11 mar 2018

Smuttur til Malmø: 2 dage på et flot 4* hotel midt i byen til kun 324 kr. inkl. morgenmad og værdibevis til restaurant

Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Der er nemlig penge at spare! For kursen på den svenske krone er usædvanligt lav for tiden (faktisk den laveste siden 2010!), så tidspunktet er perfekt til en superhyggelig 2-dagestur til Malmø! Jeg har her fundet et hamrende billigt tilbud på et 4* hotelophold med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at straffe dankortet ekstrahårdt! (Alt med måde, selvfølgelig, men et parnye sko har aldrig skadet).

Shopping i Sverige
marts - august
324 kr.
4* hotelophold i hjertet af Malmø
inkl. overnatning, morgenmad, værdibevis og adgang til fitness og sauna
324 kr.

takeoffer.dk har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Hotel Garden (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger midt i den charmerende by. Fra hotellet har du kun 150 meter til Södergatan (en megahyggelig gågade med et væld af butikker), 250 meter til hovedtorvet (stortorget) og 5 minutters gang til hovedbanegården. Du får med andre ord den perfekte base for to skønne dage med masser af shopping, cafebesøg og andre spændende ting på programmet!

Med i tilbuddet får du også morgenmad og et værdibevis på 50 SEK til hotellets restaurant. Under opholdet har du både gratis wi-fi og fri adgang til hotellets fitness-faciliteter og sauna.

Prisen for 2 dage på det 4* Hotel Garden i Malmø er kun 324 kr. pr. person (648 kr. i alt) inkl. morgenmad. Du kan også få 3 dage (dvs. 2 overnatninger) til 619 kr. pr. person (1.238 kr. i alt).

Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

Du kan benytte dig af værdibeviset fra marts til og med 31. august. Tilbuddet er dog tidsbegrænset og skal derfor bookes før den 19.03.! 

 

Transport til Malmø

Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård til Malmø Hyllie eller med bus fra København for 100 kr. hos Neptunbus her.

 

Shopping i Malmø

Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter.

Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud til en gunstig valutakurs, så kan du få et overblik på malmo.com.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Smuttur til Malmø: 2 dage på et flot 4* hotel midt i byen til kun 324 kr. inkl. morgenmad og værdibevis til restaurant

 1. Sarah says:

  Kan det også bestilles d. 19.? Eller skal det være senest d. 18.?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Sarah 🙂

   Takeoffer skriver blot, at tilbuddet udløber om 3 dage (i skrivende stund). Så hvorvidt det teknisk set er den 18. eller 19., kan være lidt svært at sige.

   Men du har under alle omstændigheder 14 dages fortrydelsesret, og Takeoffer plejer at være meget large med den slags 😉

Se tilbud her