• 30 mar 2018

  Alt det bedste fra Cuba: Rundrejse til Havana og Varadero med hoteller, fly, transport, udflugt i amerikanerbil og all inclusive i Varadero!

  Storbyoplevelser i Havanas farverige gader og afslappet badeferie på drømmestrandene i Varadero! Det er to rigtig gode grunde til at besøge Caribiens krokodilleformede ø, Cuba. Og det er faktisk lige præcis, hvad du får med det tilbud, jeg har fundet. Her får du nemlig både lov at opleve Havana på autentisk vis og efterfølgende nyde livet på et forrygende 5* beach resort med all inclusive i Varadero! Lidt af en drømmeferie, hvis du spørger mig.

  Vamos a Cuba!

  Cubansk pakkerejse med det hele
  april - oktober
  7.274 kr.
  Hamborg, København, Aalborg, Billund
  Cuba
  Havana og Varadero
  inkl. fly, hoteller, transport, biludflugt og all inclusive
  Husk at bruge værdikoden RS1000

  På travelbird.dk kan du lige nu finde et superspændende rejsetilbud til Cuba i Caribien! Du kan nemlig komme på en fantastisk rundrejse i Cuba, hvor du både får storby-oplevelser i hovedstaden Havana og dase-bade-ferie på caribiske drømmestrande i Varadero!

  Rejsen inkluderer både fly, hoteller og transport. I Havana får I tilmed lov til at køre i en klassisk amerikanerbil – mere cubansk bliver det altså ikke. Herudover er der morgenmad på overnatningsstedet i Havana og all inclusive på det 5* hotel i Varadero!

  I Havana kommer du til at bo på en såkaldt casa particular. En casa particular er en slags cubansk bed & breakfast, der giver en mere autentisk oplevelse af Havana end traditionelle hoteller.

  Hotellet i Varadero bliver til gengæld det moderne og superlækre 5* Ocean Vista Azul (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) med infinity-swimmingpool, tennisbane og meget mere! Ocean Vista Azul er omgivet af to superflotte, hvide strande med krystalklart vand, så du får ikke en bedre placering til en strandferie! Og du kan fra hotellet nyde den fortryllende udsigt over Det Caribiske Hav!

  Travelbird tilbyder også forskellige oplevelser, som du kan tilvælge, når du booker rejsen. Du kan bl.a. deltage i forskellige dagsudflugter eller komme på en katamaran-sejltur med snorkling.

  Du kan finde rejsen med både 8, 11 og 15 overnatninger (inkl. flyovernatning) fra april til oktober. Priserne varierer en del. Men du kan i stort set alle måneder finde afgange fra 8.000 kr. Og lige nu kan du endda gøre brug af rabatkoden, der giver dig 1.000 kr. i rabat!

  Det er muligt at flyve fra Aalborg, Billund, Hamborg og København. Hamborg og København er billigst. Jeg har i dette eksempel fundet en superbillig afgang fra Hamborg den 17.09. – 25.09. til en samlede pris (inkl. rabatkode) på 13.828 kr., som giver giver en pr. person pris på 6.914 kr.

   

  Rejsen inkluderer

  • Rundrejse med 7, 10 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse på følgende hoteller:
  • 3 overnatninger på et ‘casa particular’ i Havana med morgenmad
  • 4, 7 eller 11 overnatninger på Hotel Ocean Vista Azul i Varadero med all-inclusive
  • Fly fra Hamborg/København/Aalborg/Billund til Havana og fra Havana til Hamborg/København/Aalborg/Billund
  • Udflugt i klassisk amerikanerbil
  • Al transport under rundrejsen
  • Håndbagage

   

  Værdikode

  Prisen for denne cubanske drømmerejse med 7 overnatninger er normalt mindst 7.414 kr. pr. person ved en rejse for 2. Men Rejsespejder har fået en værdikode, der giver dig 1.000 kr. i rabat. Når du booker rejsen, skal du blot sørge for at tilføje værdikoden RS1000. Det gør du ved at klikke på “Tilføj værdikode” som vist herunder.

  Som du kan se nedenfor, bliver 1.000 kr. fratrukket den endelige pris, hvis du gør brug af værdikoden. Den samlede pris i dette eksempel bliver derfor kun 13.828 kr. Ved en rejse for 2 er prisen derfor 6.914 kr. pr. person.

   

  Hotel-indtryk

  😎

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Alt det bedste fra Cuba: Rundrejse til Havana og Varadero med hoteller, fly, transport, udflugt i amerikanerbil og all inclusive i Varadero!

  1. Orhan says:

   Hej Rejsespejder

   Min kone og jeg har tænkt os at rejse til Cuba i 2 uger enten i juni, juli eller august. Vi har dog forgæves søgt uden held, da flybilletterne er tårnhøje samt lange ventetider. Har i mulighed for at hjælpe med at finde billige rejser til Cuba i disse perioder?
   Vh. Orhan

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Orhan 🙂

    Jeg skal nok holde et vågent øje med fly/rejser til Cuba i den periode 😉 Og hvis jeg finder billige billetter, kan du være sikker på, at jeg skriver om dem på bloggen 🙂

    Derfor kan du overveje at at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Torben says:

   Hej
   Er du siden faldet over gode rejsetilbud til Cuba og ved du om dette tilbud stadig er gældende?
   Er Cuba i grunden ok at besøge i august?
   Bh
   Torben

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Torben 🙂

    Tilbuddet her gælder skam stadig 😉 (Værdikoden gælder dog ikke længere).

    Og du kan sagtens tage til Cuba i august. Det er selvfølgelig varmt, men hvis du ikke har noget problem med temperaturer omkring de 30 grader, så er der intet i vejen for at tage afsted 😉

  Se tilbud her