15 sep 2017

Paradisferie på Zanzibar: 10 dage på et dejligt strandhotel til kun 4.515 kr. inkl. fly

Zanzibar! Den lille ø uden for Tanzania er et fantastisk rejsemål og noget alle burde opleve. Zanzibar har noget til enhver – smukke strande, fantastiske dykker-spots, mulighed for vandsport, en unik natur, masser af kulturelle oplevelser og ikke mindst en meget venlig lokalbefolkning! Vil du opleve Zanzibars spændende kultur, vil jeg anbefale, at du tager en tur forbi Stone Town, den største by på øen, som har mange levn fra kolonialtiden. Er du naturelsker, bør du bl.a. besøge Prison Island, som er en ø fuld af kæmpestore skildpadder. Og hvis du er dykkerentusiast, kan du også tage til naboøen Mafia og opleve det ene af to steder i verden, hvor du kan dykke med hvalhajer. Denne blide gigant er nysgerrig og lader dig komme helt tæt på. Som du kan høre – Zanizibar byder på utroligt meget!

Hvis du gerne vil billigt til Zanzibar, har jeg fundet tilbuddet til dig!

Sol og oplevelser på Zanzibar
oktober - december
4.515 kr.
København
Zanzibar
Hotel på Zanzibar
f.eks. det lækre Baby Bush Lodge
til 1.124 kr.
Billige fly til Zanzibar
inkl.
til 3.391 kr.
Hotel
1.124 kr.
Fly
3.391 kr.
Total (pr.person)
4.515 kr.

Hotel

Der er mange hoteller på Zanzibar. Et bud på et lækkert hotel kunne være det 3* Baby Bush Lodge (4 ud af 5 på TripAdvisor), som jeg har fundet på trivago.dk. Hotellet ligger direkte ved den kridhvide Kiwenga-strand og har egen restaurant og bar. Der er også swimmingpool og solterrasse. Et dobbeltværelse i 9 nætter kan fås til kun 2.248 kr. Dvs. hver enkelt betaler kun 1.124 kr. inkl. morgenmad.

 

Alternativ: 4* Luksus strand-resort

Hvis du vil have lidt mere luksus så findes der også mange muligheder for det. F.eks. det meget lækre 4* Pongwe Bay Resort. Et ægte luksus resort med kæmpe pool-område og privatstrand. Her kan du få 9 nætter med morgenmad til 2.491 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Alternativ: 4* luksus resort
til 2.491 kr. kr.

Hvis du hellere selv vil finde et hotel på Zanzibar, kan du gøre det her. Og rejser du alene, finder du en oversigt over enkeltværelser her.

 

Fly

skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly Zanzibar. Du flyver med Qatar Airways (inkl. 30 kg bagage) fra København med mellemlandinger i Doha og Kilimanjaro. Jeg har f.eks. fundet billige fly til kun 3.391 kr. på datoerne fra d. 02.11. – 12.11. De billige fly strækker sig fra oktober til december, så det er bare om at lede efter de datoer, som passer dig bedst.

På flyturen hjem, får du brug for en overnatning i Doha. Her er du faktisk berettiget til Qatar Airways transit accommodation. Det kan du læse om her. At du får en transit accommodation kan dog ikke garanteres. Men worst case scenario er, at du må betale for en enkelt overnatning i Doha – og her kan du mange billige og fine muligheder (f.eks. dette 4* hotel til 129 kr. pr. person).

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 02.11. – 12.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

Der findes desværre ingen billige afgange fra Jylland (her ligger priserne omkring 4.500 kr.) – dog kan man finde fly (med meget gode rejsetider) fra Hamborg til omkring 3.800 kr. med AirFrance/KLM.

Eksempler på rejsedatoer

 • 02.10. – 12.10.
 • 05.10. – 15.10.
 • 09.11. – 19.11.
 • 23.11. – 03.12.
 • 04.12. – 18.12.
 • 07.12. – 21.12.
 • Og flere

 

Transport på Zanzibar

Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørger omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen til kun et par kroner.

 

Pas og visum

Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 kommentarer til Paradisferie på Zanzibar: 10 dage på et dejligt strandhotel til kun 4.515 kr. inkl. fly

 1. Sanne Kristensen says:

  Hej 

  Hjælper du med at bestille eller finder du kun de gode tilbud frem, og så skal man selv sørge for resten?!

  mvh Sanne

 2. Allan says:

  Hej Sanne.

   

  Hun finder de lækre bud – og så sørger man selv for resten 🙂

   

  Mvh Allan

 3. Jonas says:

  Hej

   

  Kan du hjælpe med at få bookingen igennem?

   

  Kh Jonas

 4. Martin says:

  Linket til billig overnatning i Dubai virker ikke korrekt.

  Kan der rettes?

  På forhånd tak

 5. Tina says:

  Hej,

  de fleste afgange til Zanzibar, er der lang ventetid i lufthavnen inden næste fly (9-10 timer). Er det muligt at købe hotelværelse på et lufthavnshotel i Dubai (hjemrejsen) og tage overnatning på, inden turen går videre mod CPH? 

  Mvh. Tina 

  • Kenneth says:

   Hej Tina,

   Hvis du ændrer lidt på datoerne, f.eks. 2-13 nov. Tager udrejsen 14 timer og hjemrejsen 16 timer med meget korte mellem landinger, stadig til damme pris :). Jeg har brugt Momondo til at søge med.

   Vh. Kenneth

  • TomSkovbon says:

   Der er et rigtigt dejligt og velfungerende hotel i lufthavnen i Dubai hvor du kan være i transfer – det er praktisk

 6. Amalie says:

  Hvad mener du med “og flere” i eksempler på rejsedatoer ? Jeg ønsker at rejse i slut december, men kan ikke finde de billige flybilletter? Har bl.a. søgt d. 14/12 – 28/12.

 7. Henriette says:

  Tak for en fed side.. jeg synes desværre de fleste rejser er fra Kbh for tiden jeg kunne godt tænke du snart kom med nogle fede julerejser, da jeg gerne vil ud og mærke julestemningen et andet sted end i dk. Gerne Island, Frankrig eller Berlin. Alt med snevejr, markeder, julelys og god stemning kan også bruges. Vil bare gerne snart inspireres og have det planlagt! Kommer der snart noget af det?