• 20 Mar 2023

  Luksusferie på Kreta: 1 uge på et anmelderrost 5* resort fra kun 4.927 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

  I dag har jeg fundet den perfekte ferie for dig, der elsker sol, varme og luksus. Masser af luksus. Og hvem gør ikke det? Turen går til dejlige Kreta. Her kommer du til at bo på et særdeles anmelderrost femstjernet resort, hvor luksusbarometret boner helt ud. Du kan bl.a. se frem til et kæmpestort poolområde (1.500 m2), strandnær beliggenhed, luksuriøse værelser og et lækkert wellnessområde med indendørs pool, sauna, dampbad. Og dette er blot et udvalg af de ting, der venter dig på denne luksusrejse til Kreta! ✨

  Luksusferie ved Middelhavet
  april - oktober
  fra4.927 kr.
  København, Billund og Hamborg
  Kreta
  Luksusrejse til Kreta
  inkl. 5* resort, fly og halvpension

  Luksusrejse til Kreta

  En gang i mellem skal der være plads til selvforkælelse og luksus. Og det er der i den grad plads til på denne luksusrejse til Kreta!

   

  Her kommer du til at bo på det forrygende og yderst anmelderroste Avra Imperial Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Og når man ser billeder af det femstjernede hotel, er det ikke så svært at forstå alle de gode anmeldelser. Nøj, et lækkert hotel!

   

  Hotellet ligger i den hyggelige by Kolymbari i det nordvestlige hjørne af Kreta. Her har du de smukkeste bjerglandskaber i baggrunden og kun en kort gåtur ned til stranden, hvor der både er liggestole og parasoller.

   

  Og hvis du elsker en god dukkert i swimmingpool, så er du kommet til det helt rigtige sted. Faktisk har Avra Imperial to poolområder – med flere forskellige swimmingpools og børnepool ved begge områder.

   

  Der er naturligvis også poolbar, liggestole og parasoller, så du kan tage en velfortjent slapper i skyggen – måske med en kold drink ved siden og yndlingsbogen i hånden.

   

  Det femstjernede resort har selvfølgelig også en spa-afdeling (aldersgrænse på 14 år). Her er der mulighed for diverse behandlinger/massager (mod gebyr), og ellers er der en skøn indendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad.

   

  Du kan også give den gas i fitnesscenteret eller spille tennis, bordtennis og billard. Rejser du med børn, så bare rolig – der er også masser af aktiviteter til dem. Der er både børneklub (3-7 år og 8-15 år), mini-disko, legeplads og legerum.

   

   

  Luksusrejse til Kreta – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

   

  Du kan finde rejsen i hele chartersæsonen fra slutapril til oktober, og det er muligt at flyve fra både København, Billund og Hamborg.

   

  Det er også muligt at blande lufthavnene. Og faktisk er det netop sådan, du får den allerbilligste rejse.

   

  F.eks. kan du finde rejsen med afrejse fra Billund den 29. april og hjemrejse til København den 6. maj fra kun 4.927 kr. pr. person inkl. halvpension.

   

  Foretrækker du at flyve til/fra samme lufthavn, er det skam også muligt. Så koster det nogle hundreder kroner ekstra. 

   

  Du har også mulighed for at bestille rejsen med all inclusive 

   

   

  Luksusrejse til Kreta – frapriser (pr. person)

  • April: 4.927 kr.
  • Maj: 5.340 kr.
  • Juni: 6.481 kr.
  • Juli: 8.831 kr.
  • August: 7.041 kr.
  • September: 6.821 kr.
  • Oktober: 6.582 kr.

   

  Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

   

   

  Avra Imperial Hotel

  Luksusrejse til Kreta

  Luksusrejse til Kreta

  Luksusrejse til Kreta

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Luksusferie på Kreta: 1 uge på et anmelderrost 5* resort fra kun 4.927 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

  1. Iben says:

   Hej! Vi kan kun finde afgange fra Hamborg på dette tilbud, er det blevet ændret siden dit opslag? 🙂

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Iben 🙂

    Tak for din kommentar.

    Du kan flyve fra København med afrejse den 6. maj til 5.194 kr. Måske har I kun tilvalgt Hamborg som afrejse-lufthavn i søgningen? 🙂

  Se pakkerejsen her
  Webview: false