11 okt 2017

Nytårsaften i London: 2 nætter i London med hotel og fly til kun 1.089 kr.

Skal der være fest, så lad der være fest! Den her rejse er til dig, der ønsker en nytårsaften, du aldrig glemmer! London behøver næppe den store introduktion fra min side – det er en metropol med en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på mennesker over hele verden. Og her får du mit bud på en rejse, der lader dig fejre nytårsaften i den engelske hovedstad! Og om du vil feste i farverige Leicester Square, det populære Shoreditch eller et helt tredje sted, er fuldstændig op til dig. En ting er dog sikkert – det bliver et brag af en fest!

Nytårsfest i London
december - januar
1.089 kr.
Aalborg, Billund eller København
London
Fly til London
inkl. 10 kg håndbagage
til 668 kr.
Hoteller i London
f.eks. det billige Hotel Ibis Budget London Barking
til 421 kr.
Hotel
421 kr.
Fly
668 kr.
Total (pr.person)
1.089 kr.

Hotel

Det er altid en udfordring at finde hotel i London. For hvis man vil bo bare nogenlunde centralt, kommer man til at betale en formue. Og at det er nytårsaften, gør det bestemt ikke nemmere! Her har jeg forsøgt at finde et kompromis mellem beliggenhed, kvalitet og pris. Jeg har fundet det lidt simple, men budgetvenlige Hotel Ibis Budget London Barking (3 ud af 5 på TripAdvisor) på trivago.dk. Hotellet ligger en smule udenfor centrum men kun ca. 10 minutters gang fra Barking station, hvorfra du nemt kan komme rundt i byen (rejse-tip: der er gratis offentlig transport nytårsaften). F.eks. ligger et af Londons mest populære gå-i-byen-områder, Shoreditch, kun 25 minutter herfra.

Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 841 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 421 kr. pr. person. Har du selv lyst til at se, hvad du kan finde af hoteller i London, kan du gøre det her. Og vil du alene til London og fejre nytår, kan du finde enkeltværelser her.

 

Fly

momondo.dk har jeg fundet flybilletter fra både Aalborg, Billund og København til London. Normalt kan man finde superbillige billetter til London, men lige omkring nytår koster de 600 – 700 kr. Du kan godt finde billige flybilletter, hvis du forlænger din rejse lidt, men så bliver din hotelregning tilsvarende dyrere. Fra Aalborg kan du d. 31.12. – 02.01.  flyve til 668 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Fra Billund kan du d. 31.12. – 02.01. flyve til 769 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Og fra København kan du d. 31.12. – 02.01. flyve til 735 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

 

Fest og fyrværkeri

London er en kæmpestor by, så hvor skal du egentligt befinde dig, når klokken slår 12? Du bør i hvert fald kraftigt overveje at bruge 10 pund på en billet til London New Year’s Eve Fireworks 2017, der er Storbritanniens største årlige fyrværkerishow. Her får du nemlig den unikke oplevelse at høre Big Ben ringe til midnat, hvilket er startskuddet til et storslået festfyrværkerishow over London Eye! Hvor fedt er det lige? Lyder det som noget for dig, kan du købe billet her. Og herunder kan du se en video fra sidste års fyrværkerishow.

Vil du tage det skridtet videre, kan du også opleve Londons spektakulære fyrværkeri fra en båd på Themsen! Du kan nemlig booke diverse nytårsaften-rivercruises. På den måde kan du nyde en lækker nytårsmiddag og det imponerende fyrværkeri, mens du cruiser rundt på Themsen! Se her for mere info.

 

Transport til/fra lufthavnen

Fra Aalborg flyver du til Gatwick, fra Billund til Heathrow og fra København til Stansted. Under alle omstændigheder er alle Londons lufthavne velforsynet med transportmuligheder til London centrum, så det burde ikke blive et problem med transport. Du kan både tage bus og tog fra alle lufthavene, og generelt er tog det hurtigste, mens bus er det billigste.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *