• 11 feb 2016

  8 dage på den franske nordkyst i en skøn lejlighed med udsigt over havet til kun 722 kr. inkl. lejlighed og fly

  rsz_cliffs-577112_1280

  Jeg har i dag fundet et rigtig godt tilbud hos Travelbird.dk, som tilbyder rigtig billige lejligheder i Cayeux-sur-Mer, som ligger på Pikardiets kyst i det nordlige Frankrig. Kyststrækningen er blandt verdens flotteste og området byder på fantastisk natur, hyggelige havnebyer, vandsport og meget mere. Tag ud og oplev den franske gastronomi som kan overraske enhver, eller tag på udflugt og kig på sæler mens du nyder en baguette ved vandet.

   

  Lejlighedshotel

  Det 3* lejlighedshotel Madame Vacances Residence Les Terrasses De La Plage (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) er beliggende direkte ud til havet i Cayeux-sur-mer og tæt på byens centrum og lokale butikker. Der er indendørs swimmingpool med tilhørende børneområde, hvis vejret ikke arter sig. Desuden findes der køkken i alle lejligheder og mulighed for tilkøb af WiFi. Tidligere gæster roser især den venlige service og den perfekte beliggenhed.

  Du kan læse mere om lejlighedskomplekset her

  rsz_travelbirdfrankrig

  SE REJSE-TILBUD HER

  Husk, priserne inde på Travelbird er pr. lejlighed

  Tilbuddet inkluderer overnatning, forbrug af vand og el samt fri adgang til den indendørs swimmingpool.

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer, samt hvor mange personer man er. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra d. 12. til 19 marts til kun 261 kr. pr. person ved 6 personer. Men der findes også andre datoer til denne pris eller lidt højere. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer og størrelser, som passer dig bedst.

  Der findes 4, 6 eller 8 personers lejligheder.

   

  Transport

  Der er flere muligheder for at komme til hotellet. Man kan vælge at køre selv fra Danmark, hvilket tager omkring 10 timer fra grænsen.

  Alternativt kan man på Skyscanner.dk finde billige flybilletter til Paris-Orly lufthavnen, hvor man kan leje en bil og køre til Cayeux-sur-Mer på cirka 2,5 time.

  fly parisorly

  SE FLYBILLETTER HER

  På den valgte dato koster en tur/retur billet til Orly-lufthavnen 461 kr (inkl. 10 kg. håndbagage).

   

  • Rejsedatoer: Februar – September
  • Fra: Kør-selv eller fly fra København
  • Flyselskab: Norwegian
  • Til: Cayeux-sur-Mer, Nordfrankrig
  • Hotel: 3* Les Terrasses De La Plage
  • Måltider: Selvforplejning

  Fly

  461 kr.

  Hotel (ved 6 personer)

  261 kr.

  TOTAL (per person)

  722 kr.

   

  Lejebil

  holidaycars.com kan du leje en bil til kun 779 kr. med plads til 4 personer eller 1.666 kr. for en uge i en bil med plads til 7 personer.

  2016-02-11 12_55_20-Capture

  SE LEJEBIL HER

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *