• 06 apr 2019

  Oplev Sicilien: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.916 kr. inkl. fly og morgenmad

  Italien byder på mange smukke øer, men en af de smukkeste og mest alsidige er helt sikkert Sicilien! Og for at opleve Sicilien til fulde kan man ikke bare blive i en af de mange feriebyer ved kysten. Så i dag har jeg fundet en skøn rejse til smukke Sicilien, hvor du bor midt på øen med masser af muligheder at opleve Siciliens mange skatte! Du får her en fantastisk middelhavsferie på en fuldstændig pragtfuld ø, der er umulig ikke at elske. En hel uge med masser af sol, varme, smuk natur og lækker italiensk pasta og masser af god vin kan jo ikke gå galt! Vulkanen Etna, Tempeldalen og Taormina er et par af de steder, du helt sikkert bør besøge, når du tager til Sicilien!

  Ferie på smukke Sicilien
  april - oktober
  1.916 kr.
  København
  Catania
  Billige fly til Sicilien
  inkl. 10 kg håndbagage
  982 kr.
  Hotel på Sicilien
  f.eks. det 4* Pigna d'Oro Country Hotel
  934 kr.
  Hotel
  934 kr.
  Fly
  982 kr.
  Total (pr.person)
  1.916 kr.

  Hotel på Sicilien

  Har du bare brug for fred og ro og skønne naturomgivelser på din sommerferie, så har jeg fundet det perfekte hotel til dig!

   

  Det hedder Pigna d’Oro Country Hotel, og her får du et fantastisk charmerende og meget anmelderrost 4* hotel midt på Sicilien. Som navnet allerede afslører, så er der tale om et hotel på landet – så hvis du leder efter en ren strand-/charterferie, er det bestemt ikke dette hotel, du skal vælge. Pigna d’Oro ligger nemlig smukt placeret meget centralt på Sicilien, og tidligere gæster roser det til skyerne! Hotellet har dog også selv et lækkert poolområde, hvor du kan nyde en afkølende dukkert. Mange skriver på TripAdvisor, at hotellets beliggenhed er helt perfekt – især hvis man vil udforske øen.

   

  Omkring hotellet ligger der mange små hyggelige landsbyer, så du kan rigtig nyde la dolce vita! Det tager ca. én time at komme til Siciliens sydkyst, hvor der er utallige smukke strande – så hvis du lige har brug for lidt afslapning ved stranden, er der også mulighed for det. Ellers ligger der utrolig mange smukke naturområder omkring hotellet. Tempeldalen ligger også omkring en times kørsel derfra, og vulkanen Etna ligger ca. 2,5 times kørsel fra hotellet.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra onsdag den 22. maj til onsdag den 29. maj til 1.867 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 934 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold på Pigna d’Oro ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 300 kr. pr. nat i både april, maj og juni. Vær dog opmærksom på, at hotellet i august (hvor mange italienere selv har sommerferie) er udsolgt på mange datoer.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Sicilien, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Fly til Sicilien

  Lige nu kan du finde billige flybilletter fra København til Catania på Sicilien med Norwegian. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra ondsag den 22. maj til onsdag den 29. maj til kun 982 kr. Norwegian inkluderer som sædvanlig 10 kg håndbagage i prisen.

   

  Du finder de billigste afgange i maj og juni og igen fra midt-august til start-september, hvor priserne ligger mellem ca. 900 og 1.200 kr. I skolernes sommerferie i juli og start-august priserne betydeligt højere (fra ca. 2.000 kr.).  Det er desværre ikke muligt at finde direkte afgange fra Billund eller Aalborg.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 22.05. – 29.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.05. – 11.05.
  • 11.05. – 15.05./22.05.
  • 15.05. – 22.05.
  • 22.05. – 29.05.
  • 29.05. – 05.06.
  • 05.06. – 12.06.
  • 08.06. – 15.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • 14.08. – 21.08.
  • 17.08. – 28.08.
  • 24.08. – 31.08.
  • 31.08. – 07.09.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Selvom du godt kan komme fra lufthavnen til hotellet uden en lejebil, vil jeg under alle omstændigheder altid anbefale en lejebil til Sicilien. En lejebil gør simpelthen underværker i dette tilfælde. Hvis ikke du kan/vil leje en bil, kan du fra Catania tage toget til Roccapalumba og herefter tage det sidste stykke til Santo Stefano Quisquina i taxi. Men det er altså en del mere besværligt (og dyrere) end at leje en bil.

   

   

  Lejebil

  At leje en bil på Sicilien ligger som sagt lige til højrebenet – især med placeringen af hotellet. Den store, smukke ø har så mange fantastiske steder, der skal opleves, og det bliver meget nemmere med en bil. Du kan f.eks. leje en bil under hele rejseperioden til kun 272 kr., hvilket svarer til 136 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Bilen får en 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  136 kr.

   

   

  Billeder fra Sicilien

   

  Vulkanen Etna

   

  Scala dei Turchi i det sydlige Sicilien

   

  Taormina

   

  Tempeldalen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Oplev Sicilien: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.916 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Vivienne says:

   Hej rejsespejder 🙂

   Jeg kan ikke finde samme flyafgang, som du har fundet til denne rejse… når jeg bruger linket til Travelmarket, kommer der kun afgange til højere pris og længere tid (ikke direkte). Jeg har også kigget på skyscanner, men kunne heller ikke finde noget i samme pris- og tidsleje, som du har her. Kan du hjælpe?

   MVH

   • Rejsespejder says:

    Hej Vivienne,

    jeg kan se, at priserne er steget en del på mange datoer, siden jeg har skrevet om denne rejse for ca. 10 dage siden.
    Men der findes stadig en del datoer til okay priser (f.eks. 15. – 22.05.). Jeg anbefaler at du kigger på Norwegians lavpriskalender (se her: https://rejsespejder.dk/recommends/link/190415-9/)
    Og så brug de datoer for at se om man kan finde det billigere på momonodo, skyscanner, osv.

  2. Sofie says:

   Hej,
   Du er ikke stødt på nogen billig last minute tur her i påsken? Vi kan rejse den 14 og er egentlig meget åbne for destination og tid.

  3. Trine Trier says:

   Hej
   Jeg har stor glæde af at følge med i dine forslag.
   Kan du hjælpe med en ide til en billig bededagsferie for en familie på 4 ?
   Den 17-20 maj (vi snupper gerne mandagen med 🙂

  4. Marianne says:

   Hej Rejsespejder

   Jeg har set nedenstående tilbud på hjemmesiden. Vi er to personer (50 og 59 år), der gerne vil benytte os af dette gode tilbud.

   Vi kan tidligst rejse 21/4 og skal være i København senest søndag 28/4 kl 11.

   Kan du sige mig, om det er muligt – alternativt et andet sted på Sicilien.

   Oplev Sicilien: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.906 kr. inkl. fly og morgenmad

   Med venlig hilsen

   Marianne

   • Rejsespejder says:

    Hej Marianne,
    den bliver lidt vanskeligt fordi I rammer påskeferien. Så jeres muligheder er lidt begrænset. Men, hvis I booker 2 enkeltbilletter kunne det i princippet lade sig gøre. Du kan f.eks. flyve til Catania via Rom eller Berlin til omkring 800 kr. (se her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-2/190319-2/)

    Og så tage den direkte Norwegian afgang d. 27.04. tilbage til 1.700 kr. eller med stop i Stockholm til omkring 1.000 kr.

    Håber det giver mening – ellers skriver du bare igen :).

  5. Mathias says:

   Hej Rejsespejder, og tak for fantastiske tips. Jeg har dog svært ved at få hotelophold til denne pris. Er der udsolgt eller er det bare mig der ikke kan finde ud af det? På forhånd tak

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mathias,
    Tusind tak, og tak fordi du følger med 🙂
    Jeg har lige tjekket op på prisen (både fra computer og telefon), og den holder stadig ved mig. 1.847 kr. for et dobbeltværelse, dvs. 924 kr. pr. person ved en rejse for 2.
    Du må endelig sige til, hvis du ikke får den samme pris 🙂

    • Mathias says:

     Hej igen, hmm jeg har svært ved det. Kan du finde det til den pris 31/7-07/08 eller i perioden 07/08-17/08?
     mvh Mathias

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej igen 🙂
      Det må du undskylde – jeg troede du mente på datoen jeg havde skrevet om. Jeg har lige kigget på de datoer du nævner og der ser det desværre ud som om hotellet er udsolgt.
      Men jeg har lavet en ny søgning til dig her. Jeg synes f.eks. at hotellet “D’Orange D’Alcantara” ser super ud – det koster ca. 2.000 kr., dvs. 1.000 kr. pr. person 🙂

  6. Isabella says:

   Til Rejsespejder
   Jeg kan se, at der er meget billige fly fra Kbh til Napoli i august på Skyscanner (d.14-21). Har du mulighed for at komme med et forslag til hotel?
   På forhånd tak!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Isabella 🙂

    Langt hen ad vejen er valget af hotel et spørgsmål om smag og behag – og ikke mindst budget! 😉 Og i dette tilfælde afhænger det også af, om I leder efter et hotel i og omkring Napoli by, eller om I også gerne ser på hoteller i resten af regionen (Calabria). Især hvis I har tænkt jer at leje en bil, åbner det for muligheder.

    Hvis I gerne vil se på hoteller, der ikke nødvendigvis ligger i Napoli, skal I søge på Calabria: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-5/180425-4/ 😉

  se fly se hotel