19 okt 2017

Luksus-ophold i Hamborg: 2 dage på et 5* luksushotel inkl. morgenmadsbuffet og adgang til spa til kun 589 kr.

Var det noget med en tur til en af Tysklands absolut mest spændende byer? Tysklands næststørste by Hamborg er lige noget for dig, hvis du er en ivrig shopper, elsker kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig” pga. floden Elben og de utallige kanaler, som går på kryds og tværs i byen. Og her får du altså muligheden for at bo på et fremragende 5* spahotel i naturskønne omgivelser i udkanten af Hamborg.

Uanset hvad du er til, er Hamborg en fantastisk destination til en storbyferie og helt klart en af mine yndlingsstorbyer – og det bedste er, at den findes lige i Danmarks baghave.

5* luksus- og spaophold i Hamborg
oktober - december
589 kr.
5* Privathotel Lindtner Hamburg
inkl. morgenmad, adgang til spaområdet og parkering

Travelbird.dk kan du lige nu finde et supertilbud på en lækker, luksuriøs oplevelse i Hamborg. Du overnatter på det prægtige 5* Privathotel Lindtner Hamburg (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”), og opholdet er  inkl. morgenmad, adgang til spa-området, gratis internet og parkering. Prisen for 1 overnatning er kun 589 kr.  pr. person ved en rejse for 2. Vil du gerne have 2 overnatninger, bliver prisen 1.199 kr.

Tidligere gæster roser hotellet for fremragende service, det dejlige spaområde og den superlækre morgenmadsbuffet. Hotellet ligger lidt udenfor Hamborgs centrum men kun ca. 10 minutter i bil til Hamburg-Harburg S-tog station (Tip: med gratis parkering). Og herfra er det yderlige 10 minutter til Hamborgs hovedbanegård.

 

Hvordan kommer man til Hamborg

Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan man tage bussen – du kan f.eks. bestille billet på flixbus.dk.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til Luksus-ophold i Hamborg: 2 dage på et 5* luksushotel inkl. morgenmadsbuffet og adgang til spa til kun 589 kr.

 1. Anja Dyssekilde says:

  Hallo

  I want to hear if you have a room available for me and My boyfriend for two nights from this friday to sunday? And what is the Price?

  kind regards 

  Anja Dyssekilde

 2. Benjamin says:

  Link til flixbus virker ikke. Men Prøv her:https://www.flixbus.dk/fjernbusser/hamborg

 3. Stephanie says:

  Er det muligt at booke fra d. 31.12-1.1? Eller evt tre dage så fra 30.12-1.1? 

 4. Vibeke Riberdal says:

  altid baseret på 2 personer hvor er det irriterende som vi andre ikke også kunne have det behov uden at skulle betale dobbelt op for alting øv snøft det er meget at rejsearrangøre ikke kan sørge for at VI ER nogen der godt kan lide at rejse alene og ikke skulle være afhængig af andre omkring os hele tiden bare for at få lidt oplevelser

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Vibeke 🙂

   I de rejser jeg selv finder og skriver om, sørger jeg altid for at indsætte et link til enkeltværelser. På den måde kan folk, der gerne vil rejse alene, nemt lave rejsen om til en solo-rejse 🙂

   Lige her er der desværre ikke så meget at gøre.

 5. Palle Markussen says:

  Dette er en and, prisen er pr dag pr person + bookinggebyr, så det render op i over DKK 2.500,- for en weekend for to personer…..

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Palle,

   1 overnatning er lig med 2 dage – hvis du fx ankommer lørdag, og har 1 overnatning, så har du også søndag med. 🙂

   Derfor kan du sagtens få en lækker weekendtur noget billigere end 2.500 kr.

   Med 2 overnatninger (dvs. 3 dage) bliver det samlede beløb ca. 2.500 kr. (dvs. 1.250 kr. pr. person ved en rejse for 2) – men det er stadig rigtig billigt for et lækkert spa-ophold på et luksuriøst 5* hotel. 🙂