• 26 jul 2017

  Andalusien i skolernes sommerferie: 1 uge på et skønt 4* hotel til kun 2.948 kr. inkl. fly

  Rigtig mange af jer har efterspurgt rejser i skolernes sommerferie, og i dag har jeg fundet nogle vildt billige flybilletter lige midt i den mest travle rejseperiode. Hvad siger du til en uge i Andalusien? I dette skønne område kan du både finde smuk natur med blandt andet citron- og olivenlunde, lækre badestrande og spansk charme. Du lander i Jerez og herfra har du et godt udgangspunkt for dagsture til f.eks. Malaga, Gibraltar og Sevilla – du kan selvfølgelig også bare smøre et godt lag solcreme på og lægge dig ved poolen, hvor du kan nyde solen og de mellem 32-36 grader. Det kan man da næsten ikke sige nej tak til vel? Psst, hvis du er vild med sherry, så er du kommet til det rette sted – området mellem Jerez de la Frontera, Puerto de Santa Maria og San Lucar de Barrameda bliver kaldt for “Sherry Triangle”, og der er rig mulighed for at smage på de våde varer.

  Sommerferie i Andalusien
  slut juli - august
  2.948 kr.
  Hamborg
  Jerez
  4* Sercotel Asta Regia
  4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  2.170 kr.
  Du skal selv indtaste datoerne for afrejse (02.08. - 09.08.)
  Billige fly
  inkl. håndbagage
  778 kr.
  Hotel
  2.170 kr.
  Fly
  778 kr.
  Total (pr.person)
  2.948 kr.

  Hotel

  tripadvisor.dk har jeg fundet et godt tilbud på det 4* Sercotel Asta Regia (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Med et ophold på dette hotel kommer du til at bo i hjertet af Jerez. Hotellet har en solterrasse, pool, dampbad og fitnesscenter. Indenfor 500 meter finder du både Alcázar-slottet, hyggelige butikker og restauranter og domkirken. Et superior værelse i 7 nætter koster 4.339 kr., dvs. 2.170 kr. pr. person ved en rejse for 2. OBS: når du booker via tripadvisor, skal du selv indtaste de datoer du gerne vil booke hotellet på – med dette priseksempel har jeg kigget på datoerne d. 02.08. – 09.08.

  Nu har jeg taget udgangspunkt i et hotel i Jerez (hvor du lander), men du kan sagtens finde hoteller i andre områder af Andalusien – du kan se mere her.

   

  Fly

  Jeg har fundet nogle super billige afgange til Andalusien på momondo.dk. Du rejser fra Hamborg og du kan finde flere forskellige afgange, både indenfor skolernes sommerferie og et par stykker udenfor – alle til under 1.000 kr.! Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 02.08. – 09.08. til kun 778 kr. inkl. håndbagage (vil du have mere bagage med, så koster det 300 kr. t/r).

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 02.08. – 09.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 31.07. – 07.08.
  • 02.08. – 09.08.
  • 03.08. – 10.08.
  • 05.08. – 12.08.
  • 07.08. – 14.08.
  • 09.08. – 16.08.
  • 10.08. – 17.08.
  • 12.08. – 19.08.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der 15 km – så du kan enten tage en taxi eller køre selv, hvis du har tænkt dig at leje en bil. Det er også muligt at tage toget. Her tager du med C-1 fra lufthavnen til “Jerez de la Frontera”, hvorfra du har ca. 17 minutters gang til hotellet. Hele turen tager i alt lidt under en halv time og koster mellem 20-70 kr.

   

  Billeje

  Hvis du ønsker større frihed til at opleve noget af området, så kan du leje en bil. Det er ret billigt at leje bil i Andalusien. Du kan f.eks. leje en bil på rentalcars.com i hele perioden til kun 775 kr., dvs. 388 kr. pr. person ved en rejse for 2, og endnu billigere hvis I er flere. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport i Andalusien

  Hvis du ikke vil eller kan leje en bil, så kan du alligevel komme rundt i Andalusien. Fra Jerez kører der tog og busser til alle store og mindre byer i området til meget fornuftige priser. Vil du f.eks. en tur til Seville koster det kun 12 Euro (ca. 85 kr.). Eller vil du slappe af ved stranden i Cadiz, så koster det kun 6 Euro (ca. 40 kr.) – turen tager cirka en halv time.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Andalusien i skolernes sommerferie: 1 uge på et skønt 4* hotel til kun 2.948 kr. inkl. fly

  1. Nasrin says:

   Hej. Hvordan bestiller jeg helt præcis. Kan man ringe til jer

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nasrin,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne øverst i artiklen med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål – så er du mere end velkommen til at skrive her, kontakte mig inde på Facebook eller sende en mail på [email protected] 🙂

  2. Malene says:

   Hvor langt er der til stranden? Og er det en sandstrand?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Malene,
    Hvis du vil til en lækker sandstrand, så vil jeg anbefale dig at tage til Cardiz – det ligger en 35 minutters togtur væk og koster 6 euro 🙂

  3. Kris says:

   Hej. Jeg har lige bestilt denne rejse. Men hvor tilkøber man bagage (: