• 20 apr 2017

  Alanya: 1 uge på et lækkert 4* hotel og all-inclusive til kun 1.923 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_91623140

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel . Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  Hotel

  Der er mange gode hoteller i Alanya og jeg har f.eks. fundet det dejlige 4* Blue Star Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 8 minutters gang fra stranden og tilbyder 2 udendørs swimmingpools, indendørs swimmingpool samt regelmæssig transport til privat strand. Gæster kan træne i fitnesscenteret eller slappe af med mulighed for tyrkisk bad, sauna og massage. Der er også gratis transport til midtbyen. Prisen for et dobbeltværelse er 1.848 kr. i 7 nætter med all-inclusive, dvs. 924 kr. pr. person ved en rejse for 2. For hoteller med enkeltværelser kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD

   

  trivago.dk kan du kigge listen igennem for at finde andre fremragende hoteller i Alanya. Der er helt sikkert et, der passer perfekt til dig og dine behov.

  HOTELLER I ALANYA

   

  Fly

  spies.dk kan du lige nu få meget billige fly til Alanya. F.eks. med afgang fra København fra d. 06.05. – 13.05. til kun 999 kr. inkl. håndbagage. Du kan både flyve fra Billund og København til 1.000 – 1.500 kr.

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

  Vær opmærksom på, at der på Spies' side kan stå, at der er rift om billetterne og derfor ikke kan vise de givne billetter – prøv at vente lidt og så vend tilbage. Der er inkluderet håndbagage i prisen, men hvis du vil have mere bagage med så koster det 250 kr. ekstra i alt pr. bagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 06.05. – 13.05.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Hotel

  924 kr.

  Fly

  999 kr.

  TOTAL (per person)

  1.923 kr.

   

   

  Transport til hotellet

  skyscanner.dk kan du booke transfer – du skal vælge "Antalya" som lufthavnen og "Alanya" som destination. Det koster ca. 120 kr. pr. person t/r.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Alanya: 1 uge på et lækkert 4* hotel og all-inclusive til kun 1.923 kr. inkl. fly

  1. Steffen says:

   Kæmpe stykke arbejde du gør – det er helt fantastisk!

    

   Hvis skulle falde over en skarp pris til Alanya i uge 30 eller 31 (nok et longshot, men man kan vel håbe), ville det være fedt at hører om det!

  2. Jesper says:

   Hey. 

    

   Hvis man nu skal afsted 11 Pers 6 voksne og 5 børn fra den 14 okt til den 21 okt 2017. 

   og man gerne sku bo på samme hotel, er set så muligt at finde noget med all incl og hele balladen nede i den prisklasse ca.

  3. Louise Egeberg says:

   Hej rejsespejder, 

   Vi er 3 piger der gerne vil afsted d. 25/5-1/6, men det ser ud til at prisen ikke er det samme som ovenstående tilbud? 

   Kan i evt. hjælpe?

   Mvh. Louise 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Louise,

    Prisen på rejseeksemplet er fra København d. 06.05. – 13.05. – hvis der vælges andre dage og/eller anden lufthavn, så kan priserne godt variere en smule 🙂 Jeg kan så se, at siden jeg skrev om tilbuddet har spies sat deres priser for d. 25.05. – 01.06. yderligere op desværre 🙁

  4. Heidi says:

   TUI kører kampagne på visse hoteller, hvor man kan få all incl. med for kun kr. 10,- pr. dag pr. person. 

   D. 6. maj kan man komme 2 personer afsted fra Aalborg, for kr. 4116,- på Hotel Blue Star Barut ****

  5. Grete Hansen says:

   Hej rejsespejder

   Vi er 2 voksne og et barn på 2, som meget gerne vil rejse til dette feriested, men vores rejsedag er d 15 maj, har i nogle gode tilbud??

   MVH Grete Hansen

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Grete,

    Ved rejseeksemplet her har jeg ikke fundet med afrejse d. 15. maj – hvis I er lidt fleksible med datoerne, så kan I rejse d. 13. maj.  Men jeg skal nok holde øje! 🙂