• 12 okt 2016

  8 dage på eventyrrige og solskinsfyldte Jamaica på lækkert 3* hotel samt fly til kun 3.398 kr. (eller 11 dage til kun 3.903 kr.

  rsz_shutterstock_289464911Lyt til den blide brise med reggae musik, imens du nyder den lækre gennemsnitstemperatur som ikke engang i januar kommer under 25 grader. Jamaica er den tredjestørste ø i Caribien og ligger syd for Cuba. Naturen i sig selv er grund nok til at besøge Jamaica, da her venter kridhvide sandstrande, brusende vandfald og himmelsk blåt (og lunt!) badevand, men også en rig og mangesidet historie og kulturarv. Gå ikke glip af den skjulte perle, der gemmer sig i Jamaica – det smilende og imødekommende folkefærd som bor på øen. Der er noget til enhver på dette fantastiske ferieparadis!

  I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Jamaica!

   

  Hotel

  På trivago.dk kan du få meget billige hoteller på Jamaica. Jeg har f.eks. fundet det fremragende 3,5* Catcha Falling Star Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i feriebyen Negril direkte ved det smukke Caribiske Hav. Der bydes på udendørs swimmingpool og charmerende suiter med udsigt over haven. Jeg har taget udgangspunkt i datoerne fra d. 13.11. til d. 20.11. 2016. Det er også muligt at forlænge turen og være der i 11 dage, hvis du ikke føler du kan nå at opleve alt det Jamaica har at byde på på blot 8 dage. Det ville så koste 3.903 kr. inkl. fly og hotel. 

   

  skaermbillede-2016-10-12-kl-13-01-24

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Der findes også billige fly til Jamaica med flyselskabet Jetairfly.com. Turen starter i Bruxelles men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark (se nedenfor). Der findes billetter til kun 300 Euro (2.229 kr.), og som du kan se på billedet er de allerbilligste i november. Der findes billige fly fra oktober til midt december 2016. Der er 10 kg håndbagage inkluderet i prisen, men hvis du vil have mere bagage med koster det 15 Euro oveni hver vej (110 kr.). 

   

  skaermbillede-2016-10-12-kl-13-15-56

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  1.169 kr.

  Fly

  2.229 kr.

  TOTAL (per person)

  3.398 kr.

   

  • Fra: Bruxelles
  • Rejsedatoer: 13.11. – 20.11. 2016 (oktober – marts 2017)
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: JetairFly
  • Til: Negril, Jamaica
  • Hotel: 3* Catcha Falling Star
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 28⁰ C

   

  Hvordan kommer jeg til Bruxelles?

  Med bil tager det ca. 7 timer fra grænsen. Hvis du vil flyve (min anbefaling) findes der meget billige tur/retur billetter fra København. F.eks. til kun 194 kr. fra d. 12.11. til d. 21.11. Fra Billund koster billetterne omkring 900 kr. På udrejsen fra Bruxelles flyver du tidligt om morgen til Jamaica, så jeg vil anbefale at flyve dagen i forvejen. Du kan få et værelse på trivago til omkring 150 kr. pr. person. Det samme er tilfældet på vejen tilbage.

   

  Pas og visum

  Visumfri i indtil 90 dage for turistrejser (EU-statsborger).

   

  Transport fra lufthavnen

  På Hoppa.com kan du booke tranport fra lufthavnen til hotellet (fra Montego Bay til Negril). Tur/retur-biletter koster 120 kr.. Husk at bruge rabatkoden "AB25".

                                                                                                                             

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til 8 dage på eventyrrige og solskinsfyldte Jamaica på lækkert 3* hotel samt fly til kun 3.398 kr. (eller 11 dage til kun 3.903 kr.

  1. Niels Schultz says:

   Hej dygtige Rejsespejder

   Jeg glædede mig vildt til, at skulle opleve Bali. Igår så jeg det gode tilbud, og var hurtig på tasterne. Det lykkedes mig at bestille fly til den rigtig heldige pris – bestilling og betaling med card gik igennem. Her til morgen – der lå en besked om – desværre kunne firmaet ikke finde ledige sæde og returnere mine penge – som skulle gå ind på min konto om få dage. 

   Mundvigerne hang, og tårerne er der fortsat. Er der noget at gøre i sådan sag?

    

   Mvh. 

   Niels