17 aug 2017

Solferie på Kreta: 1 uge på et fantastisk 3* hotel til kun 2.679 kr. inkl. fly

Du kan stadig nå at få en solrig sommer! Er du klar til at komme ned til varmen, så har jeg i dag fundet et super godt tilbud på en rejse til Kreta. Her mødes lange sandstrande med det turkisblå hav med masser af sol, pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et menukort med blandt andet sprødstegte fisk, tzatziki og musaka. Og så gør det vel heller ikke noget, at der venter dig 30-32 grader og skøn sol?

1 uge på Kreta
slut august
2.679 kr.
København
Kreta (Chania)
3* Ledra Maleme
4,5 ud af 5 på TripAdvisor
til 1.581 kr.
Du skal selv indtaste rejsedatoerne (20.08. - 27.08.)
Du skal selv indtaste rejsedatoerne (20.08. - 27.08.)
Billige fly til Kreta
inkl. håndbagage
til 1.098 kr.
Hotel
1.581 kr.
Fly
1.098 kr.
Total (pr.person)
2.679 kr.

Hotel

Der er mange smukke hoteller på Kreta – på tripadvisor.dk jeg har f.eks. fundet det dejlige 3* Ladra Maleme Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger 200 meter fra stranden og byder på swimmingpool, poolbar samt kretensisk restaurant. Desuden er der børnebassin og en legeplads. En studiolejlighed i 7 nætter koster 3.161 kr., dvs. 1.581 kr. pr. person ved en rejse for 2. Ved booking via tripadvisor skal du selv indtaste dine rejsedatoer – i dette eksempel er det d. 20.08. – 27.08.

Du kan se det store udvalg af hoteller på Kreta her – så har du mulighed for at finde præcis det hotel, der passer bedst til dine behov. Hvis du søger efter hoteller med enkeltværelser, så kan du ændre søgningen inde på bookingsiden i toppen til at søge efter dette.

 

Fly

momondo.dk har jeg fundet et par billig afgange til Kreta (Chania) fra København. Du kan f.eks. tage afsted d. 20.08. – 27.08. til kun 1.098 kr. inkl. håndbagage.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 20.08. – 27.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

 

Transport til/fra lufthavnen

Hotellet ligger 31 km fra lufthavnen. Der kører lokale busser fra lufthavn til Maleme (stoppestedet ligger kun 200 m fra hotellet). Turen koster 3,60 Euro (ca. 28 kr.) og du finder tidsplanen her. Bussen kører også om aftenen, så det burde ikke være noget problem at få det til at passe med dine flytider – men hvis du gerne vil booke transfer hjemmefra, så kan du f.eks. gøre det via skyscanner.dk til 140 kr. t/r. Ellers er det selvfølgelig også muligt at køre selv, hvis du har tænkt dig at leje bil.

 

Lejebil

Hvis du hellere vil have mulighed for at køre selv, så kan du leje en bil f.eks. på rentalcars.com. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Solferie på Kreta: 1 uge på et fantastisk 3* hotel til kun 2.679 kr. inkl. fly

  1. Lone says:

    Søger billige rejser