• 06 aug 2016

  7 dage i Florida (Fort Lauderdale/Miami) på et dejligt 3* strand-hotel til kun 3.649 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_135074201

  I går kunne jeg præsentere dig for nogle meget billige fly til forskellige byer i USA. Miami er ikke officielt en del af udsalget, men alligevel har jeg fundet nogle rigtig billige fly med SAS og deres Star Alliance-partnere til ”The Sunshine State”. Jeg har derfor lige sammensat en lækker efterårstur til masser af sol, strand og varme!

  Miami er en storby med palmkantede gader, hvide sandstrande, shopping, restauranter og natteliv i verdensklasse!

  Her er alt til den perfekte ferie med godt vejr og sommerstemning i bedste stil året rundt. Alt det bedste fra USA og nabolandene er samlet, så du faktisk kan bruge meget af din ferie her på bare at kigge på alle de sjove og spændende typer mennesker, som har deres dagligdag i denne lækre storby.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Marlin Beachside Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.189 kr. pr. person ved en rejse for to (7 dage). Hotellet byder på en pool og ligger 20 meter fra Hollywood Beach – så det er det perfekte sted, hvis du vil slappe af ved stranden. Hotellet ligger også kun få meter fra den berømte Ocean Drive, hvorfra Miami Beach kun ligger 20 km sydpå. Hotellet har dermed faktisk en perfekt beliggenhed – direkte ved stranden og tæt på Miami Beach – det er lige netop det, folk fremhæver i deres anbefalinger på TripAdvisor.

  2016-08-06 18_12_00-CaptureSE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Selvfølgelig findes der masser af andre Hoteller i Miami og omegn. På trivago kan du få et overblik over alle hoteller.HOTELLER I MIAMI

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly med SAS og deres StarAlliance-partnere. Der findes billetter til ca. 2.500 kr. eller mindre fra september til midt-december. Leg selv lidt med datoerne inde på momondo.dk.

  2016-08-06 18_11_22-Capture

  Option med direkte fly:

  2016-08-06 18_11_37-CaptureSE FLY-TILBUD HER

  Hotel

  1.189 kr.

  Fly

  2.460 kr.

  TOTAL (per person)

  3.649 kr.

   

  Lejebil

  Jeg vil helt klart anbefale en lejebil i Miami. Ikke kun så du kan komme rundt i Miami, men det giver også mulighed at se andre steder i Florida. F.eks. Orlando med Disneyworld og Universal Studios. På rentalcars.com kan du leje en bil i 7 dage til 1.372 kr. (686 kr. pr. person ved 2 personer). Tilbuddet er med forsikring med selvrisiko. Vil du slippe for det, kan den frakøbes for ca. 42 kr. om dagen.

  2016-08-06 18_25_31-CaptureSE LEJEBIL HER

   

  Pas og visum

  Visumfri i op til 90 dage. Visumfriheden er betinget af forudgående elektronisk registrering i ESTA. Læs mere om ESTA her. Du kan foretage din registrering, ligesom du kan checke din ESTA-status på dette link.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til 7 dage i Florida (Fort Lauderdale/Miami) på et dejligt 3* strand-hotel til kun 3.649 kr. inkl. fly

  1. jeanette nielsen says:

   ja hvornår er det

    

   • Rejsespejder says:

    Lige præcis dette eksempel er fra d. 6. til d. 12. oktober. Men du kan finde lignende tilbud fra september til midt-december. Leg med datoerne inde på trivago og momondo.

  2. Kasper says:

   Hvornår er det?

   • Rejsespejder says:

    Lige præcis dette eksempel er fra d. 6. til d. 12. oktober. Men du kan finde lignende tilbud fra september til midt-december. Leg med datoerne inde på trivago og momondo.