rsz_shutterstock_276995975

Sightseeing i dobbeltdækkerbus, Big Ben, madoplevelser på Camden Market, shopping på Oxford Street, gåture og fodring af egern i Hyde Park – det er selvfølgelig London jeg snakker om! Jeg har fundet et super godt tilbud, så du kan komme på en weekend getaway til den skønne storby og opleve the London feeling!

 

Hotel

trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det 4* Langorf Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger i den eksklusive bydel Hampstead – en skøn bydel, hvor du blandt andet kan gå til Hampstead Heath eller nyde bydelens mange små specialbutikker. Fra hotellet er der kun 3 minutters gang til metrostationen ”Finchley Road”, hvor du har direkte forbindelse til hele byen – du kan f.eks. komme til Oxford Street på 10 minutter. Ved Finchley Road ligger der også et shoppingcenter "O2 Centre" med en masse butikker blandt andet en kæmpe boghandel med alverdens bøger og du kan også handle ind i supermarkedet "Sainsbury's". Lige nu kan du få et dobbeltværelse til kun 1.102 kr. for 2 dage. Dvs. hver enkelt kun betaler 551 kr. inkl. morgenmad ved en rejse for to. Du kan desværre ikke få et enkeltværelse på dette hotel, men der er mange andre hoteller, hvor dette er en mulighed – se her.

zzscreenshot-www-trivago-dk-2017-01-10-09-45-49

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

 

Der findes selvfølgelig en masse andre hoteller i London i alle prisklasser – se her for en oversigt, så kan du finde lige det der passer dig bedst.

zzscreenshot-www-trivago-dk-2017-01-10-09-49-33HOTELLER I LONDON

 

Fly

momondo.dk kan du lige nu finde billige flybilletter til London. De billigste billetter finder du fra København med priser fra 148 kr., men du kan også komme billigt til London fra både Aalborg, Aarhus og Billund. Jeg har f.eks. fundet fly fra København i weekenden 03.02 – 05.02 til kun 191 kr. Fly fra Billund og Aarhus koster fra 218 kr. og fra Aalborg fra 472 kr. Fra København, Aarhus og Billund finder du billige billetter fra januar til maj på mange datoer og fra Aalborg finder du de billige billetter fra januar til april.

zzscreenshot-www-momondo-dk-2017-01-10-09-11-54

FLY FRA KØBENHAVN

FLY FRA AALBORG

FLY FRA AARHUS

FLY FRA BILLUND

 

Hotel

551 kr.

Fly fra København

191 kr.

TOTAL (per person)

742 kr.

 

  • Fra: København, Billund, Aarhus, Aalborg
  • Rejsedatoer: januar – maj
  • Rejselængde: 3 dage
  • Flyselskab: Ryanair/Norwegian (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: London
  • Hotel: 4* Langorf Hotel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

 

Transport til/fra lufthavnen

Alt efter, hvor du flyver fra i Danmark, lander du i forskellige lufthavne i London. København – Luton, Aarhus eller Billund – Stansted og Aalborg – Gatwick. Fra alle 3 lufthavne er det muligt at tage en bus (f.eks. National Express eller easyBus) til omkring 18 pund t/r (ca. 156 kr.). Hvis du vælger at bo på Langorf Hotel, så kan jeg anbefale dig, at du står af ved stoppet ”Finchley Road” – derfra tager det ca. 5 minutter at gå til hotellet.

 

Rejsetip

Hvis du vælger at bo på Langorf Hotel eller bare i Hampstead området, så kan jeg anbefale dig at spise på ”Oriental Star” på Finchley Road (lige overfor metrostationen). Selvom stedet ikke ser ud af meget udefra, så har de bare det lækreste mad – min yndlingsret derfra er kylling i karry og så forårsruller ved siden af. Hvis du er til indisk mad, så kan jeg anbefale "Guglee" lidt længere nede af vejen. Mums!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *