• 21 dec 2016

  1 uge på Gran Canaria på charmerende hotel ved stranden til kun 1.659 kr. inkl. fly

  shutterstock_82168171-1

  Alle kan godt blive træt af mørke Danmark i vintermånederne, så hvis du gerne vil indtjene nogle flere solskinstimer kan du overveje at tage til solrige Gran Canaria i januar. Der er ingen grund til at du ikke skal have noget at glæde dig til efter juleferien er overstået! Så hvis det lyder tiltrængt for dig at komme ned og ligge på stranden på den mest centralt beliggende af de spanske Kanariske Øer, så er der ingen grund til holde dig tilbage. Kast dig ud i sjove aktiveter såsom; surfing, dykning, dybhavsfiskeri, kamelridning og vandreture og nyd de gennemsnittelige 23 grader som øen har at byde på.

  Hvis du er interesseret i en rejse til varme og solrige Gran Canaria, så har jeg fundet et godt tilbud til dig!

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det meget lækre Hotel El Cabo (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.160 kr. pr. person ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets dejlige beliggenhed i et af Gran Canarias smukkest områder og den fremragende service. Hotel El Cabo ligger blot 170 m fra stranden og bassinerne med vulkanske sten i fiskerbyen Puerto de las Nieves. Hotellet har en stor terrasse med liggestole samt udsigt over havet og de omkringliggende bjerge. Færgerne til de nærliggende Kanariske Øer sejler fra havnen, blot 200 m fra El Cabo. F.eks. tager overfarten til Tenerife kun 1,5 timer og koster ca. 250 kr. hver vej. Så man kunne sagtens tage på en mini-tur til naboøen.

  skaermbillede-2016-12-21-kl-13-01-23

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er også mange andre gode hoteller på Gran Canaria, så kig endelig listen igennem og se hvad du finder af interesse. 

  skaermbillede-2016-12-21-kl-13-02-30

  HOTELLER PÅ GRAN CANARIA

   

  Fly

  Du kan flyve billigt i januar med Spies. Der er forskellige muligheder for at komme af sted både fra København, Billund og Aalborg, så tag endelig og kig hvad der kunne passe dig bedst. Fra Billund svinger prisen mellem 499 og 699 kr, Aalborg svinger prisen mellem 499 – 999 kr. Du kan desværre kun sætte lavpriskalenderen til lande, så husk at læg mærke til om det er Gran Canaria eller Tenerife du kigger på. 

  screenshot-www-spies-dk-2016-12-21-13-26-04

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA BILLUND 

  FLY FRA AALBORG

   

  Hos Thomas Cook er der kun håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. oveni for hele turen.

   

  Hotel

  1.160 kr.

  Fly

  499 kr.

  TOTAL (per person)

  1.659 kr.

   

  • Rejsedatoer: januar
  • Fra: København/Billund/Aalborg
  • Flyselskab: Spies (Thomas Cook)
  • Til: Agaete, Gran Canaria, Spanien
  • Hotel: 2* Cala Blanca
  • Anmeldelser: 4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"
  • Måltider: Selvforplejning
  • Gennemsnitstemperatur: 23⁰ C
  • Vandtemperatur: 22⁰ C

   

  Lejebil

  Hvis ud vil opleve hele øen anbefaler jeg at leje en bil. På holidaycars.com kan du booke en bil til kun 272 kr. (136 kr. pr. person) for hele ugen!

  Her kan du booke lejebilen

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du tage de lokale busser til hotellet: linie 60 fra lufthavnen til Las Palmas Bus Terminalen og så videre med linie 103 til Agaete. Turen koster kun 3,20 Euro (ca. 25 kr.) og den kører hver time. Du kan se køreplanen her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *