21 mar 2016

All-inclusive i Påsken! 1 uge til Fuerteventura på et lækkert 4* hotel med all-inclusive til kun 3.674 kr. inkl. fly

rsz_beach-676941_1280

Påskeferien er nok et af årets bedste eksempler på udbud og efterspørgsel af rejser. Her er priserne skruet helt i vejret, for her vil og kan alle rejse. Jeg har alligevel forsøgt at finde en mulighed for, at man kan komme afsted for rimelige penge og turen går til Fuerteventura.

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer og er verdenskendt for sine fantastiske strande. Øen har hele 152 forskellige fintsandede strande. Derudover findes der en skøn og afslappet stemning på Fuerteventura, da turismen først er begyndt at komme til øen de seneste år. Dermed det helt perfekte sted, at tilbringe en uges afslapning og ferie.

 

Hotellet

trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* SBH Club Paraíso Playa (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.930 kr. pr. person ved en rejse for 2 i perioden d. 23 – 30 marts. Og det er vel at mærke med all-inclusive! Hotellet ligger lige ude til vandet og tidligere gæster roser især stedet for sin beliggenhed, gode udsigt og den gode mad.

Læs mere om hotellet her

hotelfuertevent

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

 

Fly

Pga. påsken har jeg været nødsaget til at være en smule kreativ, så i skal booke billetten to forskellige steder.

På turen til Fuerteventura har jeg på Spies.dk fundet en enkeltbillet fra København med afgang d. 23. marts, til kun 999 kr.

flyfuerte

2016-03-21 10_50_51-Capture

SE FLY-TILBUD HER

 

På hjemturen har jeg på Skyscanner.dk fundet to forskellige flybilletter i kan vælge imellem, begge med afgang d. 30. marts.

Den første og billigste billet koster 745 kr., i flyver med Norwegian, men her landet i så først næste morgen og har en omstigning i London.

flyfuerte1

 

Den anden mulighed er lidt dyrere, der er også en omstigning i London, men til gengæld så lander i samme dag som i flyver.

flyfuerte2

SE FLY-TILBUDDENE HER

 

Hotel (all-inclusive)

1.930 kr.

Fly til Fuerteventura

999 kr.

Fly til Danmark

745 kr.

TOTAL (pr. person)

3.674 kr.

 

 

Transport til hotellet

Du kan booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *