• 03 maj 2018

  Solferie på Gran Canaria: 1 uge med egen strandlejlighed og fly fra kun 1.479 kr.

  Hvorfor er Gran Canaria så populær? Det skal jeg sige dig. Er du ferietrængende, findes der nemlig ikke noget bedre end at sætte sig ind i et fly, der tager dig direkte til en naturskøn atlanterhavs-ø 150 km ud for Afrikas kyst! Her er vejret varmt og lækkert året rundt! Og Gran Canaria er det perfekte sted til fantastiske vandreturer i maleriske landskaber og lange, afslappende dage på stranden, hvor solen bager dig godt igennem. Det er bare om at komme afsted. Vamos!

  Sol og sommer på Gran Canaria
  maj - oktober
  fra1.479 kr.
  Hamborg eller København
  Gran Canaria
  1 uge på Gran Canaria
  inkl. hotel, fly og lufthavnstransport
  fra1.479 kr.

  travelbird.dk har jeg fundet et billigt pakketilbud på en lækker ferie til skønne Gran Canaria. Du får en hel uge på lejlighedshotellet Apartmentos Las Arenas (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) i Maspalomas på Gran Canarias sydlige kyst.

  Hotellet ligger kun 150 meter fra den berømte strand Playa del Inglés, så husk nu for guds skyld at pakke dine yndlingsbadebukser/-bikini! Som alternativ til stranden byder hotellet også på et fint udendørs areal med swimmingpool.

  Du kan finde rejsen fra maj til oktober, og det er muligt at flyve fra både Hamborg og København. De billigste rejser ligger i maj og juni og har afgang fra Hamborg. Jeg har f.eks. fundet rejsen til 1.479 kr. pr. person (2.958 kr. i alt) fra Hamborg den 29.05. – 05.06. Fra København starter priserne fra 2.959 kr. pr. person, så der er bestemt penge at spare ved at flyve fra Hamborg.

  Uanset hvor du flyver fra, har du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Herudover er transporten mellem lufthavnen og hotellet også inkluderet i prisen.

  Når du booker rejsen, har du desuden mulighed for at tilvælge morgenmad (+ 760 kr.) eller halvpension (+ 1.900 kr.).

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her