04 dec 2017

Smuttur til Milano: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 747 kr. inkl. fly

Milano – her får du altså bare alt det bedste fra en storby – shopping i verdensklasse, spændende museer, sightseeing, smuk arkitektur og førsteklasses madoplevelser, det er jo trods alt det italienske køkken! Hvis du elsker shopping og du får hjertebanken, når du nærmer dig mærkevarebutikkerne, så bliver du vild med Milano. Her er alt fra butikker med tøj i prisklasser, hvor alle kan være med – men hvis dankortet virkelig skal bruges, så er der også mulighed for det! Tag f.eks. til gaderne Via Monte Napoleone eller Via Della Spiga, hvor du kan savle lidt over butikker som Chanel, Armani og Dolce & Gabbana.

Storbyferie i Milano
januar - marts
747 kr.
København
Milano
Hoteller i Milano
f.eks. 4* ADI Hotel Poliziano Fiera
til 449 kr.
Billige fly til Milano
inkl. 10 kg håndbagage
til 298 kr.
Hotel
449 kr.
Fly
298 kr.
Total (pr.person)
747 kr.

Hotel

trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det dejlige 4* ADI Hotel Poliziano Fiera (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en dejligt central placering i Milano og ligger kun 300 meter fra metrostationen Domodossola. Alle værelser er lydisolerede og udstyret med gratis wifi. Dynebetrækket er tilmed allergivenligt, så døjer du med den slags, vil ADI Poliziano Fiera være et oplagt valg. Med i prisen får du en lækker morgenmadsbuffet, så morgenmad behøver du ikke selv tænke på. Og så roser tidligere gæster i stor stil hotellet for dets høflige og imødekommende personale.

Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter ligger på 898 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 449 kr. pr. person. Der findes rigtig mange og forskellige hoteller i Milano – for at danne dig et overblik kan du se mere her, så du finder det rigtige hotel for dig. Hvis du gerne vil se hoteller med enkeltværelser, så se her.

 

Fly

I dag har jeg fundet billige flybilletter til Fra København Milano på skyscanner.dk – billetterne findes fra januar til marts 2018 og priserne starter fra 298 kr. – og der er rigtig mange af dem! Jeg har f.eks. fundet en super hyggelig weekendtur fra København d. 19.01. – 21.01. til kun 298 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Med de billigste billetter flyver du sent fredag aften, men hvis du har mulighed for at få fri fra arbejde fredag, kan du for 70 kr. mere flyve om morgenen. På den måde får du 3 hele dage i Milano.

Du kan godt flyve fra Billund, men herfra koster flybilletterne en del mere.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 19.01. – 21.01. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 12.01. – 15.01.
 • 19.01. – 21.01.
 • 19.01. – 22.01.
 • 26.01. – 29.01.
 • 02.02. – 05.02.
 • 23.02. – 26.02.
 • 09.03. – 12.03.
 • 16.03. – 19.03.
 • Og mange flere

 

Shopping i Milano

Her får du lige en kort introduktion til shopping i Milano.

Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din juleshopping.

Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

 

Transport fra/til lufthavnen

Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 47 km. Der kører en bus (Bergamo-bussen) fra lufthavnen direkte til hovedbanegården i Milano. Turen koster 5 Euro (ca. 38 kr.), og du kan booke en billet her. Det er også muligt at købe billet på banegården i Bergamo.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 kommentarer til Smuttur til Milano: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 747 kr. inkl. fly

 1. Line says:

  Hej,
  Har du mulighed for at finde et billigt men godt hotel i Milano bare i perioden 26-29 jan?