12 sep 2016

Luksus-ophold i Hamborg: 2 dage på et 5* luksushotel inkl. morgenmadsbuffet og adgang til spa til kun 519 kr.

rsz_shutterstock_163878179

Var det noget med en tur til en af Tysklands absolut mest spændende byer?

Tysklands andenstørste by Hamborg er lige noget for dig, hvis du er en ivrig shopper, elsker kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter. Byen bliver ofte kaldt "Nordeuropas Venedig", pga. floden Elben og de utallige kanaler som går på kryds og tværs i byen. Tag en tur forbi Hamborgs vartegn St. Michaelis kirken (bare kaldt ”Michel” i Hamborg) og ”Speicherstadt” nede ved havnen. Jeg kan også anbefale at besøge Hamborgs fiskemarked tidligt om morgenen. Hvis du vil opleve Hamburgs natteliv, så er Reeperbahn og St. Pauli-området lige noget for dig!

Uanset hvad man er til, er Hamborg en super destination for en storbyferie og helt klart en af mine yndlingsstorbyer – og det bedste er, at den findes lige i Danmarks baghave.

 

Hotellet

Travelbird.dk kan du lige nu finde et super tilbud på en lækker oplevelse i Hamborg. Du overnatter på det luksuriøse 5* ”Privathotel Lindtner Hamburg” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) inkl. morgenmad, adgang til spa’et, gratis internet og parkering, til kun 519 kr.  pr. person ved en rejse for 2 (3 dage til 1.029 kr.).  

Tidligere gæster roser den fremragende service, det dejlige spaområde og den super lækre morgenmadsbuffet. Hotellet ligger i bydelen Heimfeld, omgivet af skønne natur. Der findes en busstation lige udenfor døren og det tager ca. 15 minutter at komme ind i byen.

Du kan finde ophold til denne pris på næsten alle datoer (også i weekenderne) fra september til december.

rsz_travelbirdhamburgSE REJSETILBUD HER

 

 • Fra: Kør-selv
 • Rejsedatoer: September – December
 • Rejselængde: 2 – 3 dage
 • Til: Hamborg, Tyskland
 • Hotel: 5* Lindtner Hamburg
 • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
 • Måltider: Morgenmad

 

 

Hvordan kommer man til Hamborg

Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan man tage bussen, fra Aarhus kan du få billetterne fra 300 kr. tur/retur og fra København kan du rejse med FlixBus til kun 237 kr.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 kommentarer til Luksus-ophold i Hamborg: 2 dage på et 5* luksushotel inkl. morgenmadsbuffet og adgang til spa til kun 519 kr.

 1. Anja Dyssekilde says:

  Hallo

  I want to hear if you have a room available for me and My boyfriend for two nights from this friday to sunday? And what is the Price?

  kind regards 

  Anja Dyssekilde

 2. Benjamin says:

  Link til flixbus virker ikke. Men Prøv her:https://www.flixbus.dk/fjernbusser/hamborg

 3. Stephanie says:

  Er det muligt at booke fra d. 31.12-1.1? Eller evt tre dage så fra 30.12-1.1?