• 06 okt 2016

  10 dage i Hainan til kun 3.918 kr. inkl. hotel og fly

  rsz_shutterstock_126971429hainanforside

  Har du nogensinde hørt om Hainan? Kinas største ø ligger mellem Vietnam og Hong Kong i det Sydkinesiske Hav og er et tropisk ferieparadis. Øen er også kaldt for Kinas svar på Hawaii og her kan du opleve de smukkeste hvide sandstrande med vandsport og solbadning, men øen byder på meget mere end sol og strand. Vandreruterne gennem regnskoven og masser af kuturelle oplevelser venter på dig her!

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud på en rejse til dette ferieparadis!

   

  Hotel

  På hele øen kan du få rigtig mange lækre og billige hoteller. Jeg er kommet med et par eksempler på hoteller. Jeg kan anbefale, at du bor i hovedstaden Sanya. Byen ligger på den sydlige del af øen og er det perfekte sted at have sin base på Hainan, da det er meget nemt at komme rundt på øen og at tage på forskellige dagsturer (se nedenfor)

  trivago.dk har jeg fundet det meget godt bedømte 3* Sanya Tropical Island Hotel til kun 708 kr. pr person ved en rejse for to (9 nætter). Hotellet ligger i Sanya direkte ved den hvide sandstrand og palmer.

  sanya-hotel-3SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Er du til lidt mere luksus, så har jeg fundet det meget lækre 5* Shengyi Holiday Villa Hotel til kun 1606 kr. pr. person ved en rejse for to (9 nætter) på trivago.dk. Samtidig med en meget central beliggenhed, får du bl.a. også udendørs opvarmet pool, spa og fitness.

  sanya-hotel-5

  SE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago.dk og deres partnere er pr. værelse

   

  Fly

  skyscanner.dk kan du lige nu få super billige fly til Hainan med det 5* selskab Cathay Pacific. De billigst billetter kan du finde fra København fra januar til marts, Jeg har f.eks. fundet flybilletter d. 02.03 – 12.03 til kun 3.210 kr. Jeg anbefaler, at du sammenligner de forskellige tilbud inde hos Skyscanner, da der er stor forskel i rejsetid til nogenlunde den samme pris. Med alle fly har du en mellemlanding i Hong Kong, så jeg har faktisk med vilje søgt en afgang med et længere stop i Hong Kong. Dette giver mulighed for en overnatning i storbyen, hvor du lige kan nå at snuppe en drink mens du nyder udsigten til Hong Kongs skyline inden du hopper på hovedet i seng. Men som skrevet findes der også afgange med meget kortere rejsetider til cirka den samme pris.

  fly-kbh-sanyaSE FLY-TILBUD HER

   

  3* Hotel

  708 kr.

  Fly fra København

  3.210 kr.

  TOTAL (per person)

  3.918 kr.

   

  5* Hotel

  1.606 kr.

  Fly fra København

  3.210 kr.

  TOTAL (per person)

  4.816 kr.

   

   

  Hainan byder på rigtig mange muligheder for udflugter – her et par eksempler.

   

  Er du en naturelsker, så vil jeg helt klart anbefale en tur gennem Yanoda regnskoven, som ligger ca. 40 km fra Sanya og her venter et uforglemmeligt smukt landskab med mange vandreruter på dig!

  rsz_shutterstock_402675667

  Fra Sanya kan du også tage en tur i kabelbane over på ”Monkey Island”, hvor du svæver over både land og vand – her får du en unik mulighed for at nyde det skiftende landskab fra oven og iagttage små fiskelandsbyer og landbrug. Når du når øen bliver du taget imod af ca. 2000 aber, der frit går rundt og hilser på dig.

  monkey-island

  Et andet highlight er den enormt smukke Nanshan Tempel med den 108 meter høje ”Guan Yin Buddha”-statue placeret ved det smukke hav på kysten ved Nanshan – et syn du ikke må snyde dig selv for.

  buddha

   

  Har du lyst at opdage en anden ø, så kan jeg anbefale en tur til Wuzhizhou Coral Island, øen ligger ca. 40 km fra Sanya og er især kendt for at være et snorkel- og dykkerparadis! Desuden findes der kridthvide strande og tyrkisblåt vand.

  rsz_shutterstock_21901102

   

  Transport fra/til Sanya lufthavn til byen

  Du kan tage en bus (nr. 8 fra parkeringsplads nord) ind til Sanya by for omkring 5 kr. Du har også mulighed for at tage en taxa til omkring 50-60 kr. – husk at aftale prisen med chaufføren inden du sætter dig ind i taxaen.

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt når du har dansk pas og skal rejse til Kina. Du kan ansøge om visum her. Der er 21 lande, der ikke har visumpligt når du skal rejse til Hainan i max 15 dage (bl.a. Tyskland og Sverige). 

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til 10 dage i Hainan til kun 3.918 kr. inkl. hotel og fly

  1. Peter says:

   Jeg har læst at man kan rejse visumfrit til Hainan Provinsen såfremt rejsen arrangeres gennem bureau?

   • Rejsespejder says:

    Hej Peter,
    det er korrekt. Men det skal være et af Kina godkendt bureau. Er ikke sikker på, om der findes et i Danmark.

  2. Morten Petersen says:

   Hej, kender du til prisniveauet på Hainan for mad og drikkevarer? Samt hvis man rejser dertil om sommeren, er monsumen så hele dagen, eller som andre steder kun nat eller sidst på dagen?

   Morten

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Morten,

    Prisniveauet er lidt som i resten af Asien – der er mange muligheder for at leve billigt med mad fra f.eks. spændende gadekøkkener 🙂 Jeg ved ikke helt hvordan monsunen kan ramme i løbet af dagen, men jeg ved det er ca. er i april og maj, og i juni drager regnen mere nord på 🙂