• 28 jan 2018

  3 ugers rundrejse i Asien: oplev Kuala Lumpur, Phuket, Singapore og Bali til kun 5.520 kr. inkl. alle fly og alle hoteller

  I dag har jeg sammensat en af den slags rejser, jeg bare vil ønske, at jeg selv havde mulighed for at tage fri i kalenderen til! Med denne rejse skal du 3 uger til Sydøstsien mod eventyr i storbyer og den ene lækre paradisstrand efter den anden! Turen går nemlig til både til Kuala Lumpur, Phuket, Singapore og Bali – alt sammen til 5.520 kr. inkl. alle fly og alle hoteller! Det lyder nok som den rene drøm, men med denne rejse kan din drøm rent faktisk gå i opfyldelse. Så smid de vigtigste ting som solcreme og badetøj i en lille kuffert, og drag afsted på den fedeste rundrejse i Asien!

  Eventyrlig rundrejse i Sydøstasien!
  april - november
  5.520 kr.
  København
  Kuala Lumpur, Phuket, Singapore, Bali

  Som du måske ved, har jeg fundet billige billetter med Singapore Airline til Kuala Lumpur fra april til november. Så med Kuala Lumpur som udgangspunkt har jeg her sammensat, hvad jeg synes er den ultimative strandferie! Denne rundrejse er i høj grad tænkt som inspiration og som et eksempel på, hvad der kan lade sig gøre med billige enkeltbilletter og lidt fantasi. Så det er helt op til dig, hvor turen skal gå hen, da der findes et utal af billige afgange fra Kuala Lumpur!

   

  Kuala Lumpur

  Turen starter i København, hvor du i dette eksempel flyver til Kuala Lumpur den 29.05. Du flyver med Singapore Airlines, hvor du har 30 kg bagage inkluderet i prisen på 3.081 kr. Du ankommer den 30.05. og starter med 3 dage i Malaysias imponerende hovedstad, hvor shopping, street food og sightseeing bestemt kan anbefales!

  Billige T/R-fly til Kuala Lumpur
  med 30 kg bagage

  I Kuala Lumpur har jeg fundet det fine og meget budgetvenlige Hote123 (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her bor du dejligt centralt i byen, og et værelse i 2 nætter koster kun 188 kr., dvs. 94 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Kuala Lumpur
  94 kr.

  Phuket

  Efter et par begivenhedsrige dage i storbyen Kuala Lumpur, går turen videre til rejsens første ferieparadis med strand, palmer og sol! Der er nemlig billige afgange fra Kuala Lumpur til Phuket d. 01.06. til kun 165 kr. På Phuket kan du slappe af på stranden, tage på eventyr i junglen, deltage i bådudflugter til nogle af de nærliggende smukke øer og udforske det fantastiske byliv. Vil du hellere til Krabi, er der også rigtigt mange billige fly dertil. I dette eksempel får du 9 afslappende og superskønne dage i Phuket!

  Fly til Phuket

  På Phuket har jeg fundet det lækre 3* Manohra Cozy Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet ligger 12 minutters gang fra stranden. Manohra Cozy Resort er omgivet af en tropisk have og tilbyder daglig transport til Karon Beach uden beregning. Hotelværelserne er indrettede i thailandsk stil og omfatter balkon eller terrasse og wifi. Prisen for 8 nætter på Manohra Cozy Resort er 786 kr. – dvs. 393 kr. pr. person.

  Hotel i Phuket
  393 kr.

  Singapore

  Ferieparadiset i Phuket erstattes af et kort storbyophold i Singapore. Der er nemlig billige fly fra Phuket til Singapore til kun 203 kr. Singapore er en sammensmeltning af mange kulturer, og det kan du opleve på hvert et gadehjørne. Du flyver videre næste dag. Ofte kan du dog selv bestemme flytiderne. I dette tilfælde kan du selv vælge, om du vil have 1 eller 2 dage i Singapore – men igen, det er helt op til dig, hvor længe du bliver i hver by.

  Fly til Singapore
  Du kan selv vælge, om du vil flyve tidligt eller sent 😉

  I Singapore har jeg fundet det 3* Champion Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en rigtig fin placering, og prisen for 1 nat på et dobbeltværelse inkl. morgenmad er kun 251 kr. pr. person (502 kr. i alt).

  Hotel i Singapore
  251 kr.

  Bali

  Efter et par dage med storbyoplevelser i Singapore, går turen (igen) mod et ægte strandparadis – denne gang Bali! Jeg har her fundet en afgang fra Singapore til Bali d. 10.06. til kun 319 kr. Bali byder på vulkaner, hemmelige strande, spændende kultur, rismarker, fede dykkerspots, hyggelige landsbyer og ikke mindst den meget gæstfri og smilende befolkning.

  Fly til Bali

  På Bali har jeg fundet lækre, men budgetvenlige, 3* Matahari Tulamben Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers’ Choice Award“). Hotellet ligger kun 1 minuts gang fra stranden og byder på moderne værelser i balinesisk stil. Herudover har du en elegant udendørs swimmingpool og restaurant med fantastisk havudsigt. Der er desuden gratis trådløs internetadgang og dykkercenter på stranden. Prisen for 9 nætter på Matahari Tulamben Resort er 1.147 kr., hvilket svarer til 574 kr. pr. person.

  Hotel på Bali
  574 kr.

   

  Kuala Lumpur

  Fra Bali går turen tilbage til Kuala Lumpur, hvor du trods alt har et returfly til København, der venter på dig. Jeg har her fundet billetter fra Bali til Kuala Lumpur den 19.06. til 346 kr. Her tilbringer du de sidste 3 dage af din rundrejse før hjemrejsen.

  Fly til Kuala Lumpur

  I Kuala Lumpur kan du passende bo på Hote123 til samme pris som sidst.

  Hotel i Kuala Lumpur
  94 kr.

   

  • Fly til Kuala Lumpur T/R: 3.081 kr.
  • Hotel i Kuala Lumpur: 94 kr.
  • Fly til Phuket: 165 kr.
  • Hotel i Phuket: 393 kr.
  • Fly til Singapore: 203 kr.
  • Hotel i Singapore: 251 kr.
  • Fly til Bali: 319 kr.
  • Hotel på Bali: 574 kr.
  • Fly til Kuala Lumpur: 346 kr.
  • Hotel i Kuala Lumpur: 94 kr.
  • TOTAL: 5.520 kr.

   

  Vær opmærksom på, at nogle flyselskaber i dette eksempel kun har håndbagage inkluderet i rejseprisen. Du skal forvente at betale ca. 400 – 500 kr. oveni for hele rejsen med 20 kg. bagage udover håndbagagen, hvis du vil rejse med ekstra bagage.

   

  Visum

  • Singapore: visumfri i indtil 90 dage
  • Bali: visumfri i indtil 30 dage
  • Kuala Lumpur: visumfri i indtil 90 dage
  • Thailand: visumfri i indtil 30 dage

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  32 kommentarer til 3 ugers rundrejse i Asien: oplev Kuala Lumpur, Phuket, Singapore og Bali til kun 5.520 kr. inkl. alle fly og alle hoteller

  1. Tobias says:

   Hejsa.
   Dette tilbud lyder super lækkert og helt igennem fantastisk!
   Er der mulighed for at kunne finde den samme sammensatte rejse i starten af juli? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tobias 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Artiklen er desværre tilbage fra januar. De billige flybilletter til Kuala Lumpur er udsolgt nu, og de var der desværre ikke i juli (sommerferien er altid dyrere). Men du kan tro, at jeg holder øje med flere billige billetter til Sydøstasien. Du kan sådan set lave en rundrejse som denne, hvis du finder billige billetter til én af de store lufthavne i Sydøstasien – Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur osv. 😉

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Nk says:

   Hej 🙂

   Er hele denne rundrejse for to personer? Og hvis man vil rejse august, kan man så stadig finde det ligeså billigt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej NK 🙂

    Rejseeksemplet her tager udgangspunkt i en rejse for 2 personer – det gør stort set alle mine artikler 🙂 Men mine artikler er altid tænkt som inspiration, så du skal være velkommen til at tilpasse den som du vil 🙂

    Rejsen vil blive lidt dyrere i august. De tur/retur-billetter til Kuala Lumpur, som er udgangspunktet for hele rundrejsen, kan du nu finde til 4.000 kr. med Thai Airways i august – tidligere kunne du godt finde dem til lidt over 3.000 kr.

    Du kan kigge lidt på datoerne i denne artikel for at få et overblik:
    https://rejsespejder.dk/singapore-airlines-udsalg-billige-fly-kuala-lumpur-kun-3-071-kr-inkl-bagage/

  3. Liv says:

   Fantastisk flot stykke GRATIS arbejde du laver.

  4. Jannie says:

   Hejsa
   Det ser rigtig spændende ud
   Jeg overvejer det med mine 2 drenge på 8 og 10 år. Jeg tænkte at tage afsted den 29. Maj, men så først tage hjem i slut uge 29.
   Jeg vil rejse med dem selv i 4 uger, hvorefter min kæreste vil komme de sidste 3 uger.
   Jeg vil gerne mine drenge oplever meget i østen og ser og oplever en masse (lande, stedet) Hvad vil du anbefalede?
   Jeg havde faktisk ikke overvejet en langtidstur med børnene før jeg så din artikel

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jannie 🙂

    Det lyder som en virkelig god idé.

    Langt hen ad vejen er det et spørgsmål om smag og behag. Men de destinationer, som jeg har inkluderet her, kan i hvert fald anbefales 🙂

    Når I har så lang tid, bør I helt sikkert også overveje en tur til Cambodja for at se nogle af landets imponerende templer 🙂 Landet er heller ikke helt så turistet på samme måde som Thailand og Bali nogle steder kan være.

  5. Bella says:

   Hvor/hvordan købes rejsen?
   Hvor kan jeg se hvilke afgange KUN har håndbagage inkl. i prisen?
   Kan morgenmad tilkøbes på de forskellige hoteller?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bella 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.

    Morgenmad vil du ofte kunne tilvælge, når du har klikket dig ind på hotellets bookingside 🙂

    Ift. bagage er billetterne fra CPH til Kuala Lumpur med bagage. Flyene mellem de forskellige destinationer er kun med håndbagage. 🙂

  6. Julia says:

   Hej hvordan booker man dette fine tilbud ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julia 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.

    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål. 🙂

  7. Flemming v Jensen says:

   Hvad har i fra 16 juli til 5 august

  8. Bente says:

   Nogen gode muligheder i marts ?

  9. Lasse Kristensen says:

   hej.
   hvordan er det med vejret på disse tidspunkter. at hvad jeg kan se på mitrejsevejr.dk så er der mange nedbørsdage? men jeg hører lidt blandede meninger omkring dette fra folk som selv har været der i perioden. hvad har du af erfaringer med dette? 😀

   • Lars says:

    Vi var i Malaysia og Thailand(Koh Lipe) i august 2016 og kunne læse på nettet, at det var “monsoon season” = meget regn. Det regnede så kun en håndfuld gange i løbet af tre uger og det er korte, men voldsomme regnskyl. Jeg ville absolut tage afsted igen uden at tænke over det med vejret.

  10. Anne says:

   Kan vi rejse i april fra d 21?

  11. Philip says:

   Ser mega fedt ud! Er det sådan man kan få jer til at finde tilbud og arrangere turen for en, så man bare skal betale og nyde det derfra uden at skulle tænke på så meget? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Philip 🙂

    Tanken er, at jeg i mine artikler kommer med eksempler på billige rejser, som folk kan lade sig inspirere af. 😉 Og jeg prøver at gøre det så nemt som muligt selv at arrangere en lignende tur ved at linke til de bookingsider, hvor man kan bestille diverse fly og hoteller 🙂

  12. Stig andersen says:

   Godt tilbud

  13. Jane Hejgendorf says:

   Jeg kan ikke finde den rejse. Til den pris som du har fundet. Har først ferie fra den 18 august. Tror du at det er muligt at finde en rejse igennem jer.

  14. Martin says:

   Hej! Tak for de mange spændende og billige rejsemuligheder. Gælder priserne også i juli?

  15. Jane Hansen says:

   fed sammensætning du har fundet …

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jane 🙂

    Tak skal du have. Det er jo kun et eksempel, så man skal altid være velkommen at flyve til lige netop den eller de destinationer i Sydøstasien, man har allermest lyst til 😉

  16. Annemie says:

   Hej,
   Er det muligt at finde dette tilbud til en rimelig pris, slut juli/start august? der står at tilbuddet gør sig gældende fra april-november, men syntes der er stor variation i priserne, og har svært ved at finde andre datoer til samme pris som du har fundet..