• 22 mar 2017

  1 uge på Madeira i skønt 4* hotel til kun 1.956 kr. inkl. morgenmad og fly

  Madeira er en frodig ø, der ligger i Atlanterhavet. Øen har den smukkeste natur med blandt andet klippeskråninger, frugtplantager og frodig skov. Madeira, også kendt som blomsterøen, byder på et mildt klima og solrige kyster og med dig hjem kan du tage både vin, broderier og smukke kurve – alt sammen nogle af Madeiras mest populære souvenirs. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud, hvor du kan en kombinere storbyferie i Madeiras spændende hovedstad med Madeiras smukke natur!

   

  Hotel

   trivago.dk har jeg fundet det dejlige 4* Hotel Musa d’ Ajuda (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 200 meter fra stranden og 3 km fra Funchals centrum. Hotellet byder på uden- og indendørs-pool, et spa-område med sauna og gratis transport ind til byens centrum. Lige nu kan du få 1 uge til kun 1.158 kr. pr. person ved en rejse for to. Og til kun 100 kr. oveni – kan man få morgenmad inkluderet på hele opholdet – så det er klart noget jeg vil anbefale! Du kan få et enkeltværelse til 2.114 kr. inkl. morgenmad på dette hotel.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig mange andre hoteller på denne skønne ø – også med all-inclusive og til meget fornuftige priser! For at få et overblik kan du kigge videre her.

  HOTELLER PÅ MADEIRA

   

  Fly

   TUI.dk kan du lige nu få meget billige fly til Madeira, hvor du kan flyve fra København til kun 798 kr. direkte d. 4 – 11 april. Der findes også andre afrejsedatoer senere til flere penge. Desværre findes der ingen afgange fra Jylland.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS: Prisen er pr. person når du kigger på oversigtskalender. Men du skal være opmærksom på, at når du trykker ind på selve flyafgangen for at booke, så bliver prisen dobbelt, da det vises for 2 personer, som så kan ændres igen til 1 eller flere personer.

  Hos Tui er der håndabagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 400 kr. oveni.

   

  Hotel

  1.158 kr.

  Fly

  798 kr.

  TOTAL (per person)

  1.956 kr.

   

   

  Transport til hotellet

  Jeg anbefaler at tage bus SAM Aerobus som kører fra lufthavn næsten direkte til hotellet (hop af ved busstoppested Lido). Turen tager ca. 40 minutter og koster 5 Euro (ca. 38 kr.).

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 4 – 11 april
  • Rejselængde: 8 dage
  • Til: Madeira, Portugal
  • Hotel: 4* Musa d´Adjura
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *