11 okt 2017

Juleshopping i Milano: 3 dage på et flot 4* hotel i centrum til kun 746 kr. inkl. morgenmad og fly

November og december nærmer sig. Det betyder, at du skal i gang med at tænke på julegaver og den slags. Men hvorfor ikke klare din juleshopping med stil i år? Hvorfor ikke tage en forlænget shopping-weekendtur til Europas modehovedstad Milano? Her får du en fantastisk tredages weekend-getaway til en af Europas mest forførende og fashionable storbyer, hvor du kan kombinere juleshopping med lækker italiensk mad og et par cafe latte’r på Milanos hyggelige caféer. Var det ikke en god idé?

Juleshopping i Milano
november - december
746 kr.
København
Milano
Billige fly til Milano
inkl. 10 kg håndbagage
til 297 kr.
Hotel i Milano
f.eks. det 4* ADI Hotel Poliziano Fiera
til 449 kr.
Hotel
449 kr.
Fly
297 kr.
Total (pr.person)
746 kr.

 

Fly

momondo.dk har jeg fundet superbillige fly fra København til Milano. Der er mange billige billetter fra København fra november og helt frem til marts 2018. Der er faktisk afgange på alle ugens dage. Ryanair stopper desværre med at flyve mellem Billund og Milano til november, så der vil du ikke længere kunne finde direkte afgang

Generelt er det billigst at rejse i hverdagene, hvor du kan finde billetter til 251 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Men det er også muligt at finde billige weekendafgange til kun lidt flere penge. F.eks. har jeg fundet flybilletter fra lørdag d. 25.11. til mandag d. 27.11. til 297 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Forresten flyver også easyJet fra København til Milano til omkring 450 kr. for en tur/retur-billet!

Her får du nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 07.11. – 09.11.
 • 14.11. – 16.11.
 • 21.11. – 23.11.
 • 24.11. – 26.11.
 • 28.11. – 30.11.
 • 02.12. – 04.12.
 • 12.12. – 14.12.
 • Og mange flere

 

Hotel

På storbyrejser med shopping på dagsordenen er det altid rart at bo i centrum, så man ikke skal vade alt for langt med indkøbsposerne. Heldigvis har jeg på trivago.dk fundet det lækre 4* ADI Hotel Poliziano Fiera (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger dejligt centralt i Milano. Derudover har du togstationen Domodossola 300 meter væk og metrostationen Gerusalemme 160 meter væk. Det kan altså næsten ikke blive nemmere med hensyn til transport! Det 4* ADI Hotel har lydisolerede værelser, flotte marmorbadeværelser og gratis wifi. Desuden kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet, som er inkluderet i prisen.

Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 898 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 449 kr. pr. person. Vil du gerne selv se på udvalget af hoteller i Milano, finder du en fin hoteloversigt her. Og er du på udkig efter enkeltværelser, kan du se her.

 

Shopping i Milano

Her får du lige en kort introduktion til shopping i Milano.

Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din juleshopping.

Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

 

Transport til/fra lufthavnen

Der kører en bus fra lufthavnen direkte til hovedbanegården i Milano. Turen koster 5 Euro (ca. 38 kr.), og du kan booke en billet her.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Juleshopping i Milano: 3 dage på et flot 4* hotel i centrum til kun 746 kr. inkl. morgenmad og fly

 1. Mette lund says:

  Ja tak

 2. Helle Kristensen says:

  Ja tak