• 18 apr 2018

  2-i-1-rejse til London og Island: Flybilletter til London og Reykjavik til kun 669 kr. – f.eks. 3 dage med alle hoteller og fly til kun 1.524 kr.

  Nogle gange kan det være svært at vælge, hvor rejsen skal gå hen. Der er jo så mange spændende muligheder! Og at sammenligne forskellige rejsemål er tit som at sammenligne æbler og pærer. En løsning på problemet kunne være en 2-i-1-rejse! Sådan én har jeg fundet flybilletter til i dag. Du får først rendyrket storbyferie i metropolen London efterfulgt af et par skønne dage i den friske, islandske luft med tid til storslået natur og måske et smut forbi The Blue Lagoon!

  Danmark-London-Island-Danmark
  april - juni
  669 kr.
  København, Aalborg, Aarhus, Billund
  London, Island
  Billige fly til London
  inkl. 10 kg bagage
  kr.
  Videre til Island
  inkl. 10 kg håndbagage
  kr.
  Og tilbage til Danmark
  inkl. 42 x 32 x 25 cm håndbagage

  Fly

  Som du kan se ovenfor, kan du med billige enkeltbilletter sammensætte en superfed 2-i-1-rejse. Rejsen her er primært tænkt som et eksempel, der forhåbentligt kan inspirere dig – så du skal være mere end velkommen til at tilpasse rejsen, som det passer dig bedst!

   

  London

  Første stop på turen er London. I eksemplet her har jeg på skyscanner.dk fundet billetter med Ryanair fra København den 13.05. til 147 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Det gode ved London er, at du næsten altid kan finde billige flybilletter på rigtig mange datoer – og ikke kun fra hovedstaden, men også Aalborg, Billund og Aarhus.

  Når du tager afsted på en relativt kort rundrejse som denne, er det altid en god idé at være opmærksom på flytiderne. Her har jeg fundet billetter, hvor du flyver tidligt om morgenen. På den måde får du en hel dag i London.

   

  Island

  Næste stop på turen er Islands hovedstad, Reykjavik! På skyscanner.dk har jeg fundet billige fly fra London til Reykjavik hos Wizzair den 14.05. til kun 155 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Ligesom Ryanair ofte vil være billigst fra Danmark til London, så vil Wizzair ofte være billigst fra London til Reykjavik. Derfor vil jeg anbefale dig at lede efter billetter på de dage, hvor Wizzair flyver mellem de to hovedstæder – dvs. mandage, onsdage, fredage og søndage.

  OBS: Du bør i øvrigt også være opmærksom på, at du i dette tilfælde ankommer til Stansted Airport men flyver videre fra Luton Airport.

   

  København

  Til hjemturen har jeg på travelmarket.dk fundet billige enkeltbilletter fra Reykjavik til København hos WOW air. Billetterne koster den 16.05. kun 362 kr. inkl. håndbagage, som hos WOW air er en smule mindre end normalt. Vil du gerne have mere bagage med, koster det lidt ekstra oveni. En stor håndbagage koster 260 kr.

  WOW air flyver desværre kun til og fra København. Og det vil nok ofte godt kunne betale sig at flyve til København, da priserne til f.eks. Billund med Icelandair ligger markant højere.

   

  Hoteller

  Ingen rejse uden overnatning. Og til denne tur har jeg da også fundet et par gode forslag til den ene nat i London og de to nætter i Reykjavik!

   

  London

  skyscanner.dk har jeg fundet det anmelderroste 3* Point A Hotel Canary Wharf (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Her kan du få en enkelt nat for bare 207 kr. pr. person ved en rejse for 2. Point A Hotel Canary Wharf er et budgetvenligt hotel med fine værelser og gode forbindelser ind til centrum (med tog fra den nærliggende Westferry Station befinder du dig på den centrale Bank Station på ca. 7 minutter).

  Hotel i London
  f.eks. det anmelderroste 3* Point A Hotel Canary Wharf
  207 kr.

  Island

  I Reykjavik har jeg på skyscanner.dk fundet det lækre 3* lejlighedshotel Northern Comfort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til 648 kr. pr. person for 2 nætter. Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra Reykjaviks centrum, og tidligere gæster roser især stedet for den gode beliggenhed og de pæne og rene lejligheder.

  Hotel på Island
  f.eks. det 3* Northern Comfort Apartments
  648 kr.

  Lægger man prisen for begge hoteller sammen med prisen for de tre flybilletter, så får man en samlet rejsepris på 1.524 kr.! Slet ikke tosset for 3 dage med 3 flybilletter og 2 hoteller!

   

  Lejebil

  Det giver selvfølgelig ikke meget mening at leje en bil i London, men Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr – f.eks. til The Blue Lagoon! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk, hvor du finder et superbilligt udvalg af tilbud på lejebiler.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Blue Lagoon

  Lidt syd for Reykjavik ligger et af Islands helt store turistmål – The Blue Lagoon. The Blue Lagoon er et geotermisk spa-resort, hvor vandet holder en konstant temperatur på 37-39 grader – uden tvivl den ultimative opvarmede pool! Det mineralholdige saltvand har desuden et højt indhold af hvidt kiseller og svovl, som efter sigende skulle være godt mod psoriasis.

  The Blue Lagoon tilbyder forskellige billetter. En standardbillet, der giver dig adgang til spa-området og en Silica Mud Mask koster 6.100 ISK (ca. 357 kr.). Du kan købe billetter på bluelagoon.com.

  Prøv lige at se, hvor lækkert det ser ud!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på 2-i-1-rejse til London og Island: Flybilletter til London og Reykjavik til kun 669 kr. – f.eks. 3 dage med alle hoteller og fly til kun 1.524 kr.

  1. Thorkild says:

   Du glemmer at fortælle, hvornår vækkeuret skal ringe, når man skal flyve fra Kbhvn og London kl 7.