• 21 jun 2018

  All inclusive i Alanya: 1 uge på et anmelderrost 3,5* strandhotel fra kun 2.349 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  Alanya er et pragtfuldt sted at holde ferie. Strandene omkring byen på den tyrkiske sydkyst (eller riviera om du vil) er superdejlige steder at nyde den sydeuropæiske sommersol og en dukkert i Middelhavets blå bølger. Samtidig har du alle byens herligheder i form af shopping, sightseeing og et livligt byliv. Og så er Tyrkiet altid god for en billig all-inclusive-ferie! 

  Sol, hav og all inclusive
  juni - oktober
  fra2.349 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Alanya
  1 uge på et anmelderrost hotel i Alanya
  med fly, transport og all inclusive
  fra2.349 kr.

  sunweb.dk kan du lige nu finde et lækkert all-inclusive-tilbud på det 3,5* Hotel Parador Beach (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet har en bekvem beliggenhed lidt øst for Alanyas centrum – helt tæt på stranden.

  Hotel Parador Beach har desuden et fint lille poolområde med liggestole og parasoller – helt perfekt til at nyde en kold drink fra baren i den tyrkiske sommervarme! Adskillige danskere har tidligere besøgt hotellet, og det er tydeligt, at du til prisen får et rigtigt fint all-inclusive-hotel. Værelserne, rengøringen, beliggenheden, personalet og maden bliver beskrevet i meget positive vendinger.

  Du kan finde tilbuddet fra juni til oktober, og det er muligt at flyve fra både Billund, København og Aalborg. De billigste afgange ligger i juni. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra Billund (og retur til Aalborg) den 26.06. – 03.07. til kun 2.349 kr. pr. person ved en rejse for 2. I juli stiger priserne naturligvis. Generelt ligger prisniveauet mellem 4.000 og 6.000 kr., men du f.eks. også finde rejsen til ca. 3.800 kr. pr. person ved en rejse for 3 personer den 03.07. I sidste halvdel af august falder priserne igen til omkring 3.600 kr. pr. person.

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer priserne herunder både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen – og i dette tilfælde all inclusive!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til All inclusive i Alanya: 1 uge på et anmelderrost 3,5* strandhotel fra kun 2.349 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  1. Jane Vingren says:

   Kos, bodrum er jeg ude efter

  Se tilbud her