Billund og Aalborg ✈ Gran Canaria

Hotel på Gran Canaria

1.348 kr.

Fly til Gran Canaria

1.236 kr.

Fra Billund

Fra Aalborg

Hotel

1.348 kr.

Fly

1.236 kr.

Total (pr. person):

2.584 kr.

Rejse til Gran Canaria – hotel

Som en del af din rejse til Gran Canaria har jeg fundet et rigtig fint lejlighedshotel til en fantastisk pris.

Det drejer sig om det trestjernede Apartments at Cala Blanca (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet ligger i Taurito på Gran Canarias sydlige kyst – og du har ikke langt ned til stranden. Samtidig ligger hotellet på en bjergskråning, så udsigten over Atlanterhavet er ganske fortræffelig.

Selvom Apartments at Cala Blanca er et hotel i budgetklassen, får du alligevel en række fine faciliteter og services.

Poolområdet er elegant og indbydende, værelserne er simple men funktionelle, og hotellet tilbyder daglige busture til Puerto de Mogán and Puerto Rico (mod gebyr).

Alt i alt får du altså et rigtig fint lejlighedshotel til en skarp pris. Du skal dog være opmærksom på, at der er en masse trapper. Hotellet ligger som sagt på en bjergskråning, så der vil uundgåeligt være mange trapper på hotelejendommen.

Så er der prisen. På de samme datoer som flybilletterne (mandag den 4. december til mandag den 11. december) koster et topersoners ophold i alt 2.695 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.348 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Gran Canaria, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria

Rejse til Gran Canaria – fly

Ingen vinterrejse til Gran Canaria uden flybilletter.

Fra Danmark kan du den kommende vintersæson finde direkte rutefly til hovedstaden Las Palmas fra både København, Billund og Aalborg.

Fra København har du klart det største udvalg af flybilletter. Selskaber som SAS, Vueling og Norwegian opererer f.eks. direkte ruter til Las Palmas. Også lettiske airBaltic begynder at flyve på ruten, og faktisk tilbyder de i øjeblikket de billigste returbilletter.

Fra december til april flyver de på alle mandage. Priserne ligger utroligt stabilt omkring 1.200-1.500 kr. tur/retur.

Jeg har f.eks. fundet billige flybilletter fra mandag den 4. december til mandag den 11. december. På disse datoer koster flybilletterne kun 1.236 kr.

Fra Billund og Aalborg flyver airBaltic også. Fra Billund er der direkte afgange på mandage og fredage. Fra Aalborg er der direkte afgange på torsdage og søndage (december – april). Dog ligger prisniveauet noget højere, da returbilletter p.t. koster fra ca. 2.000 kr.

Bagage: Hos airBaltic er håndbagage (8 kg, 55 x 40 x 23 cm) plus en mindre taske (30 x 40 x 10 cm) altid inkluderet. Indtjekket bagage skal tilkøbes.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

Direkte afgange alle ugens dage

  • Ofte billigst på mandage (ca. 1.200-1.500 kr.)

Fra Billund

  • Mandage og fredage (ca. 2.000-2.700 kr.)

Fra Aalborg

  • Torsdage og søndage (ca. 2.600-2.700 kr.)

Transport

BUS: Er du mest til offentlig transport, kan du fra lufthavnen tage buslinje 91 til Taurito. En enkeltbillet burde koste omkring 5-6 euro.

LEJEBIL: Gran Canaria og lejebil er et match made in heaven. Og du kan faktisk leje biler rigtig billigt – fra ca. 377 kr. pr. person for en hel uge.

Så det vil klart være min anbefaling. Især hvis du gerne vil ud og opleve Gran Canaria på din ferie.

Lejebiler

TAXI: Vil du gerne undgå lejebil, og orker du ikke offentlig transport, så er taxien heldigvis også opfundet. En lufthavnstaxi til hotellet vil tage ca. 40 minutter og koste omkring 250 kr. pr. person.

Rejse til Gran Canaria – oplevelser

Hvad kan man opleve på Gran Canaria? Ikke så lidt. Og inde på getyourguide finder du en masse spændende ture og aktiviteter 😉

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Solferie på Gran Canaria: 1 uge på 3* lejlighedshotel fra kun 2.584 kr. p.p. inkl. flySolferie på Gran Canaria: 1 uge på 3* lejlighedshotel fra kun 2.584 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud