Om Rejsespejder

Idéen bag Rejsespejder kom til mig, da jeg endnu en gang sad bag computerskærmen for at finde et godt rejsetilbud til en ven. I lang tid har jeg haft ryet blandt venner og familie, at jeg har et stort talent for at finde rigtig gode og rigtig billige rejser på nettet.
Men denne gang tænkte jeg, at måske kunne der være andre, udover mine venner og familie, som også kunne være interesserede i at læse om og benytte sig af de tilbud, jeg kan finde. Og sådan blev ideen om rejsetilbudsbloggen Rejsespejder til.

Hvad tilbyder Rejsespejder?

På min blog præsenterer jeg først og fremmest spændende og billige rejsetilbud. Det er lige meget, om du leder efter en pakkerejse, et weekendophold eller et billigt fly, jeg finder altid et godt tilbud. Jeg finder det ved dagligt at søge igennem en masse hjemmesider såsom Spies, Star Tours, Expedia, Booking.com, diverse flyselskaber og mange andre, og filtrerer herfra de bedste tilbud til dig.
Rejsespejder er ikke et rejseselskab og jeg sælger ikke noget, jeg finder bare Danmarks bedste deals og linker dig videre til dem. Du er meget velkommen til at bruge Rejsespejder som inspiration: bare følg linket og tilpas rejsedetaljerne efter dine behov. Jeg elsker at inspirere folk med fantastiske ferietilbud og at opfordre til at udforske verden på et lavt budget.
Nedenfor præsenteres de forskellige rejsekategorier lidt nærmere.

holiday

 

   Rejser

 

Hvis du har behov for en ferie, så gå ind i kategorien ”Rejser” og finde din næste drømmerejse. Her præsenterer jeg enten rejser, som jeg selv har sammensat (fly og hotel), eller ”pakkerejser” fra kendte rejseselskaber, hvor alt er på plads og hvor I ikke skal sørge for andet end at slappe af og nyde rejsen. Jeg kigger ikke kun på prisen: rejsens kvalitet er også yderst vigtig for mig.
Når du finder en rejse i kategorien ”Rejser” kan du være sikker på, at flyselskabet og hotellet er i orden. På den ene side leder jeg efter de bedste tilbud på nettet rundt om i verden, på den anden side tjekker jeg hvert tilbud via hjemmesider som Holidaycheck og Tripadvisor og læser gæsternes anmeldelser, så jeg kan præsentere dig for virkelig gode tilbud, hvor du kan føle dig tryg ved, at det bliver en fornøjelse.
De fleste rejser i denne kategori er med afrejse fra Danmark. Nogen gange finder jeg dog helt perfekte tilbud fra Tyskland eller Sverige. I disse tilfælde vil du få en detaljeret brugsanvisning, så du ved præcis, hvordan du skal booke rejsen og hvad du skal være opmærksom på.
Jeg forsøger at finde rejser i alle prisklasser og med afrejsetidspunkter året rundt. Nogle rejser er med afgang om kun en uge, andre først om flere måneder, så du kan være sikker på, at der er noget for dig. Og hvis din drømmerejse ikke allerede er beskrevet, så skriv en forespørgsel i Rejsebureau 2.0. Her finder jeg garanteret en super deal efter dine personlige ønsker.

 

suitcase

 

Korte Rejser

 

Hvis du ikke har tid nok til en uges rejse eller bare har behov for at komme væk en weekend, så er "Korte rejser"-kategorien noget for dig. Her præsenterer jeg oftest storbyrejser, hvor jeg sætter rejseindustriens billigste fly- og hotel-tilbud sammen. I denne kategori kan du f.eks. være heldig at finde en rejse i 3 dage til Lissabon med fly og et godt hotel til kun 680 kr.
Og hvis din drømmerejse ikke allerede er beskrevet, så skriv en forespørgsel i Rejsebureau 2.0. Her finder jeg garanteret en super deal efter dine personlige ønsker.

hotel

 

 Hoteller

 

Som kategorien selv siger finder du de bedste hotel-tilbud her. Indholdet her kan være lidt forskelligt, fordi her præsenterer jeg ikke kun billige hoteller, men også nogle gange spahoteller, wellnessrejser og udsædvenlige design-hoteller. Så kig forbi og hvem ved, måske tager du af sted til et helt andet sted end planlagt, fordi tilbudet var for godt til at lade være.

 

flight

 

 Fly

 

En af mine yndlingskategorier. Jeg kan selv nogen gange blive helt overrasket over, hvor billigt man kan komme til de mest fjerntliggende steder rundt om i verden. Så sent som i sidste uge fandt jeg en tur/retur-billet fra Billund til Los Angeles til blot 3.800 kr. Sidste år fandt jeg en billet til en ven med afrejse fra Düsseldorf til Miami til 1.940 kr., tur/retur selvfølgelig. Da var selv en rejsespejder som mig lidt stolt :).
Endnu vildere bliver det med såkaldte error-fares. Det er flybilletter, hvor enten fly- eller rejseselskabet har lavet en fejl i deres udregninger. Dette tilbud varer kun meget kort tid, men er oftest for vildt. Som et eksempel havde British Airlines sidste år en fejl i deres system, hvor danske kroner blev omregnet forkert, så man kunne flyve førsteklasse tur/retur fra London til New York til kun 1.100 kr. Derfor: kig forbi fly-kategorien, så du ikke går glip af disse og andre gode tilbud.

other

 

 Specials

 

I kategorien ”Specials” kan du finde alt muligt. F.eks. billige billetter til en musical eller rejsekuponer. Desuden kan her også findes Fly&Drive-tilbud og krydstogter.
I ”Specials”-kategorien findes alle de super-tilbud, som ikke rigtig passer ind i nogen af de øvrige kategorier.

Rejsebureau 2.0

Hvis din drømmerejse ikke allerede findes på min blog eller hvis datoerne bare ikke passer dig, så har du mulighed for at skrive en forespørgsel med dine helt personlige ønsker i ”Rejsebureau 2.0”. Derefter søger jeg efter din drømmerejse til den bedste pris, så du kan læne dig tilbage og lade mig hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Dette tilbud er selvfølgelig helt gratis lige som bloggens øvrige rejsetilbud. Du skal bare beskrive din drømmedestination, hvilken slags hotel du leder efter, dine mulige rejsedatoer, hvilken lufthavn du helst vil flyve fra, og sidst men ikke mindst fortælle mig, hvad dit budget er. Så går jeg straks i gang med at finde en super deal til dig.
Selvfølgelig er det ikke kun rejser, du kan efterspørge her, men også fly, hotel og hvad som helst, som har at gøre med din rejse.
Det koster ikke noget at spørge og det glæder mig, når jeg kan hjælpe en rejseentusiast med at finde sin drømmerejse.

Med dette skulle du gerne have et godt billede af, hvad Rejsespejder handler om. Hvis der er noget, jeg ikke har forklaret endnu eller hvis du har spørgsmål af nogen art, så skriv en besked til mig via ”Kontakt” nederst på siden. Desuden glæder jeg mig meget til at høre fra dig på både Facebook, Twitter og Instagram!

God fornøjelse med Rejsespejder