• 09 mar 2017

  2 uger på Koh Lanta med skønt 3* strand-hotel og fly til kun 3.880 kr.

  Hvad siger du til 15 dage i eksotiske omgivelser? I dag har jeg fundet billige billetter til Krabi, Thailand. Her er du garanteret lækre strande, krystalklart vand og varme – i marts er der en gennemsnitstemperatur på 33 grader og 11 solskinstimer om dagen!

   

  Hoteller

  Der findes et hav af dejlige hoteller i Krabi og omegn. På trivago.dk har jeg f.eks. fundet det dejlige 3* Lanta Dareen Resort i Koh Lanta (4 ud af 5 på TripAdvisor). Dette hotel ligger nærmest lige på stranden med kun 1 minuts gang dertil. Hotellet tilbyder gratis WiFi, har en skøn udendørspool og i det nærliggende område har du både mulighed for dykning og snorkling. Tidligere gæster roser især ejernes gæstfrihed og restauranten, hvor du både kan se solopgang og solnedgang. Et dobbeltværelse i 14 nætter koster 1.763 kr., dvs. 882 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se her for hoteller med enkeltværelser.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Luksushotel

  Der er som sagt et væld af hoteller i Krabi. Du kan f.eks. bo på det skønne 4* Aonang Cliff Beach Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her har du 6 minutters gang til stranden, den smukkeste udsigt til de omkringliggende bjerge og havet, og så er der både et lækkert poolområde, fitnesscenter og spa- og wellnessområde. Et superior-værelse (med plads til 3 personer) i 14 nætter koster 8.325 kr., dvs. 4.162 kr. pr. person ved en rejse for 2 (og endnu billigere, hvis I rejser 3).

  HOTELLER I KRABI

   

   

  tui.dk har jeg fundet en meget billig afgang til Thailand. Du flyver fra København til Krabi 18.03. – 02.04. (du ankommer i Krabi 19.03.) til kun 2.998 kr. Der findes også andre datroer i marts til flere penge.

  SE FLY-TILBUD HER

  Hos Tui er håndbagage inkluderet i prisen, hvis du vil have mere bagage med, så koster det 600 kr. ekstra for hele turen. OBS! Vær opmærksom på, at når du booker billetten, så viser siden prisen for 2 personer (som du så kan ændre igen til 1 person eller flere).

   

   

  Hotel (3*)

  882 kr.

  Fly

  2.998 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.880 kr.

   

  Hotel (4*)

  4.162 kr.

  Fly

  2.998 kr.

  TOTAL (pr. person)

  7.160 kr.

   

  Pas og visum

  • Visumfri i op til 30 dage for turistrejser
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen

   

  Transport til hotellet

  Hvis du vælger at bo på det 3* Lanta Dareen Resort, så kører der en mini-van fra lufthavnen til Koh Lanta (hver time), som ca. koster 500 Baht (ca. 100 kr.). Alternativt kan du tage en taxa som vil koste ca. 2800 Baht, dvs. 1400 Baht pr. person (ca. 300 kr.). Hvis du vælger at bo på det 4* Aonang Cliff Beach Resort, så er du i nærheden af Krabi lufthavn, og det tager ca. 30 min. med taxa (til ca. 200 kr., dvs. 100 kr. pr. person).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *