• 26 feb 2020

  Surprise-solferie i Sydeuropa fra kun 1.598 kr. inkl. direkte fly og hotel

  I dag har jeg fundet er lidt anderledes tilbud! Kort og godt går det ud på, at du får en varm og lækker solferie i Sydeuropa med både hotel og direkte fly. Den endelige destination og det endelige hotel får du dog først at vide et par uger før check-in! Din ferie går enten til Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Kroatien, Cypern eller Albanien, så der er altså tale om et yderst konkurrencedygtigt felt af sydeuropæiske soldestinationer! Og til prisen er det i den grad værd at tage chancen, hvis du spørger mig!

  Prøv lykkeposen med Apollo
  april - oktober
  fra1.598 kr.
  Billund eller København
  ???
  Surprise-solferie med Apollo
  inkl. direkte fly og hotel
  fra1.598 kr.

  Surprise-ferie med Apollo

  Ja, jeg har af gode grunde ikke så meget at sige om rejsemålet, hotellet eller flyene. Dog er der et par ting, som jeg med sikkerhed kan sige. Flybilletterne er direkte, og du vælger selv rejsedatoer (ud fra de mulige datoer inde på bookingsiden). Du vælger også selv afrejselufthavn – enten Billund eller København. Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt 5 kg håndbagage, men du kan for bare 120 kr. tilkøbe 20 kg indchecket bagage. Herudover vil hotellet som minimum være et kategori 2-hotel på Apollos skala (“Budget. Enkle men funktionelle hoteller og lejligheder”).

   

  Du kan finde afgange fra april og helt frem til oktober. Så der er masser af afgange at vælge imellem. Priserne ligger mellem 1.598 kr. og 2.498 kr. pr. person.

   

  OBS! Tilbuddet udløber om 9 dage!

   

  Pakken indeholder

  • Direkte fly fra København eller Billund til uspecificeret destination tur/retur
  • Et stk. håndbagage á 5 kg
  • 8 dage (inkl. transporttid) på uspecificeret Apollo-hotel (minimum kategori 2 på Apollos skala)
  • Ophold i dobbeltværelse eller lejlighed afhængigt af destinationen

   

  OBS: På græske destinationer skal der betales en turistafgift på mellem 0,25 og 4,00 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet ved ind- eller udcheckning.

  OBS: På spanske destinationer skal der betales en turistafgift på mellem 2,20 og 4,40 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet ved ind- eller udcheckning.

  OBS: I tilfælde af, at I rejser flere personer sammen, som kræver flere værelser/lejligheder på samme destination, skal der betales et obligatorisk gebyr á 200 kr. pr. person pr. uge for europæiske destinationer. Gebyret skal betales til Apollo efter modtagelse af Apollos bekræftelse og endelig destination.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hvem ved, om du mon skal en tur til Sarandë i Albanien?

   

  Eller Parga i Grækenland?

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Surprise-solferie i Sydeuropa fra kun 1.598 kr. inkl. direkte fly og hotel

  1. Heidi says:

   Erfaringer med lykkepose fra Apollo ?

   Gode, dårlige ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Heidi 🙂

    I og med det er Apollo (et af de store rejsebureauer herhjemme), der står for rejsen, skal du ikke være bekymret for at ende på et usselt hotel. Som der står i artiklen, får du minimum et kategori 2-hotel på Apollos skala (“Budget. Enkle men funktionelle hoteller og lejligheder”) 🙂

  2. Aase says:

   rVi er blevet for gamle til evt. at få kat. 2. Kunne I evt. have mulighed for at lave noget hvor kategorien er højere, selvfølgelig er vi indforstået med en højere pris.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Aase 🙂

    Tak for din kommentar.

    Så vidt jeg kan se, har man ikke den mulighed med lige netop dette tilbud. Jeg tilbyder ikke selv rejsen, så jeg har ikke mulighed for at ændre på tilbuddet. Men du kan jo altid prøve at kontakte enten Take Offer eller Apollo for at høre, om de kan tilbyde sådan en opgradering 🙂

  3. Kvh says:

   Hej
   Benyttede os af samme tilbud sidste sommer og havde en skøn uge i Parga.
   Har også bestilt i år
   Mvh. kvh

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Kvh 🙂

    Tusind tak for din kommentar.

    Hvor er det bare dejligt at høre, I havde en god tur til Parga sidste sommer! Jeg håber, I får en mindst ligeså skøn tur i år 🙂

  Se tilbud her