15 jul 2017

Endagstur til Gøteborg til kun 99 kr. t/r

Mangler du stadig en storbydestination til dine sommer-rejseplaner? Så har jeg fundet noget til dig til næsten igen penge. Hvad siger du til en tur til Sveriges andenstørste by? Gøteborg er en meget charmerende by og byder på shopping, kultur og madoplevelser i verdensklasse! Trænger du til en adrenalin-kick så er der også forlystelsparken Liseberg, som ligger midt i byen. Mulighederne er mange men det bedste er, at jeg har fundet super billige endagsbilletter, hvor du kan komme tur/retur til Gøteborg til kun 99 kr. – også i juli.

Endagstur til Göteborg
Fra 99 kr.
Endagsbillet til Gøteborg

På Stenalines.dk kan du lige nu finde super billige færgebilletter til Gøteborg. Færgen sejler fra Fredrikshavn og tager ca. 3 timer inden man står midt i den svenske storby. og disse afgange kan Med deres endagstur-special kan du komme tur/retur til 99 kr. næsten året rundt. Tidspunkterne passer også meget godt så man kan en hel dag i byen. Det er selvfølgelig også en mulighed at blive længere i den svenske storby – Rejsespejder tip: book 2 endagsbilletter til 99 kr. Det er billigere end at købe en alm. tur/retur-billet!

Vælger du at bruge lidt flere dage i Göteborg, så har du selvfølgelig brug for et hotel. På trivago.dk kan du finde en oversigt over hoteller og hvis du leder efter enkeltværelser så kan du finde dem her.

 

Hvordan kommer jeg til Frederikshavn?

Hvis du f.eks. kommer fra Aalborg, så kan du enten tage bussen (973X) eller toget. Bussen tager lidt under 1 time og togturen lidt over 1 time. Kommer du fra Midtjylland, kan du f.eks. tage toget fra Aarhus – dette tager ca. 2,5 time. Det er selvfølgelig også muligt at tage bilen til Frederikshavn og så parkere den tæt på havnen i en af de nærliggende gader eller parkeringspladser.

 

Rejsetips til Göteborg

Göteborg er en utrolig hyggelig by med masser af steder at se. F.eks. kan jeg anbefale at gå en tur ned i den store slotspark, der ligger tæt på Liseberg, hvor der både er mini zoo, mini-golf, mulighed for at leje segways og andre sjove ting. Derudover er den smukke havn bestemt et besøg værd. Hvis du vil på en god restaurant eller bar, så skal du gå til Avenyn – hovedgaden i Göteborg. Shopping er selvfølgelig også et must når du tager til Sverige, især shoppingcenteret Nordstan er et besøg værd med et væld af gode butikker. Hvis du vil en tur ud til havet kan du tage sporvognen ud til Saltholmen. Svenskerne anbefaler selv, at du skal smage en kebabpizza med pommesfrites ovenpå, og det bedste sted i byen at gøre det er ved Sannegårdens Pizzeria, der har vundet prisen for Sveriges bedste pizzeria flere år i træk.

Lige i hjertet af Göteborg ligger nordens største forlystelsespark, der helt sikkert er et besøg værd. Hvis du ønsker at besøge Liseberg er du ovenikøbet så heldig at få rabat på indgangsbilletten, hvis du booker den sammen med din færgebillet – du kan læse mere her.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Endagstur til Gøteborg til kun 99 kr. t/r

  1. Eduards says:

    I booked this on 23.june but cannot make it. Its for 2 people, send me an email to azyrock1992 [at] gmail.com , i will sell my passes even cheaper. 🙂