• 11 apr 2018

  All inclusive-ferie på Kos: 1 uge på et 4* hotel fra kun 2.820 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  Her får du en rejse, hvor du ikke selv behøver at bekymre dig om noget som helst! Du får fly tur/retur til den smukke græske ø Kos. Du får et skønt 4* hotel helt ud til stranden. Når du ankommer til Kos, er der endda taget hånd om transporten til og fra hotellet. Nåh ja, og så har du all inclusive under hele opholdet, så du ikke selv skal stå for madlavning og betale for drinks!

  Lyder det egentligt ikke meget lækkert?

  All inclusive på Kos
  maj - september
  fra2.820 kr.
  København og Billund
  Kos
  1 uge med all inclusive på Kos
  inkl. 4* hotel, fly, transport og all inclusive
  fra2.820 kr.

  På sunweb.dk har jeg netop fundet et herligt all inclusive-tilbud på det 4* Eurovillage Achilleas (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) på den græske ø Kos.

  Hotellet ligger i byen Mastichari – kun en kort gåtur fra stranden. Hotellets faciliteter inkluderer bl.a. minigolfbane, tennisbane og beach volleyball – så der er masser af aktiviteter for hele familien. Hotellet har endda to poolområder, så der både er almindelig swimmingpool og børnepools til de mindste.

  De billigste ophold finder du i maj og juni (fra 2.820 kr. til 3.200 kr. pr. person), og det er muligt at flyve fra både København og Billund. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet opholdet fra den 24.05. – 31.05. fra København til 2.820 kr. pr. person ved en rejse for 2. Men selv i juli og august kan du finde forholdsvis billige afgange helt ned til 5.590 kr. pr. person inden for skolernes sommerferie.

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til All inclusive-ferie på Kos: 1 uge på et 4* hotel fra kun 2.820 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  1. Marrin says:

   Hej,

   Jeg kigger ofte på jeres side og har benyttet mig af flere rejser du har fundet, tak.

   Jeg har på det sidste lagt mærke til du ofte linker til Sunweb. Er det tilfældigt eller har i et samarbejde?

   Vh. Martin

   • Rejsespejder says:

    Hej Marrin,

    tak for din kommentar. Det er nok lidt tilfældigt og har mest at gøre med at der har været mange, som har spurgt om, at der skal komme flere charter-rejser på siden. Og der synes jeg, at Sunweb tit har tilbud, hvor man får mest for pengene. Men ja, vi har et samarbejde med Sunweb ligesom med de fleste andre selskaber vi henviser til. Håber det giver mening :).

  2. Adrianna says:

   Vil du finde en billig rejse all inclusive fra d. 14.07. Rejsen må være i EU området

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Adrianna 🙂

    I juli er rejser bare megadyre – og med all inclusive bliver det desværre ikke billigere. Men du kan tro, at jeg holder godt øje med rejser i juli. Og hvis jeg finder noget billigt, skriver jeg om det på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  3. Florence Kabongo says:

   Jeg nyder og kigger i jeres hjemmeside. Håber på at det vil en dag lykkes mig til at find den tilbud til min famillie. Vi er 7 i alt. 3 voksen og 4 børn.
   Mvh Florence Kabongo

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Florence 🙂

    Tak for din kommentar 😉

    Når I er så stor en flok, der skal rejse sammen, vil jeg anbefale dig at kigge på fx glamping eller ferieboliger i stedet for hoteller – de to løsninger tilbyder nemlig ofte mere ‘value for money’ for større grupper og familier.

    Så når du på et tidspunkt læser om nogle rigtig billige flybilletter, kan du fx kigge på vacanceselect og interhome 😉

    Alternativt må I dele jer op på to værelser 🙂

  Se tilbud her