• 27 jul 2016

  Alanya: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 2.214 kr. (eller på et lækkert 4* hotel til kun 2.948 kr.)

  rsz_shutterstock_277319489

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel . Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  Hotel

  På trivago.dk kan du lige nu få et fremragende tilbud på det lækre 3* hotel ”Fun Point Apart Hotel” (4 ud af 5 på Tripadvisor) til kun 1.115 kr. pr. person med all-inclusive, ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets super service, den lækre forplejning og den gode beliggenhed.

  ”Fun Point Apart Hotel” ligger i feriebyen Alanya, blot 900 meter fra hotellets eget private strandområde (med gratis shuttleservice, hvis man ikke vil gå). Desuden findes der en swimmingpool og gratis WiFi overalt på hotellet.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-07-27 17_01_03-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER Husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse!

   

  4* All-inclusive

  Er du til lidt mere luksus har jeg på trivago.dk fundet et fremragende tilbud på det lækre 4* hotel Club Titan (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.849 kr. pr. person ved en rejse for to. Dette feriekompleks er omgivet af en frodig have med palmer, og ligger ved stranden i Kargicak. Hotellet byder på et stort poolområde, spa med sauna, tyrkisk bad og et veludstyret fitnesscenter. Samme hotel koster over 4.000 kr. f.eks. hos Sunweb.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-07-27 17_02_10-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Vil du selv kigge efter hoteller i Alanya, kan du få et overblik her

  HOTELLER I ALANYA

  4*/5* HOTELLER I ALANYA

   

  Fly

   Spies.dk kan du lige nu få billige fly til Alanya. F.eks. fra Billund fra d. 1. til d. 8. august til kun 1.099 kr. Men der findes også andre afgange, også fra Aalborg og København og også i juli.

  2016-07-27 16_58_11-Capture

  Prisen agives for 2 personer!

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Alternative datoer

  Der findes forksellige afgange fra Aalborg, Billund og København til lidt over 1.000 kr. næsten hele august

  Her kan du få et overblik over alle alternative afgange til Alanya. Der findes fly fra juli til september.

  ANDRE FLY TIL ALANYA

   

  3* Hotel (all-inclusive)

  1.115 kr.

  Fly fra Aalborg

  1.099 kr.

  TOTAL (per person)

  2.091 kr.

   

  4* Hotel (all-inclusive)

  1.849 kr.

  Fly fra København

  1.099 kr.

  TOTAL (per person)

  2.948 kr.

   

   

  Transport til hotellet

   Hoppa.com har jeg fundet meget billig transport til hotellet. Du kan bestille shuttlebussen direkte til Alanya til kun 120 kr. pr. person (tur/retur). Vælg "Antalya" som lufthavnen og "Alanya" som destination.Husk at bruge rabatkode "AB25"!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *