• 28 jun 2017

  1 uge på solrige Cypern med lejlighed og fly til kun 1.942 kr.

  Så er der lige et super lækkert sommer-tilbud til skønne Cypern. Hvis du er klar til at rejse i begyndelsen af juli, så kan du lige nu komme super billigt afsted mod Cypern fra København.
  Cypern er uden tvivl en skøn feriedestination med det dejligste blå badevand, skønne strande, samt dejlige gåture i smuk natur. Der er intet mindre end 8 nationalparker på øen, der fortjener et lille besøg. Så hvorfor ikke pakke badetøjet og tage en uge til den skønne destination.

   

  Sommerferie på Cypern
  03.07. - 10.07.
  1.942 kr.
  København
  Larnaca
  Lejlighed med pool
  med pool og eget køkken
  743 kr.
  Fly
  inkl. håndbagage
  1.199 kr.
  Hvis der er mange, som klikker sig ind på flytilbuddet på samme tidspunkt kan der stå, at tilbuddet er udsolgt - bare prøv igen lidt senere.
  Hotel
  743 kr.
  Fly
  1.199 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.942 kr.

   

  Airbnb

  airbnb.dk har jeg fundet denne hyggelige lejlighed, som ligger i Mazotos ca. halvejs mellem Larnaca og Paphos.  Lejligheden er en 2-værelses lejlighed, der ligger i et super dejligt og rolig område. Der er mulighed for at sove helt op til 5 personer i lejligheden og der er 2 badeværelser, fuld udstyret køkken samt mulighed for at bruge poolen, der hører til lejlighedskomplekset.  Lejligheden koster kun 742 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  På airbnb kan du også finde andre lejligheder – så hvis du vil bo et andet sted på øen så kan du bare shoppe lidt rundt på deres hjemmeside.
  Der er selvfølgelig også mulighed for at bo på hoteller på Cypern, du kan se hele listen her. Hvis du søger enkeltværelse, så kan du se hele listen her.

   

  Fly

  Spies.dk har lige nu denne ene billige afgang til Cypern til kun 1.199 kr. med afgang d. 03.07. – 10.07. Billetterne er inklusiv håndbagage og hvis du vil tilkøbe bagage koster dette kun 250 kr. tur/retur.

   

  Billeje

  Selvom der kører busser fra og til Larnaca (3 gange om dagen), så vil jeg stærkt anbefale, at du lejer en bil hvis du vælger den ovennævnte indkvartering. På rentalcars.com kan du få en lejlebil i en hel uge til kun omkring 800 kr.! Så det kan godt betale sig. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til Mazotos by er med bus 418 eller 429 fra Larnaca lufthavn til Meneou og derfra med bus 407 til Mazotos.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til 1 uge på solrige Cypern med lejlighed og fly til kun 1.942 kr.

  1. Lea says:

   Jeg leder efter en tur til min søn på 10 år og jeg i uge 30 eller 31. – en uge eller måske 10 dage. Der skal helst være en pool og aktiviteter for os begge. Vi vill gerne til Italien – Sicilien, men kan ikke rigtig finde noget. Jeg er åben for alternativer, håber du kan hjælpe. 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lea,
    Du kan tro, at jeg nok skal holde godt øje med de gode tilbud og opdatere bloggen løbende. Du kan evt. søge her på hjemmesiden efter enten destination eller rejsetidspunkt (eller begge dele) og så dukker der de rejser op jeg har fundet indtil videre 🙂

  2. Adrianna says:

   Hej.

   Kan du finde en billig rejse for 2 personer (15.07-22.07) til Grækenland/Spanien?
   Eller er der nogen der kender en billig rejse og har lyst til kontakte mig via e-mail? [email protected]

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Adrianna,
    Jeg skal nok holde skarpt øje med de gode juli-tilbud og opdatere bloggen løbende – så det er bare med at holde øje der 🙂

  se fly se hotel