• 17 apr 2017

  3 dage på Costa Brava på et smukt 4* hotel til kun 897 kr. inkl. morgenmad og fly

  Det er ikke altid nemt at hive en uge ud af kalender for at tage på ferie, men med denne rejse skal du kun tage et par dage fri og alligevel får du max afslapning! Costa Brava byder på smukke idylliske strande med gyldent sand og klipper, som giver helt unikke snorkle- og dykkermuligheder. Dette kombineret med områdets mange spændende byer, smukke middelalderbyer, unikke seværdigheder, den katalanske kultur og historie, og de kulinariske oplevelser, gør Costa Brava til et af Spaniens mest spændende områder. Du kan også uden problemer komme til smukke Barcelona, der er kendt for sine charmerende gotiske kvarterer og artiketen Gaudi, således du får alt, hvad Spanien har at byde på!

   

  Hotel

  Der er mange gode hoteller i Costa Brava, og jeg har f.eks. fundet det lækre 4* Ght Aquarium and Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Hotellet ligger kun 400 meter fra stranden i et fredfyldt område af Lloret. Der er en skøn have med 2 udendørspools, et dejligt spaområde, indendørspool, fitnessfaciliteter og gratis WiFi. Et dobbeltværelse i 3 nætter inkl. morgenmad koster kun 1.017 kr., dvs. 509 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se mere her for hoteller med enkeltværelser.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange andre dejlige hoteller i Costa Brava – se her for en oversigt, hvor du kan danne dig et overblik og finde det hotel, der passer bedst til dine ønsker og behov.

  HOTELLER I COSTA BRAVA

   

  Fly

  Du kan flyve fra Billund til Girona billigt med Ryanair. Jeg har f.eks. fundet flybilletter d. 20.05. – 23.05. til 388 kr. Du kan ikke flyve til Girona andre steder i Danmark, men du kan flyve til Barcelona fra København til 500-700 kr. Du kan med fordel kigge nærmere på Ryanairs lavpriskalender for at danne dig et overblik.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.05. – 06.05.
  • 13.05. – 18.05.
  • 18.05. – 23.05.
  • 20.05. – 23.05.
  • 20.05. – 27.05.
  • 27.05. – 30.05.
  • Og flere

   

  Hotel

  509 kr.

  Fly

  388 kr.

  TOTAL (per person)

  897 kr.

   

  Transport fra Girona lufthavn til Llort de Mar

  Du kan booke transfer igennem skyscanner.dk – det koster ca. 160 kr. t/r. Ellers er det også muligt at tage med busselskaberne Moventis eller Sagales.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til 3 dage på Costa Brava på et smukt 4* hotel til kun 897 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Julie says:

   Hej,

   Vi er to piger, som rigtig gerne vil finde noget lignende denne rejse, da vi har nogle fridage i næste uge. VI vil rigtig gerne rejse fra d. 21. maj til d. 24. maj. Dog skal vi flyve derned d. 21. om aftenen. Vi har kigget og kigget, men vi kan ikke rigtig finde noget 🙁

   Er det noget du måske kan hjælpe med? 🙂

   På forhånd mange tak!!

   Med venlig hilsen
   Julie
    

  2. maria says:

   Når du skriver flere afrejse dage hvordan ser jeg så dem?

  3. Christina says:

   Hvor mange pladser er der tilbage? Det er mere om man kan vente med at bestille til vi får penge den 28.?

  4. Jesper says:

   Er det meget besværligt at tage afsted fra København og dermed lande i Barcelona som du skriver? Ift at fragte sig ned til hotellet?

  5. Camilla says:

   Hej!

   Super fedt med forlængede weekendture til andet end storbyer -gerne flere af dem 

   Man lander 23.15 men ingen af busselskaberne eller skyscanner har afgang fra lufthavnen senere end 23.30 -venter de eller er man overladt til taxa? 15min når man jo knapt ud af flyet på

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Camilla,

    Tusind tak for det – det er jeg glad for at høre! Du kan sagtens bruge skyscanner til at bestille shuttle, du kan bare sætte afhentningstiden til senere. Hvis du ser her, har jeg sat den til d. 21.05. kl. 00 – det giver lidt mere tid til at komme ud af flyet osv. 🙂