08 jun 2017

Asien-eventyr: 14 dages rundrejse gennem Cambodja til kun 3.472 kr. inkl. fly og hoteller

Spændende byer, betagende natur, storslået templer, interessant kultur og så er det ikke engang særlig turistet endnu – Cambodja er et rigtig spændende land at besøge. Jeg har i dag fundet super billige billetter til hovedstaden Phnom Penh, så du kan opleve denne smukke perle i Asien.

 

Fly

momondo.dk har jeg fundet super billige billetter til Phnom Penh i august, september og december. Du flyver med Emirates og jeg har f.eks. fundet billige billetter d. 04.12. til d. 18.12. til kun 2.709 kr. inkl. bagage.

SE FLY-TILBUD HER

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 11.08. – 25.08.
 • 13.08. – 27.08.
 • 30.08. – 13.09.
 • 04.09. – 18.09.
 • 15.09. – 29.09.
 • 04.12. – 18.12.
 • 12.12. – 28.12.
 • Og mange flere

 

Rundrejse

Cambodja er er et fantastisk interessant land – med sin blodige fortid, storslået templer og fantastiske natur kommer du ikke til at kede sig. Her er noget for de aktive, historieinteresserede, dem der gerne vil slappe af samt dem der er parat til nye spændende smagsoplevelser. Cambodja er lillebror til turistmagneterne Thailand, Indonesien og Vietnam, men helt sikkert et besøg værd! Jeg har sammensat en lille rundrejse på 14 dage for at inspirere til nogle af de fantastiske steder du kan besøge i Cambodja. Imellem byerne vil jeg anbefale at tage busser, der nemt kan bookes ved hotellerne eller turiststande rundt omkring i Cambodja. Busserne (som alt i Cambodja) er ekstrem billigt og kommer til at koste dig ca. 500 – 700 kr. for hele rejsen.
Som altid med rundrejser er det kun et eksempel og du kan opbygge rejsen helt efter dine egne ønsker.

 

Phnom Penh/Kampong Cham (dag 1-3)

Din første destination er selvfølgelig Phnom Penh, da det er her du lander. Hvis du er interesseret i arkitektur, så vil jeg klart anbefale at se Royal Palace og Silver Pagoda. Er du historieinteresseret, så vil jeg klart anbefale at dykke ned i Cambodias blodige historie på Toul Sleng Museum of Genocidal Crimes, National Museum of Cambodia. Hvis du vil ud og udforske Kampong Cham området kan jeg anbefale en tur til Ko Paen Bamboo broen, en tur med Tuk Tuk og rundt at besøge de mange smukke templer i området.

trivago.dk har jeg fundet det hyggelige hostel The Happy House Zone, der kun ligger 9 km fra lufthavnen og er rigtig tæt på mange spændende seværdigheder i Phnom Penh. Her kan du bo 2 nætter for kun 93 kr. pr. person ved en rejse for 2.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Kratié (dag 3-5)

Byen Kratie ligger lige ud til Mekong floden, hvor du kan opleve Irrawaddy delfinerne og fransk arkitektur. Jeg vil anbefale at leje et par cykler og opleve den fantastiske natur omkring Kratie. Desuden kan det anbefales at tage på en lille båd-tur på Mekong floden.

Her har jeg fundet det charmerende hostel Le Tonlé Guesthouse, hvor du kan bo i 2 nætter for blot 132 kr. pr. person ved en rejse for 2.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Siem Reap / Angkor Wat (dag 5-7)

Siem Reap er nok en af de mere kendte byer i Cambodia og et af landets mange highlights, da det er her du kan opleve det fantastiske tempel Angkor Wat og de andre Angkor templer.

I Siem Reap har jeg fundet det hyggelige hostel Happy Guesthouse, hvor du kan bo i 2 nætter for kun 66 kr. pr. person ved en rejse for 2.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Battambang (dag 7-9)

Battambang er en perfekt blanding af det moderne cambodianske byliv og historie. Her kan du opleve velbevarede kolonial arkitektur, se templet Phnom Banon og prøve det fantastiske lokale mad. Hvis du sejler fra Siem Reap til Battambang får du den smukkeste tur.

Her har jeg fundet det lækre Royal hotel, hvor du kan få 2 overnatninger for kun 101 kr. pr. person ved en rejse for 2.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Koh Kong (dag 9-11)

I Koh Kong er der mulighed for at blive overvældet af smuk natur, f.eks. kan du besøge Botum Saaor National Park og Tatai vandfaldet.

Her har jeg fundet det virkelig charmerende hostel Neptune Adventure, hvor du bor i hytter ned til Taitai floden og du kan bo på dette skønne hostel til kun 231 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Sihanoukville (dag 11-13)

Efter så mange oplevelser trænger man også til lidt strand og ro – og det findes også i Cambodja. Sihanoukville er en skøn destination, hvis du vil slappe af på de smukke hvide strande, den kendte Serendipity Beach ligger også tæt på Sihanoukville, så hvis du ikke nåede den i Siem Reap kan du nå den her. Herfra er der også god mulighed for at besøge Cambodias sydlige øer.

Endnu engang har jeg fundet nogle charmerende hytter, hvor du kan bo billigt og disse ligger rigtig tæt på stranden. Du kan bo 2 nætter på Mangroves & More for kun 60 kr. pr. person ved en rejse for 2.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Phnom Penh (dag 13-14)

Så går turen tilbage til Phnom Penh og du får muligheden for at opleve det du ikke nåede, da du ankom til Cambodia inden turen går hjem til Danmark igen.

Her har jeg fundet det fine Harmony River hotel, hvor du kan bo for kun 80 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Fly til Phnom Penh 2.709 kr.
The Happy House Zone 93 kr.
Le Tonlé Guesthouse 132 kr.
Happy Guesthouse 66 kr.
Royal Hotel 101 kr.
Neptune Adventure 231 kr.
Mangroves & more 60 kr.
Harmony River Hotel 80 kr.
Total pr. person 3.472 kr.

 

 

Pas og Visum  

Som dansk (og andre EU-) statsborger er det muligt at få et turistvisum til op til 30 dage ved ankomst. Du skal bare være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Asien-eventyr: 14 dages rundrejse gennem Cambodja til kun 3.472 kr. inkl. fly og hoteller

 1. Jhj says:

  Fantastisk tur – tak for inspirationen

  • Rejsespejder_AP says:

   Tusind tak for de rosende ord! Jeg ville også ønske, at jeg selv lige kunne tage afsted 🙂