10 okt 2017

LUKSUS spa-ophold: 3-dages spaophold på et 5* hotel med morgenmad, 3-retters menu og adgang til stor spa-afdeling til kun 2.089 kr.

Findes der noget mere afslappende end et spa- & wellness-ophold? Nogle gange er hverdagen bare så presset, at man glemmer at forkæle sig selv og sine nærmeste. Med dette tilbud kan jeg love dig for, at selvforkælelse og luksus kommer i højsædet! Så hiv kalenderen frem, find et par ledige datoer og sæt et par store krydser – for her får du den helt store luksusoplevelse! Livet skal jo nydes engang imellem!

Det ultimative spa- og wellness-ophold
oktober - marts
2.089 kr.
Alter Meierhof Vitalhotel
inkl. spa & wellness, gourmet-morgenmad, 3-retters middage m.m.

takeoffer.dk har jeg fundet et fantastisk tilbud på et vildt spa- og wellness-ophold. Du får muligheden for at bo på det 5* Alter Meierhof Vitalhotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). I opholdet får du bl.a. fri adgang til det 1.400 m2 store spa- og wellness-område, 2 overnatninger, 2 x gourmet-morgenmad og 2 x 3-retters middag. Det her er bare kræs!

Hotellet Alter Meierhof er en unik perle, der ligger direkte ned til Flensborg Fjord midt i et smukt skovområde. På hotellet finder du et udsøgt 1.400 m2 stort spa- og wellness-område, som er børnefrit. Her kan du bl.a. nyde både indendørs- og udendørspool, der hænger sammen, så du kan svømme direkte fra inde til ude, tyrkisk bad, saunaer, hø-aromabad og meget mere. Du kan prøve saunagus, køle af i koldtvandsbassin eller slappe af i havens dejlige områder med liggestole. Her har du altså virkelig mulighed for at koble af fra hverdagens stress og jag.

Lige nu kan du få 2 nætter på dette lækre 5* hotel til kun 2.089 kr. pr. person – inkluderet i denne pris er adgang til spa og wellness, gourmet-morgenmad, 3-retters middage osv. Og når man lægger det hele sammen, er det faktisk en rigtig fin pris for et luksusophold fra allerøverste hylde! Det er billigst at rejse i hverdage men man kan også finde tilbud i weekenderne til hhv. 2.360 kr. og 2.625 kr.

Herunder kan du få et overblik over, hvad tilbuddet inkluderer:

 

Pakken indeholder

 • Ophold på det 5* Alter Meierhof Vitalhotel
 • 2 overnatninger i smukt og stilfuldt dobbeltværelse (kategori Meierhof)
 • Gratis opgradering til Meierhof Deluxe værelse (ved ledighed)
 • 2 x 3-retters middag på Restaurant “Brasserie”
 • 2 x overdådig gourmet-morgenbuffet
 • Frisk frugt ved ankomst
 • Badekåbe og klipklappere på værelset (til låns under opholdet)
 • Fri adgang til hotellets lækre 1.400 m2 store spa-afdeling med opvarmet indendørs og udendørs swimmingpool, finsk sauna, sten-dampbade, tepidarium og hø-armoabad
 • Velkomstdrink
 • Gratis Aqua fitness om morgenen
 • Gratis Wi-Fi
 • Opholdet kan benyttes fra d. 23. oktober 2017 – 23. marts 2018.

OBS: Lukkede datoer: 14. – 18. november 2017 og d. 18. – 19. december 2017..

 

Hvordan kommer jeg til hotellet?

Flensborg ligger lige syd for den danske grænse, og Glücksburg ligger blot 10 km nordøst for Flensborg. Hvis du ikke kører i bil,kan du tage IC-tog direkte til Flensborg og derfra videre med bus eller taxa til Glücksburg.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *