• 01 jun 2017

  All-inclusive i Side: 5 dage på et lækkert 5* all-inclusive hotel til kun 2.189 kr. inkl. fly, all-inclusive og transport

  Er du typen der godt kan lide 5* hoteller og all-inclusive, hvor det hele bare handler om at slappe af og nyde livet? Så har jeg et rigtig godt bud på en billig solskinsferie i topklasse til dig.Turen går til Tyrkiet, nærmere bestemt den hyggelige kystby Side – en lille hyggelig ferieby, der ligger på den Tyrkiske Riviera. Byen er meget mere rolig end sin naboby Alanya men der er ingen mangel på butikker og restauranter og natteliv. Gå for eksempel en romantisk aftentur langs den lille havn og slut af med at betragte solnedgangen ved Apollon-templet. Eller tag til Manavgat og oplev et af egnens største lokale markeder og det smukke Manavgat-vandfald.

  sunweb.dk kan du lige nu finde en rigtig billig ferie til det dejlige 5* Hotel Bone Club Sunset (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”) til kun 2.189 kr. pr. person, ved en rejse for 2. Det nye og flotte all-inclusive hotel er beliggende i Gundogdu, omkring 16 km fra Side. Der er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og vandrutsjebaner. Der tilbydes gratis transport til stranden hele dagen, så der er rig mulighed for solbadning. For børnene er der miniklub og legeplads og til de voksne findes der et lækkert spa- og wellness center med sauna, jacuzzi, hamam og massage. Hotellet er altså både godt til familier med børn, men også par.

  SE REJSE-TILBUD HER

   

  Dette tilbud gælder den med afrejse fra Billund fra d. 17.06. – 22.06., men der findes også mange andre datoer til lignende priser i juni og også fra København. Der er også mulighed for at være afsted i flere dage, f.eks. og der findes også afgange i juli fra 3.649 kr. pr. person (med afgange både fra København og Billund). Så jeg anbefaler at du sammenligner de datoer, som passer dig bedst.

  I tilbuddet er der inkluderet både fly fra Billund, hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen i Tyrkiet. Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 70 kr. for 15 kg og 90 kr. for 20 kg. indchecket bagage (tur/retur pr. stk. bagage). Husk at tilpasse, hvor mange rejsende der er, så den rigtige pris kommer frem.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til All-inclusive i Side: 5 dage på et lækkert 5* all-inclusive hotel til kun 2.189 kr. inkl. fly, all-inclusive og transport

  1. Anne Møller Jacobsen says:

   Fedt! Jeg kan ikke lige se mig ud af det, men kan man også mulighed for færre dage? Vi forsøger at planlægge en miniferie d. 17-20/6 og dette ville være perfekt! post-eksamens-cooldown.. 🙂 

    

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Anne,
    Ja du kan sagten gøre det færre dage, hvis du trykker dig ind der hvor der står "se rejse-tilbud her" kommer du ind på en side hvor du kan vælge hvor mange rejse dage samt om det skal være med afrejse fra København eller Billund, der kan du vælge helt ned til 3 dage 🙂 Kan dog se at hvis du vil fx være afsted 4 dage med afrejse fra Billund – er det først med afrejse d. 18.06, og 3 dage så er det med afrejse d. 15.06.
    Håber det kunne hjælpe dig lidt 🙂