• 16 aug 2017

  All-inclusive i Kusadasi: 7 dage på et fantastisk 5* hotel til kun 3.349 kr. inkl. all inclusive, fly og transport

  Jeg har netop fundet et super lækkert all inclusive-tilbud, der fører dig hele vejen til den fantastiske Kusadasi-kyst ved det smukke Ægæiske Hav – lige ud for den græske ø Samos! Kusadasi er en utroligt spændende feriedestination, da den byder på lidt af hvert. Byen ligger i natursmukke omgivelser ved kysten, og du kan besøge den flotte Dilek nationalpark. Du kan også opleve oldtidsbyen Efesos og udforske resterne af Artemistemplet, der i oldtiden var et af verdens syv underværker. Men nu er der trods alt tale om en all inclusive-ferie på et 5* resort, så du kan også bare gøre det til en afslappende daseferie med masser af cocktails ved poolen eller stranden. Du bestemmer selv.

  Luksus i sydens sol
  august - oktober
  3.349 kr.
  København
  Kusadasi
  5* solferie i Kusadasi
  med all inclusive
  3.349 kr.

  Jeg har fundet rejsen på sunweb.dk, hvor jeg i den grad blev forført af det utroligt indbydende 5* Hotel Richmond Ephesus Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor) – hvem ville ikke gerne nyde en uge med all inclusive her? Det familievenlige hotel ligger i skønne, grønne omgivelser og har et flot poolområde med swimmingpools, børnepool og vandrutschebaner. Og uanset om du vil ligge på stranden eller ved poolen, kan du til enhver tid hente snacks og drinks, når du skulle få lyst – det er jo derfor vi elsker all inclusive! Jeg er også nødt til at nævne det udvalg af faciliteter, som hotellet tilbyder. Hold nu fast, du kan bl.a. spille både tennis, basketball, beachvolley, bordtennis, minigolf, dyrke fitness og nyde spa, sauna og massage! Der er med andre ord ingen risiko for, at du kommer til at kede dig på din ferie!

  Med dette tilbud rejser du d. 08.10. til 15.10., og der er som sagt fly, all inclusive og transport inkluderet i prisen. Du kan booke denne rejse fra august til og med oktober.  De billigste billetter finder du fra slutningen af september og i oktober. Priserne i august og og begyndelsen af september ligger omkring 5 – 4.000 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til All-inclusive i Kusadasi: 7 dage på et fantastisk 5* hotel til kun 3.349 kr. inkl. all inclusive, fly og transport

  1. adel says:

   er det med bagage