• 12 feb 2019

  5* luksus på Kreta: 1 uge på et fremragende 5* resort til kun 2.949 kr. inkl. morgenmad, fly og bagage

  I dag har jeg fundet den perfekte ferie for dig, der elsker sol, varme og luksus! Turen går til dejlige Kreta og du kommer til at bo på et meget anmelderrost 5* resort. Og her er der altså skruet godt op på luksusbarometeret. Et kæmpe poolområde (1500 m2), 300 meter til stranden, store lyse værelser og et lækkert wellnessområde med blandt andet indendørs pool, sauna og dampbad – det er blot nogle af de ting, der venter på dig. Her får du de perfekte rammer for en uge fyldt med sol og afslapning (psst, sidste år i maj lå temperaturen mellem 22-30 grader!) ☀️

  1 uges luksusferie til Kreta
  maj - oktober
  fra2.949 kr.
  København
  Chania
  5* solferie på Kreta
  inkl. 5* hotel, fly og bagage
  fra2.949 kr.
  Under "Specifikation" kan du vælge hoteller med 5* og derved nemmere finde tilbuddet
  Totalprisen for 2 personer, dvs. 2.949 kr. pr. person ved en rejse for 2

  Pakkerejse til Kreta

  En gang i mellem skal der bare være plads til selvforkælelse og luksus og det er der i den grad mulighed for med denne pakkerejse til Kreta. Her rejser du til dejlige Kreta og kommer til at bo på det 5* Avra Imperial Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers’ Choice“). Og når man ser hotellet, så er det ikke svært at forstå alle de gode anmeldelser. Nøj, et lækkert hotel! Hvis du elsker en god pool, så er du kommet til det helt rigtige sted. Faktisk har hotellet hele 2 poolområder – med flere forskellige pools og børnepool ved begge områder. Der er poolbar, liggestole og parasoller, så du kan tage en velfortjent slapper i skyggen – måske med en kold drink og yndlingsbogen.

   

  Det 5* resort har selvfølgelig også en spa-afdeling, som du frit kan benytte (aldersgrænse på 14 år). Her er der mulighed for diverse behandlinger/massage (mod gebyr) og ellers er der en skøn indendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad. Du kan også give den gas i fitnesscenteret eller spille tennis, bordtennis og billard. Rejser du med børn, så bare rolig – der er også masser af aktiviteter til dem! Der er både børneklub (3-7 år og 8-15 år), mini-disko, legeplads og legerum.

   

  Værelserne på hotellet er moderne indrettet med lyse og varme farver. Nogle af mine absolut yndlingsting ved et hotelværelse er badekar og balkon, og på hotelværelset her er der begge dele. Prisen i dette tilbud tager udgangspunkt i et familieværelse, men der findes mange andre typer værelser. Dobbeltværelser med udsigt over haven, havet eller poolområdet, værelser med direkte adgang til fælles pool og hvis du virkelig skal leve i luksus, så findes der også værelser og suites med privat pool. Du kan sagtens rejse som familie (eller vennegruppe), da nogle af værelserne rummer op til 5 personer.

  Obs! Det kan forekomme, at den billigste afgang vises som “udsolgt”. Det skyldes måden Spies’ bookingsystem fungerer – den “reserverer” nemlig rejsen, hvis en bruger klikker en sig videre på et tilbud og “frigiver” det først noget tid efter brugeren har forladt siden. Så hvis den står som “udsolgt” vil jeg anbefale at komme tilbage efter ca. 5 minutter.

   

  Rejsedatoer

  Jeg har taget udgangspunkt i den billigste afgang. Den er fra København d. 09.05. – 16.05. til kun 2.949 kr. inkl. morgenmad, fly og bagage. Der findes også andre rejsedatoer fra maj – oktober, men priserne er billigst i maj og fra september.

   

  Der er som sagt morgenmad med i tilbuddet, men ønsker du mere end det, så kan du tilkøbe “Holiday Inclusive”. Her får du 5 x frokost, 5 x middag og vand/sodavand/øl/vin til frokost og middag. Ved forudbestilt Holiday Inclusive spiser og drikker børn under 12 år gratis i selskab med en betalende voksen.

   

  Hvis du er lidt hooked på værelse med privat pool, så kan jeg se, at du kan booke rejsen med sådan et værelse d. 11.05. – 18.05. til kun 3.449 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Prisoversigt

  • Maj: fra 2.949 kr.
  • Juni: fra 4.549 kr.
  • Juli: fra 7.699 kr.
  • August: fra 5.599 kr.
  • September – oktober: fra 5.000 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Når du booker din rejse, så kan du også tilkøbe transfer. Dette koster 420 kr. tur/retur for begge rejsende. Der er knap 40 km mellem lufthavnen og hotellet, så du kan selvfølgelig også vælge at køre selv, hvis du lejer en bil (se mere nedenfor). Hvis du vil med offentlig transport, så kan du også tage en bus fra lufthavnen til Chania og derfra med en ny bus til Kolimbari – Port.

   

  Lejebil på Kreta

  Hvis du får nok af pool og afslapning, så er Kreta også et oplagt sted at leje en bil og tage på eventyr! Og lejebiler uden for højsæsonen er ganske billige. Du kan f.eks. leje en bil i en hel uge for bare 359 kr. pr. person.

   

  Bilen nedenfor får en 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og meet & greet (dvs. at en repræsentant fra udlejningsfirmaet møder dig i lufthavnen og følger dig til serviceskranken). Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Billeje på Kreta

  Avra Imperial Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til 5* luksus på Kreta: 1 uge på et fremragende 5* resort til kun 2.949 kr. inkl. morgenmad, fly og bagage

  1. Anne says:

   Hvilke dage er der afrejse. Jeg leder efter 1 uge i juli måned til Kreta, men kan ikke finde ud af, hvilke dage det er bedst at tage af sted.

  2. Ann says:

   Jeg boede der lige da det åbnede.. Vi havde privat pool. Det er et super lækkert hotel og omgivelser..

  3. Joan says:

   Seriøst det lækreste hotel!! Vi har været der de sidste to år i streg

  Se rejsen her