09 feb 2018

Oplev Finland om sommeren: 7 dage til kun 1.190 kr. inkl. fly og lejebil

Hvad siger du til et sommereventyr i smukke Finland? Sommerferie i Finland er måske ikke lige det første, der falder dig ind – men man skal bestemt ikke undervurdere De Tusinde Søers land! Mulighederne er mange i Finland. Du kan både tage på storbyferie i Helsinki, besøge Mumidalen, opleve fantastiske Kuusamo, hvor du blandt andet kan spotte bjørne, sejle i kano eller ro kajak,tage på fisketure i Savonlinna-området, opleve midnatssolen, klappe rensdyr på en rensdyrgård eller måske endda tage til Lapland og vandre rundt i fjeldene!

Sommer i Finland
maj til september
1.190 kr.
København
Helsinki
Billige fly til Helsinki
inkl. 8 kg håndbagage
464 kr.
Lejebil
med fri kilometer
726 kr.
Fly
464 kr.
Lejebil
726 kr.
Total (pr.person)
1.190 kr.

Fly

Jeg har fundet billige flybilletter til Helsinki på skyscanner. Jeg har f.eks. fundet en afgang med SAS fra København d. 04.07. – 10.07. til kun 464 kr. inkl. håndbagage. Udover SAS kan du også finde billige afgange med Norwegian og Finnair – og der er rigtig mange af dem! Stort set på alle dage hele sommeren. Det bliver noget dyrere, hvis du gerne vil rejse direkte fra Aalborg, Aarhus eller Billund. Her starter priserne fra omkring 1.100 kr.

Du får ingen billige rejsedatoer. Der burde nemlig være en meget stor sandsynlighed for, at der er billige billetter på de datoer, du vælger.

 

Lejebil

rentalcars.com kan du finde et stort udvalg af lejebiler. Jeg har f.eks. fundet en bil i hele ugen til kun 1.452 kr., hvilket svarer til 726 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bilen kommer med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – som mange rejseforsikringer dækker, så husk at tjekke din egen forsikring).

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Finland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Vær opmærksom på, at priserne for en lejebil kan falde eller stige alt afhængig af datoerne – men på de datoerne jeg har kigget, ser det ud til, at priserne er ret stabile.

 

Hoteller

skyscanner kan du finde mange gode og unikke hoteller overalt i Finland. Alternativt kan du også kigge forbi airBnB.

Hotel i Finland

 

Rejseinspiration

I Savonlinna kan du virkelig se, hvad der menes, når Finland bliver kaldt “De Tusind Søers land” – her kan du tage på kano-, kajak- eller fisketure. Fra d. 06.07. – 04.08. er der tilmed en stor operafestival. Hvis du er til natur, så kan jeg anbefale Linnansaari National Park, hvor du blandt andet kan være heldig og spotte den truede ringsæl.

 

 

I Kuusamo (ca. 9 timers kørsel fra Helsinki) kan du få der nogle naturoplevelser ud over det sædvanlige. Du kan blandt andet tage på bjørne-safari (fra midt juni – slut august), riverrafte eller besøge en rensdyrgård.

 

Fæstningen Suomenlinna er helt klart også et besøg værd.

 

Saimaa er Finlands største sø med en størrelse på 4.370 km2 og et virkelig smukt sted at besøge.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Oplev Finland om sommeren: 7 dage til kun 1.190 kr. inkl. fly og lejebil

 1. Frederik says:

  Hej O.
  Det her er nok lige noget for dig!
  Kh far

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Frederik 🙂

   Du kan desværre ikke tagge andre personer i kommentarfeltet her på hjemmesiden. Det kan du gøre på Facebook 🙂

   Jeg har også lavet et Facebook-opslag om denne rejse (som du kan finde ved at scrolle lidt ned her: https://www.facebook.com/rejsespejder/).

   Alternativt kan du måske sende ham en mail med linket til denne artikel 🙂