rsz_harbour-city-388658_1920

Hvad siger du til en lille tur til Hamborg? Tysklands andenstørste by er lige noget for dig, hvis du er en ivrig shopper, elsker kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter . Hamborg bliver ofte kaldt "Nordeuropas Venedig", da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben.

Tag en tur forbi Hamborgs vartegn St. Michaelis kirken (bare kaldt ”Michel” i Hamborg) og ”Speicherstadt” nede ved havnen. Jeg kan også anbefale at besøge Hamborgs fiskemarked tidligt om morgenen. Hvis du vil opleve Hamburgs natteliv, så er Reeperbahn og St. Pauli-området lige noget for dig!

Uanset hvad man er til, er Hamborg en super destination for en storbyferie og helt klart en af mine yndlingsstorbyer – og det bedste er, at den findes lige i Danmarks baghave.

 

Hotellet

På trivago.dk har jeg i dag fundet et super tilbud. Der kan du lige nu få en overnatining i weekenden (lørdag til søndag) på det lækre 4* hotel ”Baseler Hof” (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 313 kr. pr. person ved en rejse for 2. Ved 2 nætter koster opholdet 626 kr. pr. person. Tidligere gæster roser især den fremragende beliggenhed og den gode service. Du kan finde datoer til denne pris (eller kun få kroner mere) fra januar til marts 2016.

Baseler Hof ligger i hjertet af Hamborg mellem Alstersøen og Planten un Blomen Park. Ved ankomst modtager du en 3-dags billet, så du gratis kan benytte alle offentlige transportmidler.

Du kan læse mere om hotellet her

skaermbillede-2016-12-21-kl-14-32-34SE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

 

Et par Hamborg-tips:

Ved "Landungsbrücken" kan du tage en af de mange offentlige færger. Jeg anbefaler at tage færgen til "Finkenwerder", som tager forbi mange af Hamborgs hyggeligste steder – og du kan bruge din metro-billet på færgerne. Så det er et billigt alternativ til en havnerundfart.

Parken "Planten un' Bloomen" er super hyggelig og der findes en stor isskøjtebane i vintermånederne. I sommermånederne kan du se et stort lys- og vandshow helt gratis hver aften kl. 21.

 

Hvordan kommer jeg til Hamborg? 

Den måske nemmeste måde er at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time, indtil man står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage. Lige nu kan du også få togbilletter fra Danmark til Hamborg omkring de 400 kr. tur/retur.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *