• 15 mar 2018

  All inclusive-familieferie i skolernes sommerferie: 1 uge på et luksuriøst 4,5* hotel i Albufeira til kun 4.810 kr. inkl. fly og all inclusive

  Sommerferie for børnefamilier er næsten altid en meget dyr fornøjelse. I skolernes sommerferie eksploderer priserne på både fly og hoteller, og gode tilbud er overordentligt svære at opstøve. Derfor er jeg rigtig glad for at have fundet et virkelig godt tilbud til netop børnefamilierne her! På Tripsave kan du nemlig finde en usædvanligt billig all inclusive-rejse for 2 voksne og 2 børn til Algarvekysten med fly, et luksuriøst og yderst anmelderrost 4,5* hotel og all inclusive!

  All inclusive-familieferie i sommerferien
  juli
  fra4.810 kr.
  København
  Algarvekysten
  All inclusive-ferie i Albufeira
  med 4,5* hotel, fly og all inclusive
  fra4.810 kr.
  OBS! Du skal ændre på antal børn og deres alder

  tripsave.dk – en ny dansk rejseside med virkelig mange spændende tilbud – kan du lige nu finde et vildt godt tilbud i skolernes sommerferie på det superlækre 4,5* Eden Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award) ved Algarvekysten!

  Med dette tilbud er det billigst at rejse 2 voksne og 2 børn (under 12 år), hvor du kan få en pris på 4.810 kr. pr. person f.eks. med afrejse fra København fra d. 04. til d. 11. juli. Tilbuddet inkluderer 7 nætter på Eden Resort og all-inclusive under hele opholdet. Der findes også mange andre datoer, som ligger på omkring 5 – 6.000 kr. pr. person.

  Eden Resort ligger i et stille område i feriebyen Albufeira. På Eden Resort bor man på hyggelige villaer med moderne møbler, en rummelig opholdsstue og et egen køkken. Fra resortet er der ca. 2,5 km til stranden.

  Hotellets Pecado Restaurant serverer lokale og internationale retter og har en flot panoramaudsigt fra terrassen. Og med all inclusive på programmet kommer du uden tvivl til at få et indgående kendskab til restauranten og dens fine udsigt!

  Er du en ægte vandhund (eller er dine børn), så bliver du sikkert glad for at høre, at Eden Resort har intet mindre end 6 swimmingpools (både indendørs og udendørs)! Der er også mulighed for at bestille en massagebehandling i spaen (mod et gebyr).

  Med en Travellers’ Choice Award på TripAdvisor siger det sig næsten selv, at tidligere gæster har været mere end tilfredse med Eden Resort. Flere beskriver hotellet som et fantastisk sted og et supergodt valg for familier.

   

  Eksempler på andre billige rejsedatoer

   

  Passer datoerne ikke? Så kan du få et oversigt over alle tilbud her.

   

   

  Bookingen

  Tilbuddet er som sagt særligt rettet mod børnefamilier. Du kan nemlig få nogle superskarpe priser, hvis du har børn under 12 år med.

  Når du booker, skal du derfor være meget opmærksom på, at du gør det rigtigt – ellers får du ikke den billige pris. Sådan gør du:

  TripSaves udgangspunkt er “1 værelse 2 rejsende”.

  FØR du klikker på den lyserøde “se mere”-knap, skal du derfor sørge for at vælge 1 værelse med 2 voksne og 2 børn som vist nedenfor.

   

  Herefter kan du så klikke på den lyserøde se mere-knap, hvorefter du kommer ind på selve bookingsiden. Så længe børnenes alder er under 12 år, burde du få den billige pris.

  Jeg har f.eks. fundet et tilbud for 2 voksne og 2 børn med afgang fra København fra d. 04.07. til d. 11.07. til kun 4.810 kr. pr. person inkl. fly og all inclusive. Herudover findes der en del andre tilbud i juli til lignende priser – desværre kun fra København.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Spørger du mig, er Algarvekysten en destination, der egner sig fantastisk godt til en lejebil. Og på skyscanner.dk kan du få et overblik over de billigste lejebiler – f.eks. kan man leje en bil i hele ugen i det ovenstående eksempel fra kun 632 kr. (dvs. 316 kr. pr. voksen)! Fra lufthavnen i Faro har I ca. 30 minutters kørsel til Eden Resort.

  Er I ikke så meget til lejebil, kan I også tage bussen. Fra Faro Lufthavn skal I først ind til Faro busstation (her bliver I nok nødt til at tage taxi). Herfra kan I tage bus 91 og 97 til Albufeira, hvor hotellet ligger. Sådan en tur koster ca. 50 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her