24 maj 2018

AREA 47: 4-7 dage på Europas vildeste Action-park fra kun 849 kr. inkl. billet til AREA 47 og halvpension!

Hvis du virkelig vil prøve noget sjovt med vennerne eller børnene i sommerferien, så prøv lige at se, hvad jeg har fundet! Travelbird har lige nu et lækkert tilbud på en ferie i østrigske Ötztal, hvor du finder vandparken AREA 47. Denne 20.000 m2 store vandpark er en unik blanding mellem en adventure-/forlystelsespark og et vandland. Og der er bestemt ikke sparet på de store vandrutsjebaner! Hvem vil med til Østrig?!

Østrigsk sommerferie
inkl. 3* hotel, halvpension og billet til AREA 47
fra849 kr.
Underholdning for hele familien
inkl. 3* hotel, halvpension og dagsbillet til AREA 47

travelbird.dk har jeg fundet et tilbud, der med garanti vil få enhver vandhund op af stolen! En alpeferie til Østrig er normalt ikke en rejse med masser af vandsjov på programmet – men lige denne rejse er en undtagelse!

Udover 2, 3, 4 eller 7 nætter med halvpension på det 3* Bruggner Stub'n (4 ud af 5 på TripAdvisor) inkluderer Travelbirds tilbud også en dagsbillet til vandparken AREA 47. Vandparken er spækket med forlystelser for både børn, unge og voksne – der er med andre ord noget for enhver smag. De mange vandrutsjebaner vil nok især være et kæmpemæssigt hit hos børnene!

Hotellet Bruggner Stub'n er en skøn sammenblanding af moderne hotelfaciliteter og traditionel tyrolsk charme – og hotellet ligger naturligvis i bjergtagende smukke omgivelser! Bruggner Stub'n byder både på en flot solterrasse og egen restaurant, hvor I vil blive serveret måltiderne, der kommer med halvpensionen. Hotellet har endnu ikke fået så mange anmeldelser på TripAdvisor (i skrivende stund 33), men dem der er, er yderst positive.

Udover hotel, halvpension og dagsbillet til vandparken AREA 47 får du også et TirolWestCard. Dette kort fungerer både som transportkort (I kan køre med regionale buslinjer fra Landeck til de omkringliggende byer) og som billet- og rabatkort. I får bl.a. adgang til forskellige museer og guidede ture plus adgang til 3 udendørs swimmingpools i Landeck-Perjen, Grins og Fliess.

Du kan finde rejsen fra slutningen af maj til september. De billigste tilbud til 849 kr. pr. person finder du i stort set hele juni og faktisk også i starten af juli i skolernes sommerferie! Du kan desuden vælge mellem dobbeltværelser, 3-personersværelser og 4-personersværelser.

Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

 

Tilbuddet inkluderer

  • Hotel Bruggner Stub'n: 2, 3, 4 eller 7 overnatninger
  • Halvpension
  • Velkomstdrink
  • Endagsbillet til vandlandet AREA 47 (1 billet per person)
  • Wi-fi

 

Hvordan kommer jeg til Østrig

Denne tur er nok mest tænkt som en kør-selv-ferie. Fra den danske grænse har du ca. 10 timer i bil til hotellet.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her